![]() |
Varan 2... Nihat şoku Futbol Varan 2... Nihat şoku Mehmet Topuz'u 1 hafta süren çabalara rağmen Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş'a 2. şok da Nihat Kahveci'den geldi Beşiktaş, Villarreal ile her konuda anlaşma sağlamasına rağmen, eski futbolcusu Nihat'ın kariyerine İspanya'da devam etme talebiyle olumsuz cevap alınca bu transfer de suya düştü. İspanya'ya giden Başkan Yıldırım Demirören, Villarreal ile masaya oturdu ve uzun süren görüşmelerin ardından taraflar 5,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı. İspanyol kulübü ile anlaşarak büyük sevinç yaşayan Beşiktaş yönetiminin sevinci Nihat'tan gelen cevapla son buldu. Milli futbolcu kendisini arayarak "Kulübün ile anlaştık, bize gel" diyen Başkan Yıldırım Demirören'e "Teşekkür ederim ama ben İspanya'da kalmak istiyorum. Futbol hayatımı burada sürdüreceğim." diye cevap verdi. kartalhaber.com |
ben anlamıyorum bu yönetimi |
Bu sefer tam tersini yapmış , nihat yabancımız değildi önce futbolcuyla görüşsen boşu boşuna ispanyaya gidip bu kulübün parasını çöpe atmasaydın , aynı zamanda bu fiyaskoyu kimsede duymazdı başkan... |
Alıntı:
|
Başkana sallamayın be kardeşim yeter ya gidin kulüple bonservis işini konuşun diyen de nihat efendi bonservis için anlaşılınca gelmeyecem diye yan çizen de nihat efendi başkana neden kin kusuyorsunuz gelmeyen futbolcuya yalvaracak değil ya koskoca Beşiktaş başkanı . |
Başkana sallamayın be kardeşim yeter ya gidin kulüple bonservis işini konuşun diyen de nihat efendi bonservis için anlaşılınca gelmeyecem diye yan çizen de nihat efendi başkana neden kin kusuyorsunuz gelmeyen futbolcuya yalvaracak değil ya koskoca Beşiktaş başkanı . |
kimse buna karşı çıkamaz adam yıllardır dışarda oynuyor para için oynasaydı zaten yıllar önce gelirdi türkiyeye adam kendine ilke edinmiş yurt dışında oynayacam diye buna da herkes saygı göstersin bunu da yönetimin başarısızlığı olarak değerlendirilmesin. |
bzim başkan komik adam ya valla olanlar tam komedi |
Alıntı:
+rep |
Konular Birleştirilmiştir. |
Türkiye`de Saat: 02:01 . |