![]() |
bence de aceleye gerek yok.fazla transfere de gerek yok.bence istikrar iyidir herzaman.bu takımı fazla bozmadan birkaç takviye lazım sadece.az olsun öz olsun yani;) |
Alıntı:
+++merve helal olsun sana...geçen günü birileride hain ilan etti başkanı forumda ezik ilan etti besiktasi !! tepem attı cevap yazmak zorunda kaldım ve 1 gün ban yedim... Nekadar bilinçsiz bir taraftarımız var hayret ediyorum şaka gibide değilsiniz siz tam bir faciasınız bukadar olmaz...bir sezonda duble yapıldı 100 milyon dolar gelir elde edildi...daha 1 hafta olmamış transfer sezonu başlayalı cissenin yerine ernstin kankası fink alınmış !! bir durun yaa giden futbolcuları önde bir göndersin yönetim !!! bobo,zapo,hatta delgado gibi ozaman konuşun transferi!!!!! eger transferler için besiktaşa sevginiz daha çok artıyorsa zaten gerçek besiktaşlı değilsiniz ;) 11 yıldız yerine 11 tane savaşan koşan adı sanı duyulmamış futbolcuyu tercih ederim .. |
başkan en iyi transferleri yapıcaktır,zaman herşeyin ilacıdır bekleyelim arkadaşlar... |
zaten türkiye den alınabilecek kaç topçu var ki?toplasan bir elin parmağı etmez.biz iyi bir yabancı almaya bakalım.en iyi cevabı böyle veririz. |
transferler en geç 30 hazirana kadar bitmelidir.oyuncular bir an evvel takıma katılmalı,uyum sağlayabilmeliler. |
evet uyum sorunu önemli ama kaliteli adam çabuk atlatır o sorunu diye düşünüyorum inşallah bizimkilerde kaliteli oyuncu alırlar :) |
Panik yok yok yok diyerek Kaybetmedik mi Başkan ? |
Ben güveniyorum başkana.Yapacaktır elinden geleni.Aceleci olmamak gerekir bencede |
Eğer bu hafta içinde iyi bir futbolcu alınmazsa benim umudum kalmaz.Transfer döneminde zaman,kulüplerin aleyhine işler.Sanırım bizim yöneticiler yıldız oyuncu getirmeyecekler ki,bekleyip talep olmayan oyunculara yönelecekler.Böylece transferleri ucuza getirmeye çalışcaklar.Umarım adı sanı duyulmamış futbolcu getirmezler. Acaba başkan İspanya'ya sadece Nihat için mi gitti,yoksa oradaki menejerler ile başka futbolcular ile ilgili görüşmeye mi gitti? |
Türkiye`de Saat: 14:01 . |