![]() |
Senin değerin 7 milyon euro Siyah -beyazlı yönetim, teklif üstüne teklif gelen Bobo'nun değerini 7 milyon euro olarak belirledi. Geçtiğimiz sezonun ortasından bu yana golcü yıldızı transfer etmek isteyen Yunanistan'ın Olympiakos ve Portekiz'in Benfica takımlarının yaptığı 5.5 milyon euro'luk öneriyi geri çeviren Beşiktaş yönetimi Brezilyalı yıldıza, "Senin değerin en az 7 milyon http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Deuro. Eğer bu parayı veren olursa gidebilirsin" dedi. |
ya bırakın kardeşim, adamda yok işte...elimizde kalacak, bedelsiz gidecek. ne kadar muazzam bi golcü olduğunu attığı 12-13 golle gördük koca sezonda |
ya bobo ya 3 yıllık daha imza attırın kalsın |
en sıradan oyuncular bile kapıyı 5 milyon euro dan açıyo,23 yaşında brezilyalı gelecek vaadedn bobo yu 7-8 den aşağa satmak hata olur.. |
yani besiktasin en cok gol atan yabancisi ve daha genc bir yetenek olan bobo yu zorla satmak istiyorlar ya hayret ediyorum...bobo her defasinda kalmak istiyorum diyor bizimkilerde zorla satmak istiyor ,boboyu satip bakalim yerine kimi getirecekler belkide semihi yada ümit karani alirlar belli olmaz bu baskana |
buda elim,izde patlayacak demedi demeyin |
ya bırakın kalsın ya gidince kimi alcaksınız messiyimi |
eğer Gönderilmeyecekse en az 3 senelik sözleşme imzalansın |
Alıntı:
|
bunuda göndern anasnı satayım bıze yaslı oyuncu lazım demıı genclerle olmuo demı anlamıyorum bu zıhnıyetı yhaa |
Türkiye`de Saat: 01:28 . |