![]() |
Nihat'ın transferini Fener önledi İddialara göre Beşiktaş'ın Nihat Kahveci şokunun perde arkasında da Fenerbahçe var. Beşiktaş şok üstüne şok yaşıyor. Kartal, önce Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye gitmesiyle sarsılmış ardından da Nihat Kahveci için çıktığı İspanya seferinden eli boş dönmüştü. İddialara göre Nihat işinin yatmasının perde arkasında da Fenerbahçe'nin olduğu öğrenildi. İşte yaşanan gelişmeler. Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Mario Berk önceki gün İspanya'ya gitti ve Villarreal ile masaya oturdu. Bonservis pazarlıkları başladı. Ancak Fenerbahçe yönetimi de devredeydi. Görüşmeler sırasında Villarrealli idareciler, Kanarya ile de temasa geçti. Başkan Aziz Yıldırım'ın İspanyollar'a söylediği "Nihat için Beşiktaş ne veriyorsa 1 milyon euro fazlasını ödeyeceğiz" sözü ortalığı karıştırdı. Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin rekabet olduğunu öğrenen Nihat Kahveci son noktayı koydu: "Ben böyle bir durumun içinde olmak istemem. Türkiye'ye dönmüyorum." Milli futbolcunun bu sözünün ardından Topuz konusunu unutturmak için düşünülen Nihat Kahveci transferi de yatmış oldu. habertürk |
Nihat'tan böyle şey katiyen beklemiyorum.Fener'e gidip,kötülük edemez kendine.Gazetenin sallamasıdır. |
nihat oz ve oz besiktaslidir bu tur olaylarin icine girmez fenerde oynayabilir ama dalavere yapmaz nihat |
nihat beşiktaşa gelmeye bilir o ayrı bir mesele ama böyle bir şeyi asla yapmaz bunu sadece basın uydurmasıdır azize yalakalarının yazısıdır |
fenerin öle bi lüksü mü var ki nihat transferini önlüyo gazetelerin sallaması nihat açıklama yaptı saten bu konuda eşinin avrupa kalmak istemesi ile bjk den özür diledi ve gelmitorum dedi |
Yok artık herşeyide eziklerden bilmek abartmanın anlamı yok heleki nihatla ilgili bir konuda en son karışabilecek kişiler eziklerin yöneticileridir... |
Bu medya yine coştu yaa biri şunları sustursun artık yok artık Nihat böyle birşeyi hayatta yapmazz!!! |
koLpa medya beşiktaşdan başka uğraşacak takımmı yok.. |
medya varya çok kötü yaa bu kadar olmaz ayıp bu kadarı ama |
fb topuzu aldi ya hemen nihat olayinida topuz olayina yapistirdilar |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |