![]() |
carlos teveze servet http://www.fotomac.com.tr/2009/06/15...395D64B01x.jpg Topuz ve Nihat'ı alamayan Beşiktaş, Arjantinli yıldızı ikna edebilmek için kesenin ağzını iyice açtı. Yeni sezonda Devler Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, kadrosunu dünyaca ünlü yıldız oyuncularla güçlendirmek için çalışıyor. Topuz ve Nihat transferlerini gerçekleştiremeyen siyah-beyazlılar, uzun süredir peşinde oldukları M. United'ın başarılı oyuncusu Tevez için her türlü fedakârlığı yapma kararı aldı. Beşiktaş'la ilgili tüm bilgileri http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbir CD'de toplayarak kendisine gönderen yönetim; daha önce senelik 5.5 milyon euro önerdikleri Arjantinli futbolcu için, "Gerekirse bu rakamın da üzerine çıkarız" kararı aldığı belirtildi. Siyah-beyazlılar, Tevez'in menajerlik şirketi MSI Foot'un yetkilileri ile bu hafta masaya oturacaklar. |
bu akamın üstüne çıkmayın o parayla bonservis alırsınız bir yıllık kira için çok para tamam iyi adam fln ama bilmiyorum yanii bana biraz ters geliyor bu durum hadi bu paraya olcaksa bir derece ama bundan daha fazla verirlerse olmaz yanii 6-7 fln çok fazla para |
Alıntı:
|
inş. gelir yhaa |
forma satisiyla iyi para eder arkadaslar C.L de atilan her gol para demektir ins hayirlisi olur |
isterse bir yıllık on milyon olsun bu adama değer bizi öyle bi uçurur ki ozmn görülür şamp. liginde çeyrek finl oynarız hemde şu anki medya ortamını dağıtır... |
yönetim saf saf iş yapma 1 seneliğine bi adama bu kadar para verilirmi adam bi sakatlansa ayıkla pirincin taşını aynı şeyler nihat içinde iyi has ama çok çabuk sakatlanıyo avrupada kalsa daha iyi |
eğer gelirse şu zamana kadar yapılan büyük transferlerden biri olur |
kesinlike bu trasfere inanmıyorum bence yalandır...inşallah dogrudur bişi demiyorum aslında alınabilirde ama akıllı bir yönetim olsa alır bizim başkan malesef cok kıt bakıyor bir futbolcu alırken gelirlerini dusunmuyor,taraftarın gözünü boyuyum yeter diyor... |
İyi Transfer oLur Ama yine Yılan Hikayesine döner. |
Türkiye`de Saat: 00:48 . |