![]() |
İŞTE ! gerçek Beşiktaşlı !!! Murat Ceylan"ın transfer haberleri Beşiktaş taraftarları arasında sevinç yarattı. Bu haberlere en çok sevinen kişide sıkı bir Beşiktaş taraftarı olan Murat Ceylan. Belki Ceylan"ın Beşiktaş"lı olmadığını savunanlar vardır, işte size ispatı..Fotoğrafta Murat Ceylan Beşiktaş atkısıyla..... http://resim.haber1903.com/icerik/murat%20ceylan(1).jpg Fotoğraf için Osman Görünmek arkadaşımıza teşekkür ederiz...BÖYLE ADAMLARI İSTİYORUZ İSMAİL VE MURAT BUYRUN !başkan bize bu admaları al ! |
Helal olsun gençler.. |
Helal ! |
iyi hos da bizim Baskan almayi planliyor mu yoksa yine gs+fb gelir alirlar.. |
murat ceylani besiktasli oldugunu bilmiyordum .... |
arakadaşlar dikkat eettiyseniz sola ttaki de ismail köybaşı ! |
yok ya formayı tutmuş giymememiş TOP - UZ gör bunları BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR beşiktaşlı olmayanları sen yakından göreceksin sen bize anlat bakkalım ne çocuğusun |
Forma giyene inanmıyorum artık,gelsin atsın imzayı,burdan TOPuz'a da çok aslanım koçum çektik |
İyi adam bu..Beşiktaşlılığının yanında sağlam futbolcu..Bitirim bi tipi var zaten..Taraftarların da sevgisini kazanır kolaylıkla..Gelsin derim ben.. |
yok forma giymiş yok atkı takmış falan, güvenmiyorum artık bunlara..imzayı atmadan hiç birine inanmıyorum.. |
Türkiye`de Saat: 18:10 . |