![]() |
ismaille mrati hemen almak lazim ama antep onumuzdeki sezona iddaali bir kadro yapacagiz dedi belki bu sezon satmayabilirler |
Murat ve ismail.İkiside çok iyi gençler.Gelsin isterim |
ismail 19 murat 21 yaşında çok gençler ve gelecek vaad ediyorlar alınmaları lazım ben zaten topuza verilecek paraya acırım başkan al bunları |
M.topuz da Beşiktaş Forması giymişti. Şimdi fenev'de. |
Bu çocuklar Beşiktaş'a transfer olacakları zaman giymediler ama formayı. Beşiktaşlı oldukları için bir arkadaş ortamında çektirdikleri fotoğraf. Tabi bu başka bir takımda oynamalarına engel değil. Murat'ın Sivas maçında yaptığı asist filan.. Bana göre o gün sahaya G.Antep formasıyla bir Beşiktaşlı olarak çıktı. Zaten çok beğenip sevdiğim bir çocuk. Yalnız bu resim ilk ortaya çıktığı zaman iyi hatırlıyorum tepki olmuştu hatta. O zaman Murat'ın ismi geçerken İsmail'inki geçmiyordu. Açıklamayı da Murat yapmıştı. Yani sol alttaki İsmail'e benziyor ama o mu değil mi pek emin değilim :) |
ferdide orda mı oda iyi çocuk valencialı silva benziyor oyunu |
transfer olmadan forma giyenlerden korkmaya başladım.. |
kimseye inanmiyorum artik TOPuz bey neler yapmis bugün gördünüz sanirim meshur sapkayida takmis kafasina satilik pislik |
ya sey diorum acaba su resimleri transferle ilgilenen adamlara yollasakta ilgilenin su besiktasli cocuklarla desek bi anlam ifade edermi onlar icin |
bizimkiler görme zbu adamları |
Türkiye`de Saat: 01:25 . |