![]() |
Gitmiyorum Beşiktaş'ın kiralık olarak Duisburg'da forma giyen futbolcusu Gordon Schildenfeld, yönetime haber göndererek sözleşmesi bitene kadar siyah - beyazlı takımda kalmak istediğini söylediği öğrenildi. Geçen sezonu Almanya'da olmak üzere 1.5 senesini Beşiktaş'ın futbolcusu olarak geçiren Sırp oyuncunun iki sene daha Kartal'da kalmak istediği bildirildi. Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer edilen fakat beklenenden uzak bir performans sergileyen Schildenfeld'in, siyah - beyazlı kulüpten aldığı yıllık ücreti Avrupa'da hiçbir kulüpten alamayacağını yönetime söylediği vurgulandı. Yabancı kontenjanını boşaltmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu oyuncuya alacaklarına karşılık bonservisini teklif ettiği fakat Sırp oyuncunun bunu kabul etmediği bildirildi. İki sene daha mukavelesi bulunan Schildenfeld takımdan gönderilmesi durumunda ise bu iki sezonun ücretini yönetimden istediği aksi halde Beşiktaş'tan hiçbir yere gitmeyeceğini söylediği öğrenildi. İki senelik ücretinin yaklaşık 2.5 milyon euro olduğu öğrenilen Sırp oyuncunun çevresine, "Bu para benim hakkım. Hayatım boyunca bir daha böyle bir para kazanmam garanti değil. Bu nedenle bonservisimin verilmesini istemiyorum" dediği ifade edildi. |
hey Allahım yaa..!!!!!!! |
bi sen eksiktin zaten... |
ahhhhhhhh baskan ahhhhhhhhhhhh !!!!!!! |
al başına belayı şimdi |
bunu alana kızacaksın şimdi hep sinan enginin işleri alsın şimdi gordonu da.. |
<<<Sırp oyuncunun çevresine, "Bu para benim hakkım. Hayatım boyunca bir daha böyle bir para kazanmam garanti değil. Bu nedenle bonservisimin verilmesini istemiyorum" dediği ifade edildi.>>> adam bunu çevresine söylerken klozetin deliğindeydiniz herhalde, ilginç... |
zaten böyle adamları niye alırızki anlamıyorum resmen kendimize anadolu kulüp muamelesi yapıyoruz artık herkes uyansın biz büyük takımız ve bunu böyle bilin |
töbe töbe bir sen eksiktin git Allah aşına yaw:S |
ya allah aşkına ya hata yapılırda insan biraz hatalarından ders alır. şu 6 yılda gidip gelen futbolcuları saymaya hafızam yetmez. diatta,gordon,seriç vs........................... |
Alıntı:
|
su kör e biri yolu göstersin... |
off yaa yapışan bırakmıyo zatenn istemiyoruz denilince ben olsam durmam yaa git başka takımda oyna hayret bşy yaa o kadar rezil topçu değil ki talibi çıkar diye düşünüyorum |
Tövbe yarabbim ya...:( |
boyle bir haber duymayali cok olmustu |
Ertugrul Saglamin eserlerinden bir tanesi. Alsin Bursaspora !! Birde Turkiyede yabanci futbolculara anormal yuksek paralar odeniyor. Gordona yillik 1,25 milyon avro nedemek ya.. Veya Nobreye 2,4 milyon avro. Avrupada Nobreye 500bin avro ancak verirler!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kalıp Neyapabileceğini Sanıyor bu adam |
Al birde burdan yak |
ya belamısın be adam allahını seversen gitt |
Tv ler gitti diyor. Kurtulduk gibi adama 3 milyon Euro vermişiz toplamda... Yazıklar olsun Ertuğrul Hoca Sinan Engin ve Demirören... Savurun bakalım Beşiktaş ın paralarını... |
Alıntı:
|
neyse hadi kurtlusmusuz....yeter artik böyle futbolcular gelmesin!! |
Nyw sPorDa qiDdii acıkLandı.. |
Alıntı:
sıra kimde acaba ? |
Alıntı:
Sinan engin senin ertuğrul hocan laf yemesin diye kendini öne attı ben yaptım ben ettim dedi ama işin gerçeği bütün o transferlerin sorumlusu ertuğrul sağlam dır çağlacım bunu kulübün içinde ki herkez biliyor . |
vaay be sinan engin ne büyük adammış suçsuz olduğu halde kendini öne attı büyüksün sinan engin!! |
Türkiye`de Saat: 03:55 . |