![]() |
mansimov Gelsin her sezon yıldız getirir |
demirören bu işin altından kalkamıyacağını çok önden belli etti ve misyonunu tamamlıyalı çok oldu artık o koltuktan kalkmalı... bunada saygı göstermelidir... her fırsatta koltuk sevdalısı olmadığını söylüyor... bunu görmenin zamnıdır!.. |
Hadi canım hadi canım çok gördük böyle üfürükten haberler kongre zamanı kimse çıkmıyor 6 ay sonra kongre de görcez oluşumları adayları . |
Alıntı:
Kardeşim sayın başkanın karşısına aday çıktı da seçildi de sayın başkan koltuğu bırakmadımı , kongre irade gösterdi de başkan saygı göstermedi mi , ne biçim konuşuyorsunuz dikkatli olun Konuştuğunuz BEŞİKTAŞ kulübü başkanı dır . |
demirören gidici ozaman süper yaa |
aynı haberi son 2 yıldır kaçıncı kez okuduğumu hatırlamıyorum bile, böyle bir oluşumun gerekli olduğunu söylemek bile yersiz kaçar, çok geç kalmış bir hareket ama illa ki böyle bir oluşumun hayat geçmesi için dibe mi batmamız bekleniyor... |
bunlarda bir araya gelemedi gitti nasıl bir oluşum bu anlamadım |
celal kolot istemiyoruz ne cabuk unuttunuz yaptıklarını takımı böler bu adam 5milyon £ için takımı satın aldığını zanneden biri |
İş adamlarına güveniyorum.Fakat o derecede çekiniyorum.Nedendir bilinmez,içimde bir kurt var. Fakat yönetim değişmeli. |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |