![]() |
Kombinelerde hayal kırıklığı Beşiktaş'ın İnönü projesi yine hayal kırıklığı ile son bulurken kombineler dün satışa çıktı. Fiyatları 6 bin 900 ile 500 TL arasındaki kombineler ilk gün ilgi görmedi Yıldırım Demirören'in yıkılması konusunda iki kez tarih verdiği, projeler açıkladığı İnönü Stadı'yla ilgili sözleri yine havada kaldı. Sürekli 'İzinler aldık' diyerek taraftara umut dağıtan Beşiktaş yönetimi 2011 yılına kadar İnönü'ye dokunmama kararı aldı. Bu arada kombine kartların satışına başlandı. Fiyatları 6 bin 900 ile 500 TL arasında değişen 2009-2010 sezonu kombine kart satışları 6 Ağustos'ta sona erecek. 27 Haziran tarihi mesai bitimine kadar eski kombine kart sahiplerine öncelik tanınacağı, taraftarların, kombine kartlarını tüm kredi kartlarına 5 taksitle satın alabilecekleri, ayrıca Vakıfbank Taraftar Kredi Kartı sahiplerine özel olarak 3 taksit imkanı daha sağlanacağı duyuruldu. İlk gün taraftarlar kombine satışlarına ilgi göstermedi. Sabah |
daha ilk gün.Alıcısı olur |
Durun bakalım daha ilk gün kim gider alır , bu da haber olsun diye haber yapılmış. Uğraşmayın artık |
daha herkes şampiyonluk sarhoşu.. |
Daha erken... |
Hemen Umutsuzluğa Kapılıyoruz , cok iLginc. |
bekleyin bu yıl geçen seneyi çok geçer |
fener medyasi iste... |
transferler yapılsın patlama olur rahat olun yapılmasada alıcısı çok olucaktır eminim ben |
daha çok erken ya bu medya her şeyi abartıyo |
Millet ttilde ya bi durun alınır.. Ama ondan ziyade adam gibi bir yıldız alıp taraftarı bir şekilde stada çekmek gerekli.. Ama sanmıyorum ben bu yönetimin bir yıldız alabileceğini.. |
transferler bitsin kombinelerde biter |
alinir daha...cifte kupali bu takim minimum 10 bin kombineli olmali...gecen seneki gibi hayat kirkligi olmaz insallah |
ya ßu kdr oLmaz daHa duRun ßi ße.. $ampioN oLduK Tr kuPası aLdk $amPionLar LiqiNe qiDices komßine aZ satıLcaK ßöLe ßi iHtimaL yooK.. |
büyük transfere kombine bağlayan sölim büyük transfer yok takım oyuncucu adı altında 1 tane adam alınacak oda sol bek bu atouba |
türk milleti her zaman işini son ana kadar bırakmayı sever bu sebeple son gün bol bol sıra bekleriz ve tarihi uzatmak için yoğun talep olur yok maşımızı alamadık yok şu oldu bu oldu diye merak etmiyorum çünkü son gün satışlar tavan yapacaktır bu hep böyle olmuştur her yerde |
Ekonimik kriz malum normal yavaş yavaş satılır ancak . |
y medya yalan soyluyor ya da bjk tv medya ılgı yok dedı bjk tv ılgı yogun dedıı :D:D:D:D yonetım bıraz taraftarı dusunmelıı taksıt sayısını bıraz daha yukseltmelı ve en onemlısı ogrencıye ındırım yapması gerekırr |
Alıntı:
|
daha erken ulan sabah bi haberinin icindede besiktasin adi hayirli gecsin be serefsizler bu arada yildiz yildiz diye bagiran arkadaslarda hadi bakalim kombine almaya |
genel olarak bjk taraftarının kombinelere ilgisinin az olduğu gerçeğini kabul etmek gerekiyor, bunu biraz da stadın altyapı yetersizliğine de bağlamak yanlış olmaz, dünya üzerindeki tüm stadlarda gelirlerin 3/4'lük kısmı localardan elde edilir yani zengin işadamları stada çekilerek o konforu yaşatarak kulüplerin kasaları dolar, yeni stad projesinde de bize ytarar sağlayacak taraf buydu, ayrıca sosyal imkanların da yeterli olmasıyla ekstra gelir sağlanacaktı, önemli olan da modern bir stadda bu zaten; zengin işadamlarını stada abone yapmak, diğer biletlerden elde ed,lecek miktarların çok da önemi yok, zaten sezon içerisinde her hafta bilet olarak tükenir o koltuklar ama bu stad işini bir türlü halledemedik, azten sanırım yönetim bu işin altından kalkamayacağını kabullenerek 2011 yılına bırakmış projeyi, bence de yeni bir oluşuma bırakılmalı bu stad işi, anlaşıldı yöneticilik, yöneticilikten öte kurumsallık farklı bir şey, her babayiğidin harcı değil...tüm bunların yanı sıra kombinelerin satılması için dev transfer beklentisi içerisinde olan taraftarların da gerçek taraftarlık bilincini gözden geçirmeleri gerekiyor sanırım, stadda bilmem kaç desibel ses çıkararak sağlanmıyor gerçek yarar, takımınızın lisanslı ürününü kullanarak, kombinesini alarak taraftarlık yararı sağlanabilir, bunun bilincine varmak gerekiyor artık sanırım, sonuçta hedeflerinden tamamen sapmış bir takıma sahip değiliz, şampiyon takım taraftarıyız... |
Valla 15.000'inin altında kalırsak bana göre büyük başarısızlık olur.İnanıyorum ki,1-2 yıldız ile kombineler tavan yaapcaktır. İnanıyorum. |
kombineden bişey beklenirse mucize olur bence.... |
Türkiye`de Saat: 18:02 . |