![]() |
Film yıldızı istemem Beşiktaş taraftarlarında oluşan yıldız oyuncu beklentisine son noktayı Başkan Demiören koydu. Paris`te transfer görüşmelerinde bulunan Demirören, ``Beşiktaş tarihinde Ferdinand`ın, Madida`nın, Gunti`nin, Pascal`ın yerleri ve katkıları bellidir. Şampiyon takımımızda bir Tello`nun, Sivok`un Ernst`in Holosko`nun gösterdiği katkıyı hiçbir sözde yıldız oyuncu liglerde gösteremedi. Bize sporcu kişilikli, ahlaklı ve yüreğini sahaya koyacak adamlar lazım. Yaşı geçmiş ve artık filim yıldızı gibi olmuş adamlar bize yaramaz `` dedi.. |
o yürekli taraftarın sevgilisi olan bir yıldız bul o zaman sayın başkanım. kıascası bize yıldız beklemeyin diyor.. |
bi diyorum bu adam düzeldi bi diyorum aynı tas aynı hamam...bilemedim:D |
Alıntı:
|
Sen yıldız futbolcu getirme baskan o zaman kombineleri kendin alırsın |
ya bu adamın bi dediği bi dediğini tutmuyo tam akıllandı diyorum yaptığı hatalar ortada bide böyle konuşuyo diorum pişti bu!.... kara veremiyorum artık.... |
Beşiktaş Gibi BÜYÜK Bir Camia 'ya yakışacak Futbolcu Olsun Yeter. |
Alıntı:
|
aLdııın oYuncuLar aDam oLsn yaRarLı oLSn yeTeeerRrr |
başkan bnce çok güzel konuşmuş diyor ki film yıldızı gibi30 u geçmiş oyuncular değil savaşan katkı yapan oyuncu alcam diyor tabi hem savaşan hemde yıldız olan oyuncu almıcam demiyor neden eleştiriyorsunuz her fırsatta anlamış değilim |
Türkiye`de Saat: 04:07 . |