![]() |
cimboma ismail golü Siyah-beyazlı takım Mehmet Topuz’un acısını G.Saray’dan çıkardı... Sar-kırmızılıların çok istediği G.Antepspor’lu İsmail Köybaşı’nın siyahbeyazlılarla anlaştığı ifade edildi. Başkan Demirören’in yakın arkadaşı olduğu bilinen G.Antep Başkan’ı İbrahim Kızıl ile her konuda anlaştığı ve işin sadece imzaya kaldığı belirtildi. |
ismail gelse süper olur ya.. |
inşallah yaa inanmak istiyorum gerçekten |
ismail ve murat ceylan süper olur |
Hayırlısı olsun artık |
inş. alınır yanında murat ceylanı da alsınlar |
inş. alınr :D:D |
Yahu Bikerede Hemen Transfer yapalim , Alin Artik Su Cocugu |
muratida amayi unutmayin |
bide demirörene adnan polattan darbe gelsin tam olsun |
Kaynak?? Ben pek inanmiyorum böyle haberlere :D |
ilk iyi yerli oyuncumuzu aldik deseneize haber dogru ise |
ismail gsli zaten gsnin almasını anlamıyorum sanki adam ihtiyaçları var blata ve yaman var orda |
Alıntı:
|
Bu arada haber doğru değil daha doğrusu kesinleşen bir şey yok. Erkenden galyana gelmenin, sevinmenin anlamı yok. Ortada anlaşma yok. Üstelik Beşiktaş İsmail, Murat, Çağlar ve Cenk için çabalıyor. G.Antep'ten İsmail ve Murat bu iki oyuncu da Beşiktaş'ta iş yaparlar. Alınmaları gerek. İsmail'in Beşiktaş forması ile Murat'ında Beşikltaş atkısı ile resimleri yayınlanmıştı ve G.Antep te bayağı tepki görmüşlerdi. Bu 4 oyuncu da yedek olurlar ama gerektiğinde katkı sağlarlar (Murat ve İsmail ilk 11'i zorlar), ayrıcaCenk'in potansiyeli var. Rüştü de Cenk'in kaleciliğini beğeniyor. Bonservisinin alınıp 1 seneliğine Denizliye kiraya verilmesi gerektiğini düşünüyorum. |
yalan ya inanmayın antep başkanı ismaili satmak için erken,satmayı düşünürsek bu klüp beşiktaş olur dedi |
murat ,ismail ve sezer bu oyuncular yerli kalitemizi arttırır.. |
ismail gelır ınsallah guzel oynuyor oda |
Türkiye`de Saat: 02:35 . |