![]() |
başka hoca olsa beni kesin kovardı Başka hoca beni kesin kovardı http://www.yazete.com/pics/news/1706...96132525_2.jpgDelgado, Mustafa Denizli'ye teşekkür ederek yeni sezon öncesi açıklamalar yaptı. Mustafa Denizli'ye teşekkür eden Tangocu, "Sakatlığım nedeniyle son haftalarda bir şey yapamadım. Onun yerine başka bir hoca olsa beni kesin kovardı" dedi. Kartal'ın geride bıraktığımız sezon yine en çok konuşulan isimlerinden biri olan Matias Delgado, tatilini geçirmekte olduğu İspanya'nın Barcelona şehrinde Habertürk'ün sorularını yanıtladı. Tatilde olmasına rağmen eski formunu yakalamak için günde iki saat tedavi ve çalışma programı uyguladığını belirten Arjantinli futbolcu, telefonla yapılan söyleşide çarpıcı açıklamalar yaptı. Sezonun sonlarına doğru sakatlığının nüksettiğini hatırlatan ve bu nedenle verimli olamadığını dile getiren Tangocu, Mustafa Denizli'ye teşekkür mesajı gönderdi. -"BANA ÇOK KATLANDI"- Denizli'nin çalıştığı teknik adamlar arasında yerinin bambaşka olduğunu belirten Delgado, "Açık konuşmak istiyorum... Ligin sonlarına doğru hiçbir şey yapmadım. Sakatlığım kolay bir durum değildi. Aslında bu sakatlık değil, hastalıkmış. Bu ortaya çıkınca ağrılar dayanılmaz oluyor. Çeken bilir. Bana katlanan hocama çok teşekkür ediyorum. Eğer Denizli yerine bir başka hoca olsa kapıya gösterir, beni kovardı. Çok dayandı" dedi. -"BORCUMU ÖDEYECEĞİM"- Denizli'ye karşı kendini borçlu hissettiğini söyleyen siyah beyazlı yıldız oyuncu şöyle devam etti: "Bana hep destek oldu. Her zaman serbest bıraktı. Bir gün bile surat yapmadı. Bense bunun karşılığında istememe rağmen hiçbir şey veremedim. O benim için eleştirilere göğüs gerdi. Hocama şükran borcum var. Şunun sözünü verebilirim ki, yeni sezonda ona bu borcumu oynayacağım futbolla ödeyeceğim. Kendisi çok toleranslı bir teknik adam Zaten bu yılki çifte kupayı bu tolerans sayesinde kazandık. Çünkü herkes onu seviyor. Oynamayanı bilr kırmak istemiyor." -"3 YIL SÖZLEŞME UZATMAYA HAZIRIM"- Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini açıklayan Delgado, "Ben sürekli bir yere gitmeyeceğimi söylüyorum. Tabii ki kulüp istemezse o başka. Ancak kulübümün menfaati için giderim. Ama ayrılma gibi bir düşüncem yok" dedi. Yönetime çağrıda bulunan 27 yaşındaki Arjantinli yıldız, "Sözleşmem sürüyor. Eğer isterlerse, mukavelemi şimdiden 2-3 yıl uzatmaya hazırım. İstanbul'da çok mutluyum. Yeni sezon çok daha zor olacak. Herkes transfer yapıp güçleniyor. Devler Ligi'ni düşünerek iyi bir kadroya ihtiyacımız olacak. Ben de şimdiden sakat olan bölgemi güçlendiriyorum. Formayı almanın kolay olmadığını biliyorum" ifadelerini kullandı. |
Bu Sezon Elinden Geleni Yapması Gerek , Eğer GönderiLmeyecekse.. |
borc gittikce kabariyor delgadom buna bir care bul artik ! |
delgadodan beklediğim performansı hala alamadık %70lerde sanki ya |
boşuna konuşuyosun.Kapasiten belli.İyi niyetli olabilirsin ama maalesef elinden gelen o kadar.Bunu çoğu zaman gördük artık gerek yok durumunu görmeye. |
valla şuana kadar hiçbir şey yaptıgın sölenemez son şans görcez seni şampiyonlar lginde... |
banada 2milyon versinler bende kalirim.. |
borçlu olduğu denizli değil Beşiktaştır.ama haber nasılsa yalandır o yüzden çokta yorum yapmaya gerek yok |
bence gitmeli yerine sol acık alınmalı |
belki de sol açık oynatmak gerekir ya da sağ açık.orta yapar ama koşar mı ayakta kalır mı..sanmıyorum |
Doğrudur.Çok katlandı sana.Görünüşü göre de gönderilmeyeceksin.Onun için elinden geleni yap! |
Ah be Delgadom İnsallah dediğin gibi olur ama sabır tasımız catlamak üzere |
DELGADO:"Sakatlığım nedeniyle son haftalarda bir şey yapamadım." -hangi haftalarda bişeyler yaptın delgado bana açıklarmısın yusufu görde utan biraz DELGADO:"3 yıllık sözleşme yapmaya hazırım" -delgado ben beşiktaş taraftarı olarak buna hazır değilim |
eğer ciddiysen git yönetime benim maaşımı düşürün de, yarı yarıya çalışırım de bende inaanıyım delgado efendi. 2 senedir yatıyorsun bee. |
ben bu adamın forvet arkası oynamasını istemiyorum onun için kötü görünüyor sol açık oynarsa o zaman delgadoyu görün tello sol iç oynarsa daha verimli olur delgadonun çoğu golü sol traftan beki çalımlayaraktır defansda sadece bekini takip etsin yaparda zaten delgadoyu kazanm oluruz |
delgado emeklerin için teşekkürler ama sana sabretmekten şans vermekten bıktık git artık . |
patlicam diye diye patladin elimizde patladin |
mustafa hoca olduğu sürece delgado hiç bi yere gitmez arkadaşlar boşuna heveslmenyelim. |
ben mustafa hocanin yerinde olsam basmistim coktan sana tekmeyi |
off be delgado çok iyi niyetli bir adamsın ama sabrımız tükendi işin garip tarafı denizli delgadoya çok güveniyor ama her seferinde aynı şey gönderilmicekse düzgün oynasa bari bu sene ne diyelim |
bekleyıp görecez |
he seneye takımdasın yani ? :s |
Alıntı:
|
işin enteresan tarafı yusufun yarım sezonda yaptığını adam 3 sezondur yapamadı verilen paralara yazık |
bencede gitsin yani zorlamanın anlamı yok kapasite meselesi |
Oynadigi maclarda hep iyi oynadi.. Bu ulkede Lincoln, Delgado, Alex ve bu tip futbolculara karsi cok sert oynaniyor. Hic sakatlanmayan Alex bile bu sezon cok sakatlandi. Messi veya Ronaldinho gelmeyecene gore Delgado kalmali!! |
yahu bu cocugu bilmesek daha onceden gormesek futbolculuk kumasini insan deli olur bunca senede ama bu cocuk biryerde oyle bir patlama yapacakki gorecegiz bunu umarim bu patlamayi bizden gittikten sonra yaparsa harbiden kahrolurum |
bu sene sen de adam gibi oynada aldığın paranın hakkını ver |
Her sezon başında işte bu sene delgado patlama yaptı yapacak diye diye 3 sezon geçti kişiliğini efendiliğini ne derece seviyorsam Beşiktaşımızda da kalmamasını o derece çok istiyorum ve eğer gerçekten sevdiğini iddia ediyorsa bir an önce kendine kulüp bulur ve çeker gider yoksa bir senemizi daha ona tahammül etmekle geçiremem ve ne şampiyonlar liginde başarı gelir ne de başka birşey... |
yandık |
ahbe delgado çok iyisin hoşsun ama biraz gayret göstersen |
yıkama yağlama sezonu açılmış |
Hatasının bilincinde olması sevindirici bir olay.. |
eer qönderiLmicekSe toparLanması Lazm.. |
Türkiye`de Saat: 19:27 . |