![]() |
Demirören: Allah bana nasip etti Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, bu sezon aldıkları iki kupanın herkese nasip olmayacağını ve iki kupayı birden kazanan bir başkan olarak çok mutlu olduğunu söyledi. Demirören, kulübün aylık çıkan ''Beşiktaş Dergisi''nin şampiyonluk sayısında yer alan yazısında, taraftarlara seslenerek, ''Öyle büyük ve anlamlı mutluluklar vardır ki, yaşarken her kula nasip olmaz. İşte ben yüce Allah'ın o kullarından birisiyim, çünkü çifte kupalı Beşiktaş'ın başkanıyım. Bu nedenle bu yazım, bir mutluluk ve şükran yazısıdır. En sonda söyleyeceğimi en başta söylüyorum, büyük özveriler ve emeklerle kazanılan Fortis Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Lig şampiyonlukları hepimize kutlu olsun. Tüm camiaya hayırlı olsun. Bu mutluluğu bütün Beşiktaşlılar, doya doya yaşayın'' dedi. Bu şampiyonluklara giden, binbir güçlük ve sıkıntıyla dolu uzun yolda yürürken yaşadıklarını, taraftarların çok iyi bildiğini kaydeden Başkan Demirören, şunları söyledi: ''En zor günde bile başarıya inanmış bir başkan, bir Beşiktaşlı olarak, neler düşündüğümü, neler istediğimi ve de duygularımı her ay dergimizde sizlerle paylaşmıştım. Zor günlerde her türlü kararda benimle birlikte hareket ederek, benim arkamda duran, destek veren yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma; yine en zor günlerimde hep benimle olan, düşünceleriyle, çabalarıyla ve özverileriyle bana güç katan yönetim dışındaki yol arkadaşlarıma; bütün güçlüklerin aşılmasında tek yol gördüğüm, birlik ve beraberlik çağrılarıma uyarak kucaklaşan ve gücünü tüm Türkiye'ye gösteren büyük Beşiktaş camiasına; 'Her şey bitti, ümitler tükendi' denilen günlerdeki direnci, inancı, dik duruşu ve gerçekleştiğinde tüm ülkeyi önce şaşkınlığa, sonra da hayranlığa boğan söylemleriyle hep inanılmazı ve ilkleri başaran teknik direktörümüze ve yardımcılarıyla bütün ekibine; saha içinde sergiledikleri dayanışma ile takım ruhunu oyunlarına yansıtarak büyük yarıştan en önde çıkan şampiyon futbolcularıma; gecesini gündüzüne katarak başarıya giden yolu kısaltan, hepsi birbirinden fedakar kulüp çalışanlarına; artık gücünü değil ülkemizin, bütün dünyanın hayranlıkla kabul ettiği eşsiz taraftarımıza, bize bu eşsiz mutluluğu yaşattıkları için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.'' Şampiyonlukları büyük Beşiktaş camiasına armağan ettiklerini vurgulayan Yıldırım Demirören, ''Ben ve arkadaşlarım, varılan hedefin bir son değil, bir başlangıç olduğunu ve asıl şimdi daha çok çalışmak gerektiğini iyi biliyoruz. Ne mutlu 'Beşiktaşlıyım' diyene'' diyerek sözlerini tamamladı. |
Allah Sana Nasip Etmedi , Bu Takım , Bu Taraftarla Şampiyon Oldu ! |
Alıntı:
aynen katılıyorum... biz merkezli değil ben merkezli zihniyeti var adamda... allah bize nasip etti |
Adam kötü birşey dememişki. Hemen yerden yere vuruyorsunuz!:( |
allah sensiz günleride nasip edicekmi bize |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
adam kötü bişey dememiş de şu başkanlığı bıraksa artık en az bu yıl ki çifte kupa kadar sevineceğiz |
tamam adam bir 5 sene çektirdi ama çifte şampiyonluğu kutlarken:):) ALLAHIN topunu alamadı diyemi böyle konuşuyorsunuzz |
başkanımızdır yine de fazla bir şey demeyelim nasip olduya o yeter inşallah bundan sonra bol bol görrüüz bu tarftar ve herkes çok ediyorr |
Alıntı:
|
artık lige ambargo koyma zamanı geldi |
Ya ben baskanimizi seviyorum. Neden boyle yapiyorsunuz? Futbolcunun kralini aldi tutmadi, Teknik direktorun kralini aldi tutmadi.. Baskan en az bizim kadar Besiktaslidir!! Kulubu icin aglayan baskan varmi ya dunyada?? Baskana haksizlik yapmayin!! |
Alıntı:
|
iyi niyetli olduğu kesin ama her iyi niyetli olan bu işi yapabilir anlamına gelmiyor bizim yani hali hazırdaki başkanımızın karizması eksik |
edepli düzgün konuşun be kardeşim karşınızda ki BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN BAŞKANI . Madem Beşiktaşın sahibi taraftarmış madem şampiyonluğu sadece taraftar kazanmış neden futbolcu transfer ediyoruz neden teknik direktör alıyoruz buyursun takımda da taraftar oynasın teknik direktörlüğü de taraftar yapsın da şampiyonlar ligi şampiyonu olalım kolaysa . TARAFTARIMIZIN BU HERŞEYİ BEN BİLİRİM TAKIMI BEN ŞAMPİYON YAPARIM zihniyeti yüzünden Trabzonspor gibi olacağız ( allah korusun ) . Başkan ın yaptığı doğruları geçmiş te ki yaptığı bazılar hatalar yüzünden yok saymak ayıptır . Başkanımız bizim gibi takım şampiyon olduğunda sevinçten göz yaşı döken hakiki Beşiktaşlı dır sonradan olma değil doğuştan Beşiktaşlı dır bundan dolayı saygıyı hak etmekte dir . Başarılar ne sadece taraftara ne sadece başkana ne sadece futbolculara ne sadece hocaya mal edilemez başarı bu bütün unsurların bir arada başarılı çalışması ile meydana gelir . Herşey için teşekkürler başkanım . Başkanımıza hak ettiği desteği ve saygıyı gösteren arkadaşlara da teşekkür ederim . |
besiktasliligndan en ufak suphem yok ama bilmiyorsun baskanim bu isi bilmiyorsun eksigin cok fazla lafin gecmiyor bikere herseyden once kayseri baskani cikip rahatca sunu diyebiliyorsa senin o kulubun basinda durmaman lazim adam besiktas benden futbolcu alamaz dedi canli yayinda milyonlarin onunde kusura bakma baskan ya bu yonetici zirvasi arkadaslarindan vaz gececeksin yada besiktas baskanligindan duzgun bir yonetim kur guclu bir yonetim kur herseyi tek basina yapmaya kalkma herseyin uzmanini o isle gorevlendir istersen omur boyu kal baskanlikta ama bu yonetimle devam edeceksen git senide yonetiminide gormek istemiyorum ben besiktasin basinda |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne yapsak yetmiyor ya.Adam çifte kupa getirdi yine yetmedi.Bir topuzu alamadık diye taraftar yeri göğü inletiyor. ''Kulubu icin aglayan baskan varmi ya dunyada?? Baskana haksizlik yapmayin!!'' aynen valla |
Başkanı istemeyenlerin sebebi sadece topuz olayı değildir.Başkan olduğundan beri yaptığı hatalardır sadece bir hata yüzünden kimse kimseden nefret etmez;) |
Alıntı:
Topuz olayı olmasa bu kadar olmazdı. Halbuki o konuda başkanın haksız gibi görünmesi veya hata yaptı gibi görünmesini doğru bulmuyorum |
kısacası o bardağı taşıran son damla oldu diyelim;) |
Alıntı:
Malesef kardeşim 5 sene şampiyon olamamak başkanımızı çok yıprattı taraftarın gözünde sıfıra düşürdü onun için artık ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor sayın başkan , duble şampiyonluk bile başkanımızın taraftarın gözündeki imajını düzeltemedi . Başkan bu durumu hak etmiyor inşallah iyi transfer yaparsak şampiyonlar liginde de en kötü gruptan çıkabilirsek biraz düzelir . |
Türkiye`de Saat: 19:41 . |