![]() |
"Saha ile temasımız var" "Saha ile temasımız var" Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, İngiltere'nin Everton takımında top koşturan Fransız oyuncu Louis Saha ile temaslarının olduğunu söyledi. Öner, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, şu aşamada yabancı oyuncu kontenjanlarının dolu olduğunu ifade ederek, ''Saha ile temaslarımız var. Bu konuda bayağı ileri adımlar attık. Ama sonuçta sözleşme imzalamadan net bir şey söylemek yanlış oluyor. Gelişmeler iyi. Saha olmazsa başka isimler olur'' dedi. Transfer konusunda çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Kenan Öner, ''Teknik direktörümüzün istekleri doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. 10 gün içinde bunu sonuca ulaştırabiliriz'' diye konuştu. Kadroda bulunan Brezilyalı oyuncu Bobo'ya her zaman tekliflerin olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı yönetici, ''Konuşulan bir isim. 23 yaşında önemli bir futbolcu. Herkes istiyor. Ama dünyada yaşanan global bir kriz var. Emek verdiğimiz değerli olan oyuncunun değerini almak istiyoruz. Tabi ki Bobo'nun da istekleri doğrultusunda bunu yapmak istiyoruz'' dedi. Şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkını elde ettiklerini ifade eden Kenan Öner, şunları söyledi: ''Bu başarının maddi getirisi var. Amacımız bundan sonra her sene en azından Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Şampiyonlar Ligi'ne kalan takımlar maddi açıdan önemli güç kazanıyor. Bu sene bu avantajı yakaladık. İyi bir takımız. Özgüveni yerine gelmiş bir ekibiz. Şampiyonlar Ligi'nde başarıyla mücadele etmek için bir iki takviye amaçlıyoruz. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' 18.06.2009 Kaynak : AA |
kım gelecekse gelsınnn artıkkk sıkılmaya basladım.... camıamız bu kadar haberı kaldıramazzzz cıkın adam akılı bı basın toplantısı yapınnnn |
bu sene su ana kadar transferde küme düsme potasindayiz:) ard arda patlatmalari gerekiyo transferleri... |
aceLe edmeYe qeRek yhoq..saĞLam oLsun yeTer.. |
bence 2 tane daha alsak makuldür fazlaya gerek yok gençlerimiz çok |
herkes takır takır transfer yapıo şampion olmuş bi takımın hala adam gibi bi transferi yok nerde yönetim nerde başkan |
her sene 2 sağlam transfer yapın yeterde artar. diattaları gordonları vs. alıp 6-7 transfer yapıcağınıza her sene 2 yabancı 2 yerli alın |
yönetim yatmıyo arkadaşım rahat ol ama bence düşündükleri takımla fazla oynamamak |
yönetim uyuma şu mt 'ye verilen parayı gökhan inlere bagla 10 numara topcu 2-3 sene içindede kaptanımız olur...yanına bir riise ve tevez gelsin tamam işte...türkiyedende murat ceylanı aldınmı bu iş tamamdır...50 milyona euro bu iş biter...bu sene şampiyonluktan sonra gelir zaten clube 50 milyon euroya yakınmış...bu adamların yarı maliyetini forma satıslarından elde eder bence... |
Alıntı:
|
ligtv'nin sitesindeki videoyu izleyince çok net anlaşılıyor ki; yönetim saha'yla kesin olarak anlaşmış, bobo'yu da bir an önce elden çıkarmaya çalışıyorlar, pek taraftar değildim ama umarım bir kaç yıl yararlı olur bize, sonuçta bobo'dan gelecek miktarın tamamı bu transfere ayrılacaksa akıllı bir iş yapmamış oluruz, zira i.köybaşı ve muray ceylan gibi isimleri yüksek bonservisleri nedeniyle beklemeye alıyoruz... |
Demedi Demeyin Saha Gelecek ! :) |
Alıntı:
|
sadece şampiyonlukla gelen miktar dediğin için ilginç geldi, sadece şampiyon olduğumuz için tff'den yaklaşık 6-7 milyon tl, şampiyonlar liginden de sivasspor gruplara kalamadığı takdirde toplamda 17-18 milyon euro gibi bir rakam oluyor ki bu da toplamda 20 milyon euroyu ancak geçiyor...tabi yine de çok mühim bir rakam tartışmasız... |
tff den 10 milyon euro geldi sadece şampiyon oldugumuz için...gerisi topladıgımız puanlara göre fortis kupasından aldıgımız parlar şampiyon liginden alınan para ve iddadan alınan para yaklasık toplam gelir 56 milyon euro imiş bir çok yerde sölendi bu... |
hadi denizli getir sağlam oyuncular ambargo koyalım kupalara |
Louis Saha'dan vazgeçtik 18 Haziran 2009 Perşembe * 22:54 Beşiktaşımız bir süredir görüşme halinde olduğu ve son iki günde yaptığı temaslarla büyük aşama kaydettiği Louis Saha transferinden vazgeçmek zorunda kaldı. Beşiktaşımız bir süredir görüşme halinde olduğu ve son iki günde yaptığı temaslarla büyük aşama kaydettiği Louis Saha transferinden vazgeçmek zorunda kaldı. Fransız futbolcu ve Everton Kulübü ile transfer için bugün yapılan son görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanılmasına rağmen, Saha'nın futbol hayatını İngiltere'de sürdürme isteğinde kararlılığını koruması ve Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklaması transferi çıkmaza soktu. Beşiktaş yönetiminin, Saha ile bugün yapılan son görüşme ve Fransız futbolcunun açıklamalarının ardından bu transferden vazgeçme kararı aldığı açıklandı. Kaynak: DHA Siradaki kim var :D.. |
Türkiye`de Saat: 14:51 . |