![]() |
Beşiktaş'tan Lugano Atağı Mehmet Topuz transferinde prestij kaybeden Siyah-Beyazlılar, ezeli rakibinden rövanşı almak için atağa kalktı. Beşiktaş Yönetimi´nin hedefi Diego Lugano... İstanbul´a getirilen menacer Juan Figer´le görüşmelere başlandı. Sezonu çifte kupayla kapatarak büyük bir başarıya imza atan Siyah-Beyazlılar, Mehmet Topuz transferinde yaşananlar nedeniyle sarsılmıştı. Mehmet’i Fenerbahçe’ye kaptırarak prestij kaybeden Siyah-Beyazlılar, müthiş bir misilleme için çok gizli bir operasyon başlattı. Telefonda yeşil ışık yaktı Kara Kartallar’ın hedefinde; Fenerbahçe Yönetimi ile bir türlü anlaşamayan ve kendisine tanınan süre içinde Sarı-Lacivertli kulübe olumlu ya da olumsuz herhangi bir yanıt yollamayan Diego Lugano var. Büyük bir gizlilik içinde yürütülen bu harekâtın ilk adımında Lugano’nun menaceri Juan Figer ile telefon trafiği yapıldı ve Uruguaylı yıldızın Beşiktaş’ta forma giyip giyemeyeceği soruldu. Figer, hem Lugano’nun hem de kendisinin birer profesyonel olduğunu ifade ederek transfere yeşil ışık yaktı. Para muslukları açıldı... Olumlu geçen bu görüşmelerin ardından Figer ve ekibi, İstanbul’a çağrıldı. Menacerlerinin İstanbul’da görülmesi ilk etapta, “Fenerbahçe ondan vazgeçemiyor. Şartları ağır olsa da Lugano için yeniden Figer ile masaya oturulacak” şeklinde yorumlandı. Ancak işin aslı hiç de öyle değildi. Figer’in yine Lugano için İstanbul’da olduğu doğruydu, ancak bu kez masanın diğer ucunda Aziz Yıldırım ve ekibi değil, Yıldırım Demirören ve kurmayları vardı. Beşiktaş’ın transferi bitirmek için para musluklarını ardına kadar açtığı vurgulandı. |
ya fener de oynayan birini almak ne kadar rövanş olur.ben anlamadım.daha doğru düzgün transferimiz yok.bir bu sene şampiyonlar liginde direk oynayacağız.ama hiç bir hareket yok. |
bu habere inanmıyorum ayrıca aceleye gerek yok |
Lugano bizim Formamıza Yakısmaz Çünkü ne kadar iyi futbolcu olursa olsun Ahlaklı değil ! |
Yalan haber yav inanmayın meanjer juan figer yaptırıyo bu haberleri . |
walla lugano iyi adam ama karaktersiz o yüzden hiç sevmedim hani gelirse iyi oyuncu olduğu için üzülmem ama istememde yani oyuncumu kalmadı |
iy futbolcu bize de iyi gelir ama çirkef adam |
habere inanmıyorum ama kişiliği ortada adamın bize yakışmaz! |
inanılacak bir haber değil istememde zaten dakkida bir kırmızı kart yiyor hiç gereği yok |
sivokla iyi olurdu ama berbat bir kişilik. hiç yakıştıramıyorum bize bu adamı. |
bedava gelse istemem.gıcık! |
bence türkiye de mevkisinde en basarılı isim ama kişiliği biraz zayıf |
medyanın adi oyunlarından biri arkadaşlar inanmayın bence. |
:D:D:DKesin fotospordur |
İyi oyuncu, iğrenç bir insan...Gelmesin.. |
karaktersizi alcaklarını zannetmiyorum yalan haber bncee |
Lugano'mu Güldürmeyin.. |
arkadslar bnce ıyı bır savnmacı ve besıktas formasının buyuklüğünü farkeder ve ona göre davranır ;) faydalı olabılır özellkle sampıyonlar lgnde |
yeter kardeşim ya,böyle mi gol atılır,adamın zaten anlaşmadıgı gıcık bir topcuya sen kalkıp ondan daha fazla verceksin bunun adı gol olacak,hadisinler ordan,milletin asabını da bozmasınlar,bu adam bizim klüpden içeri gi-re-mezz.. |
la kalkın gidin köyünüze tarla belleyin siz nasıl gazetecisiniz ya zuhahahahaD:D:D:D: |
kaynak nedir ya |
juam figer var ya paragözün teki.fener bu adama daha fazla maaş versin die böle açıklamalar yapıo.ŞEREFSİZZZ |
gelirse sivok ile müthis ikili olurlar ama biz besiktasiz biz sadece futbolcuya degil adamada bakariz bir degerimiz var ve lugano degerlerimizi yikar |
eziklerin eskilerini bize yama yapıyorlar biz şu nobreden daha kurtulamadık vallah yazık oluyor şu batuhana |
besıktas luganoyu mu alacak hayatta ınanmamm ama olura boyle bısey 106. durusumuz nerde dıye sorarımmmm yonetımeee bana bjk lı ve ahlaklı oyuncu lazımmmmm |
feğer böyle bir şey hakikaten düşünülüyorsa figer'den kazık yemeye doymadı mı bu kulüplerimiz diyorum?... |
Lugano'nun kalitesi ne kadar belli ise,çirfefliği de o derece.:) |
Hırcın mırcın ama bize yakısmaz tribünlere 8 gösteren adamı kalkıp getirmesinler... |
GeLmesin.. Cok ahLaksız ßi adam tiksiniyorum.. ßize yakı$maz.. Ayrıca koLpadır kesin.. |
çirkefin, ahlaksızın teki ne işi var bizde !! |
fener de 1 kırmızı kart aldıysa bizde 10 tane alır..benden söylemesi |
futbolculuğu grçekten iyi ama kişiliği konusunda aynı şeyi diyemeyeceğim.. |
ezik takımın ezik stoperinin takımımızda işi olamaz. |
fbli futbolcu istemiyoruzzzzzz |
Habere inanmamak lazım.... |
mukemmel olur zapo giderse eger ama cirkefligini demeye gerek yok sanirim ancak cok iyi oyuncu |
bu adam geleceğine baki gelsin daha iyi :D:D |
ya adam kendi fiyatını artırtmak için menajerine kasıtlı yaptırıyor fb ile tekrar anlaşmak için geldi fenevi gaza getirecek bence çokta mahsuru yok harcasın fenev |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |