![]() |
Fox tv yi Kınıyoruz... Fox Tv 'Yİ KINIYORUZ ! Sen Kimsin HAYRİ HİÇLER BEŞİKTAŞ TARAFTARINA TOPUZU KALDI DİYOSUN CANLI YAYINDA ! MAİL : info@fox.com.tr Tel 0 212 414 90 00 MAİLLERİNİZ İLE BU ADAMI KINAMAYA DAVET EDİYORUZ HERKESİ ! fox tvde ninja varrior adında bir programın yorumcusu hayri hiçler adında bir fener Dostu. programda fener mehmeti aldı topuzu beşiktaşa kaldı diye bir cümle sarfetti. hepinizi adam edecez ulan azizenin ....... arkadaşlar arayamıyorsanız mailinizi açıp buraya bir mail gönderin gelecek programda bizden özür dilemeye mecbur bu ezikler... |
serefsiz herif!! |
Mail Gönderildi ! HERKES HADDİNİ BİLECEK ULAN ! |
Bu adam yasıyormu ya |
Alıntı:
az kaldi olecek azizenin kopegi :D |
Soytarı bu adam zaten. |
Hayri Hiler Resmi Web Sitesi - Anasayfa buda azizenin finosunun sitesi buradanda haddini bildirelim |
Kaale almayın azizin eniğini arkadaşlar kadıköyde 40 bin kişi birden top-uuuz diye bağırınca görecem azizin eniklerini . |
arkadaşlar ayıp oluyor bu adam değil karı bi kere nasıl azize gibi karı lütfen adam demiyelim bize ayıp oluyor öndeki erkeklik organı ile erkek olunmuyor azize be hayri HİÇler soy adın gibi HİÇSİN LAN bu adam ölümüne susamış galiba böyle konuştuğuna göre |
palyanço tipli ezik herifin teki böyle laflar söyleyerek aklınca gündem yaratıyor |
mesaj gönderildi bu adamlar azizin .....leri işte |
ezik hayri sanada bir şey var alcanmı |
yaa zavallılar bırakın allah aşkına eğlensiz yazık onlarada kupa kaldıramıyolar diye mutlu oldukları şeylr bunlar işte ama biz süperkupada mutlu edicez onları zaten merak etmeyin |
neyapsın baktı fenerden bi cacık olmıyacak bari ben gündem yapıyım demiş zavallı... |
ezik işte ezikliğini belgeliyor içinde ukte kalmış adamın topuz o kada lafı sanki bize etti |
zaten hersene b.k var gibi TOPluyonuz sonrada söndürüp gönderiyorsunuz duyanda TOPuz milli takımın vazgeçilmezi kayseriyi avrupaya taşıyan en çok gol atan ençok asist yapan realin liste başı oyuncusu sanacak sırf inat olsun diye aldınız göreceksiniz TOPuzu kime kaldıyı |
bencede kaale almaya gerek yok.azizin köpeği o da |
Hayri bey,mehmet’i fener,topuz’u besiktas aldi demissiniz. Yanlis ve yalan . Tersi oldu. topuz’u fener aldi. İyi de oldu. “topuz” diye bagrinip durmak fener’lilere kaldi. |
Adam yerine koyup da dikkate almaya değmez.Konuşup dursun terbiyesiz. |
köpekleri nezamandan beri adam yerine koyulur tepki yaziyla olmaz takmaz zaten ona baska türlü tepki göstermek lazim ;) |
ben de şahit oldum malesef.gerizekalı bi herifin lafını saçmalayarak çevirio.mehmeti fener aldı topuz beşiktaşa kaldı dedi ******** |
fenerbahce TOP'uz diye tutturuyorsa sorun bizdemi ?! :D + fenerbahce " ben besiktasliyim " diyen birini sahaya cikaripta oynata biliyorsa bu onlarin migdesizligi ! bende mail gönderiyorum .. |
Türkiye`de Saat: 19:43 . |