![]() |
Zengin bizimle kalsın Teknik direktör Denizli'nin yönetime sunduğu raporda, genç oyuncu Erkan Zengin'in takımda kalmasını istediği belirtildi. Tecrübeli hoca, "Erkan'ın kumaşı çok iyi, sadece geçen sezon takıma adapte olamadı. Yeni sezonda ondan bir çok mevkide faydalanacağım" yorumunu yaptı. |
evet zengin kalsın kalsın :D:D |
kral olacaksın :D |
wayy iyi bak bu habere sevindimmm |
çok iyi bir yetenek şans verilse serdar özkandan ii olucağı kesindir delgado da kalsın |
ya adamıda doğru düzgün izleyemedikki yorum yapalım En azından Türk statüsünde oynuyor. |
Kalip neyapicak , Kulübede Oturacak mi Süreyya abiyle |
kalsın bakalım . |
hiç şans vermedin bu adama hoca hiç göremedik |
Hiç bir fikrim yok Erkanla ilgili kalsın demekte istemiyorum , gitsin de diyemiyorum. Hoca kendisi bilir. Hayırlısı olsun. |
O gitsin bu gitsin diyorsunuz. Kim oynayacak ya takimda? Erkan Zengin kalmali cunku bizim kendi Mehmet Topuzumuz o !! |
tabi erkan kalsin necip batuhan can erdem aydin karabulut gitsin dimi hocam allahim bazi kararlardan deliricem bu adam yuzunden |
ya anlamadığım "takıma adapte olamadı" bu ne demek yaa sen oynattında mı takıma adapte olamadı bir maçta 10 dakika mı ne oynattın o kadar direk gözünde bitirdin.Bence Erkan çok iyi bir oyuncu ben oynamasını çok beğendim savaşçı bir futbolcu.. |
erkan konusunda geçen sezon çok şaşırdım,kumaşının iyi olduğu zaten belliydi ama hiç şans vermedi Denizli,biz de vardır bir bildiği dedik |
kalsin kalsin.. |
Serdar'a verilen Sansın yarısı Erkana verilseydi Belki erkan Takımın Değişmezi olacaktı |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |