![]() |
Sivok ikiye böldü Siyah -beyazlıların Çek oyuncusu Sivok, yönetim ve teknik heyeti karşı karşıya getirdi. Teknik patron Denizli'nin, "Daha iyisini alabileceksek, gidebilir" dediği Sivok için bazı yöneticilerin, "Her oyuncuyu gönderirsek oluşacak maliyetin altından kalkamayız" dediği öğrenildi. |
yönetim haklı sivok gibi bir oyuncu yollanmaz anlamıyom neden böle dedikodular çıkıyo |
neden tereddüt ediliyor ki Sivok konusunda..kesinlikle gitmemesi gereken bir oyuncu bence.. |
Yaw Sivok nereye gidiyor..Deli Olcam ya.. |
zapo gitsinde sivok kalsın yani bu sezon ki performansna göre hareket edilsin çok iyi oynadı çnkü ama zaten ben bu haberlere inanmıyorum |
Denizli'nin böyle bir düşüncesi yoktur inş.. |
sezonun en iyi performansını gösteren 2-3 savunmacısından biri hakkında bu kadar gönderilme haberleri çıkarken 15 milyon eurolar verilen oyuncuların rezil sezonundan sonra hiç bir haber çıkmaması çok ilginç, üstelik tıllık aldıklarının oranları 4-5 misliyken... |
Sivok gitmemelidir! |
İyisini getirebileceksek bütün futbolcularla da yollar ayrılabilir, sorun değil...Ama Sivok, Ernst gibi futbolculardan iyisini kolay kolay bulup getiremeyiz, bunlarla idare edelim biz, şükredelim...Denizli'nin de böyle bir şey dediğini sanmıyorum zaten, onu diyen Ernst'i de der, Ernst'ten iyisini bulabilirsek gönderebiliriz.:).. |
denizli butun sezon heryerde oynatti sivoku stoper on libero orta sahada dahil olmak uzere takimda encok sans bulan oyunculardan biri boyle bir adami neden yollayalim ustelik bana gore turkiyedeki en iyi stoper sivok havadan yerden mukemmel ve oyun kurabilen bir adam sivoku gonderecegimize yanina daha iyisini koyalim olsun bitsin neden ugrasiyoruz iyi adamlarimizi elden cikartmak icin veya bu medya bu sezonun en basarili stoperi hakinda neden surekli olumsuz yaziyor bir dusunun ustelik bunu yazan besiktasliyim diye gecinen serefsiz ismail er bu herif kesinlikle besiktasli olamaz |
Türkiye`de Saat: 23:35 . |