![]() |
'İyi ki Topuz’u almadık !' http://www.spor3.com/images/news/272763.jpg Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören ile Mustafa Denizli, dün İstanbul’da zirve yaptı.. BEŞİKTAŞ’TA Başkan Yıldırım Demirören ile teknik direktör Mustafa Denizli, dün İstanbul’da zirve yaptı.. Demirören ve Denizli, başkanın İstanbul Anadolu Hisarı’ndaki evinde son gelişmeleri değerlendirirken sohbetin büyük bölümünü Mehmet Topuz meselesi işgal etti. Denizli, bu konuda başkan Demirören’e “Mehmet Topuz 5 Milyon Euro’dan fazla etmezdi. İyi ki almamışız. F.Bahçe de 10.8 milyon Euro verdiği için pişman olabilir” diyerek başkana bu oyuncu ile ilgili net fikrini söyledi. MUSTAFA Denizli’nin bu sözleri sonrasında Topuz yüzünden sıkıntılı günler geçiren Demirören rahat bir nefes aldı. İkili yeni transfer politikasını belirledi. Beşiktaş’a 19 yıl sonra çifte kupa kazandıran Mustafa Denizli, “Acele etmeye gerek yok” diyerek başkandan bir santrfor ve bir stoper istedi, başkan da ‘Tamam’ dedi. Vatan |
topuzu keske alabilseydik demistir denizli topuzun hertarafi topcu |
kendimizi kandırıyoruz alsaydık mütiş bir güçtü |
Alıntı:
|
Aynen , beLkide Transfer Haberleri yayinlanmaya baslandıgında gelirse iyi olurdu diyorduk ama simdi , iyikide almadık diyoruz |
Denizli iyi ki 9-10 milyon €'ya almadık demiş, çokta doğru bi laf bence, Topuz'un gelmesini çok isterdim ama öyle bi rakama değil...Taç çatlasa 6 olur... |
evet gelse tamamda 9-10 abartı 10a alsaydık mesela kimse memnun kalmıcaktı çok para verildi falan diye.. |
Yahu TOPuz fena futbolcu değil ama bence 5 ten fazla etmez. Milli takımda da ne yapamadığı ortada zaten. 10 Milyon euroluk futbolcu değil bencede. |
Servetin 8 ettigi bir yerde topuz 10 eder. Topuz ayarinda bir futbolcuyu avrupadan daha asagi alamayiz. |
Valla Topuz'u kaybettik.Yönetim bunun acısını çıkartacaktır.Fakat,arkasındaki isim Denizli oalcaktır. Denizli'ye güveniyorum.:) |
yha topuz 5 milyon avroluk iş yapamas beşiktaşta mal hemen sözünden dönüo zaten beşiktaş lı duruşu yok onda |
Kimse kendini kandirmasin.. Topuz super bir transfer olurdu eger gelseydi.. Topuz etmez diyoruz okadar para, Turkiyedeki hangi yerli futbolcu eder okadar ya? |
milli takımda oynamamak türk milli takımı için ölçü olamaz. i.toramanın olmadı milli takımda hakan balta stoper oynuyosa dencek bişey yok. tamamen terimin saçmalığı.. ben çok üzüldüm topuzu kaptırdığmıza.sercan 9 ediyosa topuz kesnlkle 10 eder. |
gökhan ünalın 5 ,servetin 8 ,gökdenizin 7.5,fatih tekke 7 ettiği yerde mehmet topuz 10 rahat eder ...adam çok yönlü ,ülkemizde bu tip oyuncular ender bulunuyo ..ayrıca bizim baskan bu adama 11 milyon vermisti zamanında kendinizi kandırmayın arkadaslar. |
Döneklerin Beşiktaş'ta işi olmaz.Ezikler yedi kazığı boşverin batsınlar. |
gelmesi kesinlikle iyi olacakti ama 9-10 coktu ama. kismet deilmis yapacak bisey yok |
Alıntı:
|
alabilseydik iyi olurdu yaa neyse olan oldu adam sahte cikti zaten fenerbahce " ben besiktasliyim " diyen biriyi sahaya cikartip oynata biliyorsa ne mutlu onlara :D:D |
Alıntı:
doğru.iyi oyuncu ama asla 10 milyonluk bir oyuncu değil bence |
kendimizi falan kandırmıyoruz bence... verilen o paraya acırdım!... neyin müthiş gücü ya yapmayın... beşiktaş olarak forma için oynayan adamlardan bahsetmiyomuyuz bumu bizim mütihş gücümüz olucaktı yoksa holosko gibi formasını öperek sahaya çıkan bi adam mı müthiş güç olucak.... |
rosicky geliyor beyler kendinize gelin |
hadi denizli hocam yap bomba transferler |
Türkiye`de Saat: 22:31 . |