![]() |
Rodrigo Tabata macera olmaz! Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor formasıyla kendini kanıtlayan Rodrigo Tabata´yı renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...TABATA1423.jpg 10 numara transferinde sürpriz yaşamak isteyemeyen Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor formasıyla kendini kanıtlayan Rodrigo Tabata’yı renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor. Yüksek teknik kapasitesinin yanı sıra, çok koşan bir futbolcu profili çizen Tabata, Mustafa Denizli’nin de ilk tercihi konumunda... Tabata, Murat Ceylan, İsmail Köybaşı için Gaziantepspor Başkanı’yla görüşmeleri sürdüren Yıldırım Demirören; Serdar Kurtuluş, Tomas Zapotocny ve 2.7 milyon Euro önerdi. Antep Başkanı’nın iki futbolcunun yanı sıra 6 milyon Euro istediği, ancak iki tarafın ortada buluşmak için istekli oldukları dile getirildi. Sol kanada da bir takviye! Üç büyük takımın ısrarla istediği, Porto’nun da transfer gündeminde yer alan İsmail Köybaşı için Beşiktaş bir adım önde... İbrahim Üzülmez’in futbolcu bırakmasının ardından sol kanadı İsmail ile sağlama almak isteyen Siyah-Beyazlılar genç futbolcuyla el sıkıştı. Gaziantepspor’la da bonservis bedelinde anlaşma sağlanırsa, yıldız oyuncu Kartal olacak. |
Herkesin Aksine Cok İyi Bir Transfer oLacağı Kanısındayım |
Alıntı:
|
tabata tam bi saçmalık olur .. |
Tabata, G.Antepte iyi hoşta, bizim aradığımız adam mı ? orada tam emin değilim. |
ben daha büyük isimlerin alınmasından yanayım ama belki tabata çok iyi bi transferde olabilir. |
daha büyük bir isim gerekiyor bence.Avrupa standartlarında bir yıldız Tabata anadolu takımlarının yıldız oyuncusu olur. Büyük takımda daha zor maalesef |
Arkadaşlar avrupadan çok iyi bir yıldız getirmenin maliyeti ortada ve bu adamın gelip türkiyeye adapte olması takımımıza adapte olmasının zorlukları ortadayken türkiyeyi tanıyan bir adam alınması daha mantıklı ki bende tabatanın bu takımda yıldız olacağına inananlardanım ve hiçbir şekilde delgadodan daha kötü olmayacağı aşikar... |
Alıntı:
|
Kumarın ötesine geçmez diye düşünüyorum ben |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tabata anadolu takımlarının oyuncusu bence eğer beşiktaşa gelirse g.antepte oynadığı gibi oynayamayabilir o yüzden muratla ismaile yönelsinler |
Delgadodan daha iyi olur mantigini dogru bulmuyorum. Bize Tabatadan da daha iyisi lazim. |
bu fiyata alınırsa yazıkların olsun. |
Gerek yok. |
Ya adam hayatinda hic avrupa maci oynamamis siz iyi transfer olur diyorsunuz!! Kucuk dusunmeyin artik yaa!! Begenmediniz Delgado Uefa kupasinda gol krali olup Baseli yari finale tasidi ve Baseli sampiyonlar liginde 2. tura tasidi !! Tabatalarla avrupada yine 8 yiyip geliriz!! |
bir yanim cok iyi oyuncu diyor bunun icin ama diger yanim buyuk takimda oynayabilecek o yuku kaldirabilecekmi diyede soruyor gelirse yildizda olabilir rezilde ama ben zaten 10 numara muhabbetine karsiyim gidecekse delgado yerine alinacak adam ayni tipte bir 10 numara olmamali poulsen keita simpliccio gibi lucho gonzalez gibi oyunu iki tarafli oynayabilen bir isim alinmasindan yanayim ama delgado gidip illede ayni tip bir oyuncu alinacaksa bu tabata degil olabilme imkani varsa riquelme olursa olabilir onun harici bence iyi olmaz diye dusunuyorum kumar oynamaya gerek yok |
Alıntı:
|
bence beto tabatadan daha iyi beto iyi işler yapablir ilerde |
Tabata su haliyle Delgado'ya 10 basar!! Bunu üzülerek söylüyorum, cünkü Delgado gerecekten kisiligi ile efendiligi ile cok hosuma gidiyo... Besiktas'a katkisi ortada, son maclarda oynasaydi belki sampiyon bile olamayacaktik!! Delgado kesinlikle gitmesi gerekiyo, bugüne kadar takima yaptiklari icin tesekkür etmek ve göndermek gerekiyo 4-5 milyona (daha fazla ödeyen takim bulamayiz da zaten!) Tabata'ya gelince, Santos'ta oynamis Brezilyada, Youtube'dan gollerini izledim, sagli sollu kafayla, Frikikten, her türlü güzel golleri var adamin... Akdora'nin dedigi gibi gönül isterdi ki gidip Lucho Gonzalez'i alip getirelim, ama alamiyorsak böyle bir oyuncuyu, Tabata ya niye burun kiviriyoruz ki? Inanin bana, Antepte böyle performans gösteren adam, bize gelince cosar... Antepte etrafindaki oyuncular bizimkiler gibi kaliteli degildi, ara paslariyla yaptigi asistler ve atacagi gollerle tribünlerin sevgilisi olabilir bu adam bence:D Antep onun olmadigi maclarin cogunu kazanamadi, kisitli imkanlarla yaptiklari ortada herifin... yanilmiyosam 26 macta 11 gol ve 7 asist! Yönetimden Lucho Gonzalez, Riquelme gibi birini bekleyemeyiz, cünkü adamlar Mehmet Topuz veya Nihat transferini bile sonlandiramadilar... Tabata gelsinde, öpüpte basimiza koyalim! üzülerek söylüyorum, ne yazik ki transferde agir cekim hareket ediyoz bu sene:( insallah bir iki haftaya transfer haberleriyle sevindirirler bizi... |
şu aşamada bizim tabatayı değil lucho gonzales gibi isimleri kovalamamız lazım.maliyetten bahsetmişsiniz ama bu takım avrupada iş yapmak istiyorsa para harcanacak bu seneki gelir ortada.sivasta kalamayacak nasılsa şamp. ligine daha artacak bu para.ordan gelen paralar borç ödemek için değil takım güçlendirmek için kullanılmalı.tabatayla falan olcak işler değil.açıkcası bence delgado dan iyi bir futbolcuda değil |
Türkiye`de Saat: 21:54 . |