![]() |
Transfer Tüyosu Sevgili Okuyucularımız, Tarafız diyoruz, taraftarız diyoruz, Beşiktaş"lıyız diyoruz.. Şayet sizde bizim gibi düşünüyorsanız, lütfen Beşiktaşımızın menfaatleri için sabırlı olun. Bu seferki balık büyük balık. Premier ligin en üst düzey takımlarından birinde oynuyor. Sürekli oynuyor. Yaşı genç, kariyerinin en üst noktasında. Çok dürüst, beyefendi bir karakter. Ülkesinin milli takımının tartışmasız kaptanı. Oyuncu Beşiktaş"ın ismini duyunca zevkten dört köşe olmuş. İnönü"yü biliyor, -Seyirciden gözlerimi alamadım. Kim orada oynamak istemez ki diyor. Para konularını hallederseniz benim için problem yok, zevkle oynarım diyor. İstanbul benim için rüya şehirdir diyor.. Biz daha ne diyelim sevgili okuyucularımız.. Bu adamı takımda görmek istiyorsanız sabredeceksiz. Menajerleri bizden açıklamamamız için bir kaç gün süre istediler. Olumlu veya olumsuz bir haberi sizlerlerle paylaşacağımızdan emin olun. Kontenjan dolu, bu yüzden açık edemiyoruz.. HABER 1903 |
işte alacağımız adam böleymiş arkadaşlar inş dorudur... |
Martins veya Louis Saha 'ya Benziyor.. |
tevez-saha-martins üçünden biridir umarım |
bu kişi tevez arkadaşlar demişti dersiniz. |
Alıntı:
"Yaşı genç, kariyerinin en üst noktasında. Çok dürüst, beyefendi bir karakter. Ülkesinin milli takımının tartışmasız kaptanı." diyor... |
inş tevezdir yaaa arjantin milli takım kaptanı tevezmi peki??? |
tevez kaptan diil arjantinde |
martins olabilir onu bilmiyorum |
martinsde olabilir çok süratli bir futbolcu nobre hava hakimiyeti martisnde yerden bitirir. |
gerard galiba :D:D:D:D |
Arkadaş tüyo vermemiş ama bu futbolcu Obafemi Martins olabilir. Nijerya milli takımında 2. kaptan sanırım. 24 yaşında. Newcastle küme düşmeden önce 14.5 milyon euro gibi bir rakam istiyordu. Şimdilerde 10 milyon euro civarı bir para istiyor. Gelmesi ihtimal dahilinde. Biraz pazarlıkla 8-9 milyona kapatılır. Gerçekten mükemmel bir futbolcu. Bobo dan çok daha iyi bir golcü kesinlikle. Belki karşılaştırmaya bile gerek yok. Fakat sanırım geçen yıl 13 gol atmış. |
bu kriterlerin hepsine uyan kim var çok merak ettim. martins ise primier ligde üstdüzey takımda değil. |
saçma sapan bir yazı olmuş. sanki tam bir sallama haber gibi. |
Martins olma ihtimali var |
arkadaşlar sadece ingiltere değil premier ligi ismini kullanan rusya portekiz de premier ligi ismini kullanıyor benim aklıma 2 isim geliyor biri vagner love oda inönüde oynamadı geriye bir kişi kalıyor portekiz liginde porto forması giyen lisandro lopez olabilir çünkü şampiyonlar liginde 2 sene önce bize karşı oynadı ve dünyanın en iyi taraftarı burda dedi sonra gayfb ile karşılaştırdılar hangisi daha iyi diye sordular tartışmasız inönü stadı dedi lisandro hasta bjk taraftarına o yüzden olabilir olursda müthiş olur hem genç hem ligin en iyi takımı porto ama kaptan değil onu bilemem |
lopez yada martins ikiside iyi . |
bence quaresma olabilir ingiltere liginde oynayıp inönü ye gelen o var birde peter crouch olabilir liverpool dayken tribünlere çok hayran hayran bakmıştı bence bu ikisinden biri |
Morientes olabilir :) |
Bunların haricinde birkaç tüyo daha verdi admin *Boyu kısa *Beyaz tenli(Zenci değil) *Kanatlara kaçabiliyor. *Oynadığı ülkenin milli takım kaptanı *EPL nin çok tanınmış takımında oynuyor *mevkisi Forvet Bildiğin Benayoun u anlatmışlar.. İsrail milli takım kaptanı Liverpool da oynuyor İnönüyü çok beğenmişti |
martins olamaz premier ligin üst düzey takımında oynuyo diyo.. saha olamaz milli takımın kaptanı diyo.. adebayor geliyo benim aklıma .. |
bence de benayoun başka oyuncu yok bu kriterlere uyan ama keşke quaresma olsa. ama milli takımının deişmez kaptanı değil...... |
:) keşke gerrard olsaydı ya da lampard.gerçi gerrardın kumaşı daha kaliteli.o gelsin derim.ya da gökhan zanı da alabiliriz savunmaya takviye olarak |
Alıntı:
3'lü forvet oynadığımızı düşünürsek ileri üçlünün solunda rahatlıkla kullanabiliriz Benayoun'u, çokta iyi olur bence...Büyük bi yıldız değil belki ama iyi bir oyuncu kuşkusuz... |
Yahu başka adam mı yok. Benayun iyi oyuncu ama.... Bilmiyorum, daha iyisi alınabilir. |
Dirk Kuyt Hollanda milli takımının kaptanıysa olabilir.Ama ben Quaresma'nın gelmesini çok istiyorum.Haberde ''devamlı oynuyor, milli takım kaptanı'' deniyor.Quaresma bu tanımlara uymuyor ama genç 25 yaşında, diğerleri yaşlı.İnşallah Quaresma'yı getirirler. |
sorunumuzun hala forvet olmadığını düşünüyorum, gündem yaratmak uğruna tek bir yıldız forvet transferiyle olayı örtbas etmezler umarım, yönetime nedense hiç güvenesim gelmiyor, tek güvencem denizli'nin soğukkanlılığı ve doğru karar verme mekanizmasına sahip olması...bu arada pek bilmiyorum ama bu haber1903 sitesi yönetim yanlısı galiba, bu tür bir tüyo saçmalığı başka yerden çıkmaz... |
bence dirk kuyt kazması :biggrin: |
Alıntı:
|
rosickiy mi acaba |
kaptan diyor arkadaşlar üst düzey genç ve iyi oynayan bir kaptan ve inönüye bayılmışş merak ettim kim acaba |
delinin biri kuyuya taş atıyor..hepimiz çıkarmaya çalışıyoruz |
baydiniz ama soyleyeceksiniz adam gibi soyleyin artik |
bu ne sacma bı hbr ya :D:D makara yapmaya basladılar artık bılmece cozer gıbı transfer haberı yayınlıyorlar :D |
i just spoke to wayne, he doesn't think it is robbie keane, so it must be a liverpool player, he is going to ask a friend tomorrow and let me no. when i fine out i will tell you ok ingiliz arkadaşla konuşmamdan bir kesit beyler yarın haber ulaşıcak büyük ihtimal liverpooldan bir oyuncu |
he has been speaking to some other friends, and he is certain that it is not a tottenham or liverpool player, he said liverpool are not letting any of there players go and he is sure that robbie keane is not leaving tottenham bu haber kolpa beyler kim ortaya attıysa artık sabrımı taşırıyor...:banghead: |
bence pavluchenko olabilir oynadi deseydi yuzde yuz risse dicekdim ama oynuyor diyor yani hala oynayan biri benayounu falanda istemem bobo gonderip benayounmu alacaz :) |
bence Rosicky.. |
Türkiye`de Saat: 19:40 . |