![]() |
Medya'ya Inat Kutlamalara Devam 14 Temmuz - Kuruçeşme Arena - ÇARŞI Şampiyonluk Kutlaması 14 Temmuz 2009 Salı günü Kuruçeşme Arena'da Şampiyonluğumuzu Kutluyoruz. Sanat Camiasından Dostlarımızın da katılacağı bu eğlencemizin biletleri (10.000 Adet) yakında Biletix'ten satışa sunulacaktır. Geceye performanslarıyla katılacak kişilerden "netleşmiş" olanlarından bazıları: Demet Akalın & Alex & Aykut Misafirlerimizden katılımları netleşenlerden bazıları: Gürkan Uygun (Memati) - Neco - Necati Şaşmaz (Polat) - Zafer Algöz (Yıldız) Etkinlik hakkında bilgiler netleştikçe buradan sizlere duyurulacaktır. ÇARŞI |
Güzel bir organizasyon olacağına eminim. Sağlam sanatçılar da katılıp sahne almalı. Ben esas bilet fiyatlarını merak ediyorum. |
güzel organızasyon.. keşke bnde katılabilsem... Her sene şampiyon olup kutlayacağız.. |
medyaya inat kutlamalara devam;) Güzel slogan:D Çok güzel bir organizasyon |
biletler eminim çok uçuk bir fiyat olacak :( |
zannetmiyorum ucuk fiyatlardan satacaklarini 20 veya 30 olur en fazla oda okadarda olacagini dusunmuyorum sahsen |
Vadi ÇARŞI'ya iniyor... ENSONHABER.com/SPOR ÖZEL 2008-2009 sezonunu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta şampiyonluk kutlamaları devam ediyor.Siyah-beyazlı taraftarlar 6 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğa doyamadı. Vadi ÇARŞI'ya iniyor ÇARŞI grubu, 14 Temmuz akşamı Kuruçeşme Arena'da görkemli bir kutlamaya hazırlanıyor. Sanat camiasından birçok ünlü ismin katılacağı gecede Kurtlar Vadisi'nin başarılı oyuncuları da yer alacak. Siyah-beyazlı taraftarların forzabeşiktaş.com'da yaptığı duyuruda şu açıklamalara yer verildi: Sanat Camiasından Dostlarımızın da katılacağı bu eğlencemizin biletleri (10.000 Adet) yakında Biletix'ten satışa sunulacaktır. Geceye performanslarıyla katılacak kişilerden "netleşmiş" olanlarından bazıları: Demet Akalın & Alex & Aykut Misafirlerimizden katılımları netleşenlerden bazıları: Gürkan Uygun (Memati) - Neco - Necati Şaşmaz (Polat) - Zafer Algöz (Yıldız) - Ragıp SAVAŞ (Sekerim Fuat) |
Türkiye`de Saat: 04:12 . |