![]() |
'Gidersem zarar edersiniz' Bobo, Beşiktaş yönetimini uyardı: Dunga´nın takibindeyim. Milli takıma seçilirsem, bonservisim ikiye katlanır. Sizin zarar etmenizi istemem http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...3FAN09BOBO.jpg Bobo için takım arayan Beşiktaş’a Brezilyalı golcüsünden uyarı geldi. Ülkesinde tatilini sürdüren Sambacı,”Milli takım hocası Dunga’nın beni takip ettiğini biliyorum. Bu nedenle bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamam çok önemli. Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak ayrılık kaçınılmaz olursa, Devler Ligi’nde gruplara direkt katılacak bir takıma ‘Evet’ diyebilirim. Şampiyonlar Ligi’nde göstereceğim performans ile yeniden milli takıma gideceğim. Bundan hiç şüphem yok” diye konuştu. ‘Takımımın payı büyük’Daha önce A Takım kadrosuna dahil edildiğini hatırlatan Bobo, “O dönem bonservisim için 15 milyon Euro deniyordu. Şu an gidersem Beşiktaş’ın zararlı çıkacağını düşünüyorum. Bunu hiç istemem, çünkü buraya gelmemde takımımın büyük payı var” ifadesini kullandı. |
eğer haber doğruysa güzel konuşmuş gitme bobo'mmm:) |
zarar etmeyiz canım merak etme sen . |
Bobo'nun Yerine daha iyisi gelmeyecekse kalsın Sözleşme uzatılsın |
Şampiyonlar liginde kendini gösterebilirse çok şey değişebilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen.Yerine iyisi gelmeyecekse niye gitsinki |
tam boboluk bir konusma boboya yüzde yüz katiliyorum adami ne göndeririz görevini en iyi sekilde yapar bazileri cok istiyor herhalde her mac gol atsin her mac kurtarsin ozaman barcada oynardi bobodan cok memnunum her sene kendine birsey katiyor bu senede gecen seneye bakarak cok daha iyi oynayacani dsüüniyorum heleki sampiyonlar liginde |
Adam haklı. |
Walla iyi konuşmuş da daha iyisi gelecekse satılmalı.Yoksa zaten durduk yere satılacak bir oyuncu değil.Zaten takımda golcü kısırlığı varken hiç gönderilmemeli. |
almeida yı alıcaksak bobo kalsında grafite c.cole saha gibi adamlar alıcaksak ve 7 milyon veren varsa satılsınen bobonunda milli forma giyeceğini sanmıyorum |
bende bobonun bu sene iyi performans göstereceğini düşünüyorm bu sene deglde seneye satalm boboyu bncede zarar ederz |
ne güzelde konuşmuş yaa gitmezsin inşallah:) |
6-7 milyon veren varsa gönderilsin. konuşulduğu gibi mutu gelecekse bobonun gitmesi sorun değil |
böyle bişey demişse tabi doğrudur ama böyle bişey dediğinide pek zannetmiyorum. yine müthiç bi habercilik örneği gibi geldi bana :) |
Gercektende Doğru Söylemis , Forvet Hattında Mükemmel bir futboLcu , yanina Anlaşabileceği bir Futbolcu alınsa Bobo'yu Bu sene Kimse Durduramaz. |
bobo kalmalı baska söylenecek söz yok ztn |
arkadaşlar bu adamdan daha iyisi gelmez bize hem bobo çok genç ilerde bence brezilya milli takımda da oynar ve bu adamın beşiktaşa kazandrdıklarını kimse tartışamaz liverpool maçını yenmemizi sağlayan marsiyayı yenmemzii sağlayan türkiye kupasında çok büyük payı olan bir oyuncu bobo gidersen beşiktaş eksik kalır hem bobo beşi,ktaşı da çok seviyor |
doğru söylemiş..yönetim biraz daha mantıklı düşünsün.. |
Daha iyisi gelene kadar en iyisi şu an Bobo'dur ve eğer iyi bir teklif gelmeyecekse ki öyle görünüyor gitmesini istemem... Şampiyonlar liginde iyi işler çıkartabilirsek o zaman işte Bobo hak ettiği paraları kazandırarak gider Beşiktaşımızdan... |
daha iyisi gelmeyecekse tabı kı kalmalı ama bu sekılde konustugunu da dusunmuyorum biraz şişirme haber gibi :D |
söylediklerinde haklılık payı var bence..... |
Türkiye`de Saat: 01:30 . |