![]() |
Serdar Kurtuluş iddialı konuştu Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş´ta, teknik direktör Mustafa Denizli´nin fazla şans tanımadığı Serdar Kurtuluş, yeni sezon öncesi oldukça iddialı konuştu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...380_serkan.jpg Adı Gaziantepspor’lu İsmail Köybaşı için yapılan pazarlıklarda takas için geçen genç futbolcu, Siya-Beyazlılar’dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Sezon sonu yaptığı düğün ile evliler kervanına katılan Serdar, “Kesinlikle takımdan ayrılmayı düşünmüyorum. Ancak ben profesyonelim ve istenmediğim yerde de kalamam. Tatil dönüşü yönetimle bu konuda konuşacağım” dedi. Sözleşmesinin sürmesinden dolayı transferi aklına bile getirmediğinin altını çizen Serdar, “Amacım uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etmek” diye konuştu. |
sende adam gibi top oyniyaydin |
Hakkında hayırlısı olsun serdar ama denizli sna bu sezon cok sans verebilir |
Geçen sezon başında da aynı iddiaları duyduk kendisinden ama gerçekleştiremdi bu sene ne olur bilemiyorum. |
daha 21 yaşındasın kulübün altında ezilme forma yüzünü göremedin bu sene seneye kendini düzeltirsin umarm |
Her sezon başında iddialı açıklamalar yapıyorsun ama birey verdğin yok! |
tigana döneminde çok iyiydin.Sonra yüzünü gören cennetlik oldun. |
2 sene önceki performansı gösterirse çok iyi olur, sakatlgndan sonra düzelemedi inş bu sene eski formuna döner |
Bu sene oynamaması için tek neden kendi formsuzluğu olur.Zan gidince Toraman sürekli göbekte oyna Serdar'da sağ bekte mis gibi oynar. İnşallah form tutarda 1,5 sene önceki haline geri döner. |
kiralansın |
Türkiye`de Saat: 22:11 . |