![]() |
Kıran kırana pazarlık Beşiktaş´ta transfer çalışmaları sessiz sedasız devam ediyor. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...381_ismail.jpg Siyah-Beyazlılar, Gaziantepspor’dan Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı ve Murat Ceylan’a kancayı atmıştı. Demirören, üç oyuncuya karşılık Zapotocny, Serdar Kurtuluş ve 2.7 milyon Euro önermiş, ancak Gaziantepspor Başkanı Kızıl bu teklifi geri çevirmişti. Kızıl’ın iki futbolcunun yanı sıra 5 milyon Euro isteğini ağır bulan Demirören, “İsterseniz Murat’ı bu transferin dışında bırakabiliriz” ifadesini kullandı. Ancak İbrahim Kızıl, bu kez sadece Serdar Özkan ve 5 milyon Euro istedi. Serdar Özkan’ın takımda kalmasını isteyen Başkan, “Denizli’yle görüştükten sonra son kararımızı açıklarız” dedi. Öte yandan Beşiktaş hem Tabata, hem de İsmail Köybaşı’yla her konuda anlaşmaya vardı. |
bi is becerecekmisiniz bakalim yönetim |
inşallah bunuda yüzlerine gözlerine bulaştırmazlar muratı deil tabatayı transferin dışında bırakın |
Alıntı:
|
Hadi bakalım alın su futbolcuları |
3ü de iyi olur |
Alıntı:
Fenerbahce gibi 10 milyon avro mi basalim transferi 1 gunde bitirmek icin? Akilli olacaksin acele etmeyeceksin.. Real Madrid bile Kaka ve Ronaldoyu 3 senede zor transfer etti. |
inş.Alacağız.Öncellikle ismail ve murat'ı |
murat ceylani alamiyorsan ismaili al ona daha cok ihtiyacimiz var |
tabata mı ya o super olur da bn geçen açıklamalrını okudm antepe aşığım byere gtmek istemyrum falan dye nası anlaşmışlar anlmdm inşllh gelir ya |
hadi bakalm inş alırz |
Delgadoyu verin bitsin gitsin. |
elinizdfekilere sahip çıkın yeter ben vazgeçtim riise den grafiteden ismail k. dan |
Mükemmel 3 Transfer yoLda geliyor diyebiliriz.. |
bızım ıcın en önemlısı ısmaıl onu alalm gerısını snra dusnrz |
türkiyedeki yerli ve yabancı futbolculardan hiçbirini almayın , bonservisleri çok yüksek oluyor , bakalım anadolu kulüpleri kime oyuncu satabilirler nasıl rekabet edebilirler izleyilim bakalım. |
yok abi bunlar adam g,b, transfer yapamazlar.... |
Türkiye`de Saat: 13:03 . |