![]() |
Şampiyonlar liginde ne yaparız? Ne transferler belli, ne de rakipler ama ben yine de çok düşünür oldum, ki başımızda bu konuyla ilgili pek de parlak bi geçmişi olmayan bir teknik direktörümüz var.. Sizce şampiyonlar liginde ne yaparız? |
chelsea barça gelirse onlar insaflı yeterli skoru buldular mı pek zorlamıyorlar ama man utd real madrid arsenal liverpool gelirse işimiz yaş eğer birde takviye yapılmazsa ben yine hastanede sabahlarım gibime geliyor |
teknik direktörlük bir iş değildir şampiyonlar ligi, tamamen kadro kalitesi ve derinliğinden geçer başarı kıstası, ayrıca denizli'nin avrupa başarıları ile ilgili istatistik yaparken, çalıştığı tüm kulüpler baz alınmalı, sadece fb'deki şamp. ligi hezimetine değil, zaten gs ve fb'yi çalıştırdı daha önce avrupada boy gösteren, birinde 0 çekti, diğerinde eski adıyla şamp. kulüpler kupasında yarı finali var, yani bahsi geçtiği gibi bu konuda istatistik yapabileceğimiz fazlaca bir veriye sahip değiliz... |
İyi bir yerli stoper ( Toraman ayarında ) İyi hızlı çalımcı bir yabancı sol kanat Eğer bobo satılıyorsa, uzun koşucu yırtıcı bir yabancı Santrfor ile gruptan çıkılır. Aksi takdirde 5-6-7 puan toplanır ve uefadan devam edilir. |
bu takımla gdersek ki elimizdekileri de kacırıyoruz transfer yapıcagımız yerde korkarım yine neyse ya sölemek istemyorm... |
En Kötü İhtimal 2. Gruplara Kadar Cıkarız , Sonrası Allah Kerim.. |
eğer iyi bir defans oyuncusu alınırsa sivokun yanına ikinci tura çıkabiliriz.ayrıca alt yapıdan yetişen futbolcularımıza neden şans verilmiyor. |
uefa ya gi,dersek iyidir diorum bende fazla karamsar olucak ama... benim gördüğüm bu arkadaşlar... |
Fink'ten baska hicbir transferimiz yok. Zan'da gitti. Transfer sezonunu kapana kadar yildiz degilde Erkan Zengin gibilerini alirsak korkarim ki ayni facia yasanabilir. |
yuhhh okadarda değil. 2-3 puan da alırız yani. seyirci 3 puan alır bir kere |
gruptan çıkamayabiliriz uefa olabilir |
en az 7 puan alırız diye düşünüyorum kaliteli transferler ile gruptan cıkabiliriz |
Alıntı:
Sabırlı olmak çok mu zor yahu kardeşim Allah tan korkun be şampiyonlar ligi ilk maç eylül 16 da o zamana kadar lazım olan transferler de yapılır takımda hazırlanır , az biraz sabır edin Allah peygamber aşkına yav . |
Barış kupası maçları oynandıktan sonra yorumlasak daha iyi olur bence bu konuyu |
inönüde tam 9 alırız bakmayın porto maçı son anda oldu ama takıma güveniyorum o kadroyla bile son maçta bile gruptan çıkma şansımız vardı bu sene ilk 11 e birkaç takviyeyle 2.tur bize yakındır en kötü ihtimal uefaya gider yarı finale kadar gelirsek de bir başarıdır |
ben bu sene beşiktaş takımından çok umutluyum bana kalırsa şu kadroyla bile gruptan çıkabiliriz ama zorlanırız 1-2 yerinde takiye ile tabi çıkacak takımlarda önem kazanıyor burda ama %70 gruptan çıkarız diye düşünüyorum bu sene güzel şeyler olucak o kadar karamsarlığa kapılmayın beşiktaş kötü takım değill ben ilk 16 ya girsek bizim için kafii diyorum inşallah |
CL de gruptan cikmamız icin guaye-wagner love-tabata yeterli bence.... |
bu iş transfere bakar bu kadro ile alıcağımız 1 yada 3 puan dır. sağlam bir stoper (papa guaye) sağlam bir sol taraf (riise) sağlam bir forvet alırsak (grafite- mutu) ozman gruptan çıkma şansımız çok yüksek. bu takımla içerde liverpol u yendik bu tarz transferler yapılırsa içerde 6 ile 9 puan arası dışarda 1- yada 3 puan alırız |
bir sol kanada birde forvet birde delgadonun yerine iyi bir adam alınırsa çeyrek final oynarıs |
Alıntı:
|
4 bölgede eksiğimiz var.Bunları tamamlarsak 8 puanın üzerine çok rahat çıkarız. 1. Defansın Göbeği : Ujfalusi/Goian/Papa Gueye 2. Sol beke : Riise/i.Köybaşı 3. Ön Libero : Aurelio/Poulsen/Shawky 4. Forvet : Saviola/Cisse |
bu sene inter,real madrid gibi devler kuraya 2.torbadan katılacaklar. eğer 2.torbadan onlar gelirse örneğin ilk torbadan manchester ikinci torbadanda real madrid o zaman 3.lük bile büyük başarı olur |
Grubu görmek lazım...Ama şöyle bi baktım torbalara, en kolay grubu çekmeye çalıştım, o gruptan bile çıkamayız bu kadroylan bence, transfer mutlaka şart... |
Alıntı:
|
Kendi evimizdeki maçları kazanmalıyızki guruptan çıkma ihtimali için ama bence uefaya gideriz iyi şeyler başarabilirz (iyi transferlerle) |
oynayacagimiz takimlara bagli tabiki ama gercekci olalim bizim hedefimiz ücüncülük olmasi lazim ondan öteyede gidebiliyorsak ne ala |
Alıntı:
kesinlikle yapılması gereken transferler bunlar forvet ille de çok uzun olmak zorunda değil bence yırtıcı ve hareketli olmalı ama. Bir de ben geçen sene sürekli bu sol açık konusunu gündeme getirdiğimde arkadaşların çoğu ekrem o işi yapar aydın var tello var bilmem ne die bana karşı çıkıyordu ama hala diretiyorum tek forvetli sistemde sağda nası holosko oynuyorsa aynı onun gibi çevik ve iyi bindirme yapabilen bir açığa daha ihtiyacımız var tello bu yapıda değil ekrem de yeterli tecrübede değil. |
Türkiye`de Saat: 15:35 . |