![]() |
G.Saray Beşiktaş'ın 4 katını teklif etti Gökhan Zan, takımdan ayrılmasının en önemli sebebinin "yeterli ilgi görememek" olduğunu belirtirken, mali konularda da büyük sorunlar yaşadıklarını söyledi. BEŞİKTAŞ’ta kaptanlığa kadar yükselen Gökhan Zan’ın Galatasaray’a transferinin sebepleri ortaya çıktı. Yakın çevresi ile yaptığı sohbetlerde bu sürpriz kararının gerekçesini açıklayan milli futbolcunun, "Beşiktaş camiası bana hak ettiğim değeri vermedi" dediği öğrenildi. Özellikle sakat olduğu dönemlerde siyah beyazlı camiadan yeterli destek göremediğini ifade eden Zan, "O günlerde kimse benimle ilgilenmedi. Sürekli sakatlığımı ön plana attılar. Sanki sahada değil de evde sakatlanmışım gibi benimle alay ettiler. ’Cam Adam’ diye lakap taktılar. Bütün bunlar beni çok yaraladı" dedi. Yabancılar değerli Siyah beyazlı kulüpteki en büyük sorunun yabancı futbolculara yerlilere daha fazla değer verilmesi olduğunu öne süren Zan, sözlerine şöyle devam etti: "Ben geçen sezon 1 milyon TL’ye yakın para aldım ama astronomik ücretler ödenen yabancılardan çok daha verimli oldum. Yabancı oyuncular nedense daha değerli. Ben haftalarca sakat sakat oynadım, yabancılar bir yerlerinde en ufak bir ağrılarında maça çıkmadılar. Buna rağmen hep el üstünde tutuldular. Bu gidişle Beşiktaş’ta Türk futbolcu bırakmayacaklar. Sözleşmemin bitmesinin ardından başkan Yıldırım Demirören’le görüştüğümde kendisinden yıllık 3 milyon TL istedim. Bana bu paranın çok olduğunu söyledi. Ben indirim yapmayı reddettim. Daha sonra beni asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’na yönlendirdiler. Yönetici ile ne konuşayım! Adı konulmamış bir görüşme olur mu? Daha sonra Galatasaray’dan aradılar ve Beşiktaş’tan aldığımın dört katını teklif ettiler. Kısacası Beşiktaş’ta hak ettiğim ilgiyi ve sevgiyi göremediğim için ayrıldım." Avrupa’yı titreteceğiz Gökhan Zan, GS TV’ye verdiği röportajda da, "Beşiktaş, benimle Galatasaray’ın ilgilendiği duyuluncaya kadar hiç görüşmedi. Daha sonra görüştüler ama artık her şey geride kaldı. Galatasaray camiasının Beşiktaş’tan daha fazla istemesi ve daha fazla bana kucak açması beni onurlandırdı. Güzel günler bizi bekliyor. İnşallah bütün bir yıl boyunca takım arkadaşlarımla beraber hem Avrupa’yı, hem de Türkiye’yi titreteceğiz" dedi |
para herşey değildir gökhan efendi . |
yahu gittin işte. git sus. ne halin varsa gör. sanki çok önemli biriymişin gibi konuşuyprsun sürekli. hayret birşey yaa. ağlamıyoruz arkandan senin.yaptığın hatayı anladığında çok geç olacak. |
yürü git gökhan ya, zaten sevmiodm, galatasarayıda batırcak buna sevndm |
"Hakettigim ilgiyi görmedim" diyor Gökhan Cam... Yok yok, bence hakettiginden cok daha fazlasini gördün bizde!! Sen bizde yaptigin hatalari yap, yedirdigin golleri git GaySe'de yedir, sana yarim sezon tahammül ederlerse ismimi degistiririm!! Nankör herif, güya Besiktas'in kaptanligini yapti, seref yoksunu... |
.)Bizim farkımız aşktır zan.İnsanları zan altında bırakma. |
olmus bitmis halen Besiktasin adini agzina aliyo... sus bari, yedin bi bok ,uste cikmaya calisma |
Gereken ilgiyi görmüyormuş.Ne yapalım okşayalımmı.Sevelimmi seni Allah Allah Desene gese bana daha çok para verdi.Bende para için geseye gittim! |
desene gökhan kendimi bir mal gibi sattım diye ahh gökhan ahh beşiktaşş adı altındaki oyuncular paha biçilmezdir ve bunu her futbolcu anlayamaz cahil olanlar aç gözlü olanlar hep kaybetti ama şunu unutma burdaki sevgi orda yok hiçbiryerde yokk boş mukaveleye imza atar toroman ibrahim üzülmez gerçek beşiktaşlılar mehmet özdilek gerçek beşiktaşlı bu oyuncular hep yürekleriyle oynayarak mehmet özdilek oldular bunuda hiçbir zaman unutma |
evde sakatlanıyomuşum gibi benle dalga geçiyolar diyorsun. ya yıllardır top oynamadan para aldın onları niye söylemiyosun ailene yapılan yardımı unutuyosun. |
ayrıca başka istemeden gönülsüz oynayanlar varsa yol alsınlar |
Alıntı:
|
Sen benim gözümde kapının önüne bırakılmış geri dönüşüm pakedisin , gesede onu kapının önünden aldı alladı pulladı bomba diye basının önüne koydu.Bu arada imza atarken kolunu incitmiş 3 ay sahalardan uzak kalacakmış... |
sen İnönüye Gel biz sana gereken değeri orda verecez rahat ol sen.. |
Hea İnter-toto dan Avrupayı titretirsiniz siz şimdi..:) Bunun sakat olmayan uzvu kaldı mı acaba? Beyni de gitmiş çünkü..:) |
Neyse Gökhan'ım Daha açıklama Yapmana gerek yok , yoLun Açık oLsun |
" Ben 3 istedim,onlar 1 verdi." diyor.Sonra "bana yakınlık göstermediler" diyor.Kısacası "para için gittim",demek istiyor.Boş durmuyor,çamur atıyor bize.Bunu bulan medya kaçırır mı? Yerden yere vurdukları adamı,şimdi göklere çıkarıyor.Sebep;O Galatasaraylı ...:) |
Ne salaklar varmış işte... |
GÜle Gökhan Aldğın Dolarlar elbet bir gün biter... |
Bide utanmadan 3 milyon istedim diyor ! Sana kadar o parayı sonuna kadar hakeden İbrahim Toraman var , hem oynamaz oynadığı zaman tkaımı batırır yanındakileride batırır.Git çöplüğüne ne halin varsa gör.Nankör .t |
fazla bir kaybımız olmadığını düşünüyorum sadece yedeklerin birini kaybettik |
Bu herifin sadece sakatligi omuzunda degilmis bunu anladim. Sanki gittigi takimda yabancilara eziyet edip Türk oyunculari omuzlarda tasiyolar.GS kadar NANKÖR bir takimvar mi ya UEFA kupasini kazandiran oyunculardan hangisi kirgin yrilmadi bu takimdan üstelik hepsi 10ar yillarini verdiler. Seni 1 senede harcarlar emin ol... Hasan SAS degil mi kulübünü mahkemeye verip eger olanlari anlatirsan insanlar GALATASARAYligindan utanir diye??? Bu da cikmis GS bana böyle yaklasti da fazlasini verdi gibi sacmaliklara siginiyo..GS bonservisine vercegi parayi da hesapladi ama bunu anlamaz bu adam... GIT gidebildigin kadar arkandan aglayan senin gibi olsun Gökhan ama yeter ki SUSSS!! |
Zan: İnşallah bütün bir yıl boyunca takım arkadaşlarımla beraber hem Avrupa’yı, hem de Türkiye’yi titreteceğiz biz sizin bacaklarınızı titretip altınıza kaçırmanıza sebep olabiliriz dikkat et ;) |
Alıntı:
|
Hehe gs de işi bilmio bu adama 4 milyon verilir mi yaw... ( Beşiktaş'ta aldığımın 4 katını verdiler diyor ya kendisi :D ) |
Sen Lincolnün sezginin tokadını bir ye de sonra görürsün dünya kaç bucakmış. |
Alıntı:
|
lan bu adam değilmiydi şampiyon olduktan sonra ağzı açık eğlenen en çabuk unuttu o günleri GERÇEK BJK li futbolcular forma için oynarlar toraman üzülmez boş mukaveleye imza atarlar sen ne konuşuyon bu takım kimleri yetiştirdi böyle sen ne diyon pascal ilhan toraman üzülmez ernst bunlar hep forma aşkı için oynadılar ernst hala oynuyo yanlış olmasın sen bizim için sanki çok değerliydin zan cam adamsın tabi toraman bütün sene topuklarından sakat sakat oynadı boş mukaveleye imza attı gökhan efendi senin ondan ne eksikliğin var biliyonmu toraman GERÇEK BEŞİKTAŞ gökhan anladınmı |
senede 1 trilyon almışsın ama gaysenin oyuncularına sorsaydın keşke sözleşme yapıyosunuzda ne kadar para alıyosunuz diye sorsaydın cam adam...allahtan gittin kurtulduk senden...yaptıgın hatalardan cok maç kaybettik...birazda ordakileri cıldırt... |
demek verdikleri 4kati para bizim besiktasdan daha degerliydi ha iyi oldu vallah seninde ne mal oldugunu anlamis olduk o bu degildi bu takimin kaptanligini yapdin bu yükün altinda kalkamadin ama bilirizki galatasaray herkezin parasini istedigi zaman öder gökhanim hadi sana iyi sabirlar ;) |
ya gökhan zan a mı değer vermemişiz biz :S kaptanlık pazubandını heralde yolda dağıtıyolar sanıyor onu takman bile ne kadar değer gösterildiğinin bir belirtisi ki sakatlıklarında sana destek olmamışız söylemine hiç katılmıyorum sakatlığın iyileştiği gibi her zaman ilk 11 de forma buldun bundan büyük destek mi olur gelip kucağımızda sevcek miydik kardeşim aman da nolmuş benim tosunuma diye, biraz ağzından çıkanı bil ya aşağılık bi şekilde para için kendini sattın bunu anlarız profesyonellik (!) kalıbı içinde ama daha da uzatıp bu kırıcı demeçleri vererek gözümüzde bu kadar küçülme. Önemli olan o kağıt üzerindeki değer değil bu büyük taraftarın yüreğinde kazandığın değerdir senin gibiler ismini hiç bir yerde büyütemeden yok olup gidicekler bu böle biline... beşiktaş ta türk oyuncu kalmayacakmış ne olursa olsun beşiktaş bayrağıyla şanıyla sonsuza kadar adını yürütcek sen de iki kağıt parçası için milletin ayağını öpmeye devam ederek daha ne kadar gidebileceksin o ayakkabının altında ezilip kaldırımın kenarında silkinip atılacaksın ordaki her futbolcuya olduğu gibi. |
hic konusma kazma allaha sükür gitin kurtulduk senden |
Alıntı:
Yorumun çok güzeldi abi.Teşekkürler;) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 00:05 . |