![]() |
nihat beşiktaşlıların gönlüne su serpti Nihat Kahveci, 'Varolduğum kulüp Beşiktaş'tan gelen teklif benim için oldukça önemliydi' dedi. Beşiktaş altyapısında yetişip, İspanya’da sergilediği performansla bir dünya yıldızı haline gelen milli futbolcumuz Nihat Kahveci, eğer bir gün Türkiye’ye dönmeye karar verirse önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirtti. Siyah-beyazlıların, kulübü Villarreal ile anlaşmasına rağmen, eşinin Türkiye’ye gitmek istememesi nedeniyle yuvasına dönmeyen Nihat, Villarreal’den, takımda düşünülmediğine dair bir tebligat almadığını, öyle olsa bile kariyerine İspanya’da devam edeceğini ifade etti. Geçen sezon sakatlıklar nedeniyle Villarreal’e bir şey katamadığını söyleyen Nihat “Gol atamadan bitirdiğim bir sezona rağmen teklifler aldım. Bunlar içinde benim için en önemlisi varolduğum kulüp Beşiktaş’tan geldi. Bir gün Türkiye’ye dönersem ilk tercihim Beşiktaş olacak” diyerek siyah-beyazlı taraftarların gönlüne su serpti |
allah razı olsun bak çok rahatladım nihat. ya bu saatten sonra istedin yere git |
Yüreğime su serptin nihat. Sabırsızlıkla geleceğin günü bekleyeceğim! Allah Allah! Tabi sen Türkiyeye dönmek istediğin zaman Beşiktaş seni isterse! |
gelmişsin 30 yaşına konuşturma beni Nihat..Ne kadar Beşiktaşlı olduğunu gördük.. |
Sende Böyle diyip , Sonradan Dönme Nihat'ım |
artik gelme istemiyoruz seni .....al esini basina cal .... esine bir soylesen bu besiktas olmasaydi simdi evinizde icecek su bile bulmayacaktiniz .......... |
Sorun kaç yaşında dönecegin nihatım... |
çokda umrumda |
adamın esini bu ise karistirmayin... bi secim yapti saygi duyun .. avrupaya giden bi futbolcunun ne kadar rahat bi ortamda isini yaptigini dusunun, birde Turkiyede nasıl davranıldıgını dusunun.. siz olsaniz gelirmiydiniz Turkiyeye.. tek hatası ilk aradıklarında olabilir demesidir.. ayrıca nihat cok iyi bir Besiktaslıdır.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:51 . |