![]() |
nihatın bu sene gelmesini istemiyordum o yüzden tabi ilerki yıllardada gelmesini istemiyorum. ama benim gelmesini istememe amacım farklı. ne kadar iyi futbolcu olursa olsun son dönem milli maçlardaki nihatın hal ve tavırlarında değişiklik hiç yakışmıyor.Beşiktaş formasını yakıştıramıyorum kendisine malesef umarım bu senede ilerdede gelmez bi daha.. |
hayırlısı olsun...zaten türkiye de başka takıma gitmesi söz konusu bile olamaz... |
Alıntı:
|
İlk tercih olmak yetmez, biz 1000 versek sen direk 1001 verene ikinci tercih hakkından imza atacaksın demektir bu. Nihat bu transfer sürecinde gözümdeki değerini kaybetti artık gelse de gelmese de farketmez... |
Eşinle beraber İspanya'da mutluluklar.Beşiktaş mı dedin?ASLA... |
sen türkiyeye döndüğünde bakalım kaç yaşında olcan |
Alıntı:
|
hiçte bile gönlüme su falan srpilmedi bnm bence artık kmse bu transfer hakkında konuşmasın o beşiktaşın evladı araya nifak giripte adını duyduğumuzda morallerimiz bozulmasın onu hep gururla hatırlayalım. |
nihat sanki bebeğe meme niyetine emzik verir gibi konuşmuş..avutmak amaçlı teselli etmek için söylenmiş laflar bunlar...sağol nihat biz almayalım.. |
Walla Nihat Beşiktaş köy takımı falan değil.50 yaşında gelip oynayamazsın bu takımda.O yüzden bence bu son şansın.geliyosan gel.Kapımız açık sana.Yoksa da ispanyada dewam et. Ayrıca Bence bu kadar ısrarı da geri çevirmen ayıp.Beşiktaş çocuğusun,beşiktaşa yaptığına bak. |
Türkiye`de Saat: 03:05 . |