![]() |
Ayip Ettin Baskan!!! Dün haberlerde gördüyseniz Kulüpler Birligi Toplantisina Besiktas"imiz her ne hikmetse katilmadi.Toplantida AZIZE resmen sov yapti Bursaspor baskanina SERCAN icin takilmasi Adnan Polat a "15milyon verelim ARDAyi verin" deyip aklinca "PARA BIZDE,GÜC BIZDE istedigimiz aliriz"mesaji falan verip alttan alta dalga gecmesi gercekten sinir bozucuydu. OYSA ben BASKANimizin O toplantiya gögsünü gere gere girip 2 Kupanin sahibi gibi davranmasini beklerdim.2 Kupanin SAMPIYONU olupta meydani AZIZEye birakmasini sindiremiyorum. Acikcasi katilmama nedeni Mehmet Topuz olayi ise daha büyük ayip ki umarim öyle degildir.. |
En iyisini Yaptı .. Hiç Birisiyle Muhattap Olmuyr işte .. |
azize anca öle dönsözlük yapar medya önünde, gitmemekle en iyisini yapmis |
Ne Yani Başkan'da Çıkıp Onlara mı Özensin ? Şaşırmayın Arkadaşlar. |
si.zde saçmaladınız iyice başkan olsa bu denyo gene show yapacaktı |
insanların yanında konuşulur o yüzden heralde muhabbete girmedi :D |
Ya bırakın Allah aşkına ya azize şov yapsa ne olur yapmasa ne olur yeter artık ya başkana saldırmak için bahane arıyorsunuz resmen . |
azize laf üretip durdu sezon boyunca..biz hep sustuk..sonunda da 2 kupayla noktaladık kupayı...onlar gibi çalkantılı dönemlerle geçmedi sezonumuz...en iyisi yapıyor susarak başkan..eminim onun da çıkıp konuşçağı diğerlerinin gıpta edeceği günler gelecektir...yakındır..! |
bunu hangi zihniyet yada kücük beyinli kişiler mehmet topuz olayına bağlıyabilir topuz kiim beşiktaş başkanı kim kıyas bile edilmesi bir skandaldır |
en doğrusunu yapmış başkan gereksiz haberlerine meydan vermemiş basının işte bi gitse ertesi gün başlıkları tahmin edemiyorum bile |
o olaydan sonra açıklama yapılıp katılımda bulunmayan 3 başkanında geçerli mazeretlerinin olduu sylendi klüpler brlğ tarafından.azizin espri yapmaya çalıştığı mekanda bn olsam utanırdıım ya:D:D |
Kulüpler Birliği, Havuz...v.s gibi birliklerde Beşiktaşımızın olmasını istemiyorum.Başkan doğru yapmıştır.Beşiktaş'ın itibarını zedeleyebileceğini düşünerek medya, mafya aracılığıyla bir futbolcuya şapka giydiren bir zihniyetle artık Beşiktaş kulübü yanyana gelmemelidir.Beşiktaş'ın itibarını zedelemeye çalışan birinden bahsediyoruz az bile tepki verdik şu güne kadar. |
en iyisini yapmış azizede para çok 15 milyon euro ohh |
en iyisini yaptı diğerleri gibi artistik yapmıo |
Başkan'ın bir bildiği vardır bence! Gitmediyse iyi yapmış |
ne yani o da azize gibi şov mu yapsaydı ? küçük dağları ben yarattım der gibi millete hava mı atsaydı ? en doğrusunu yapmış.. |
Değil 2 100 kupada alsan adamda utanma duygusu olmadığından çıkar yine kendince şovunu yapardı. Onların seviyesine inmemesi yakışır bişey :) |
arkadaş azize kaypaktır egosuna düşkün şova meraklı bir adamdır da demirören yapsa bu şovu forum kitlenirdi. ne demirören ne aziz ne de adnan forza SÜLEYMAN SEBA |
kesinLikLe doğru ßi hareket.. konu$anLarın haLini qörüoruz.. |
Öncelikle İyi Forumlar ; Sunu Belirtmek İsterim ki : " Dünyada İlla Şunu Seveceksin " Diye Bir Kaide Yoktur. Bende Size İlla Beşiktaş Başkanını Sevin veya Sevmeyin Diyemem , Fakat.. Besiktas JK Forum Platform'unda Siz Beşiktaş Başkanına Hakaret Ederseniz Tabiki Buna Göz Yumamam. Buradaki Asıl Konu ; Konu'nun içinde ismi Geçen " Aziz(e) Yıldırım " İsimli Şahıs'tır. Bu İsimli Şahısın Televizyon'a Çıkıp Yalan Yalnış Kendi Sözlerini İçeren Konuşmalardır. He Beşiktaş Başkanı Bunu Yapmadı Diye Eleştirecekseniz , Siz Beşiktaş Başkanına Laf Söylemenize Hakkınız yoktur. Aziz(e) Yıldırım Çıkıp Böyle Konuşuyor , Bizim Başkan Niye Konuşmuyor Diyorsunuz. Hemen Bunada Açıklık Getireyim , BEŞİKTAŞ BAŞKANI Özenti Değildir. BEŞİKTAŞ TARAFTARI Özenti Değildir. BEŞİKTAŞLI Özenti Değildir. Ayrıca Konu İçinde , Sadece Konuya değiL , Forumda Bulunan Şahıslara da Sataşılmış. Burasi Bir Paylaşım Platform'u Burada Insanlar Birşeyler Paylaşıyor ve Paylaşmakta Hür'ler.(Küfür - Argo - Hakaret vb. Durumlar Göz Önüne Alınlarak) Tabiki Eleştirebilirsiniz Ona Birşey Demiyoruz Fakat , Hakaret ve Argo İçeren Kelimeler Kullanmadan Eleştirelim Konu'nun Akibeti için , ve Daha fazla Saygısızlık ve Huzursuzluk Çıkmasın Diyerek Konuya Uyarı Açıklaması Atiyorum. Aksi Durumunda Olay devaminda Konu Kapatilacaktir. İYİ FORUMLAR.. |
azize kafasını yasıyor kendini avutuyor aklınca |
Keşke başkan katılsaydı toplantıya. Şimdi bu ezikler bin bir şey söylerler neden katılmadığına dair. |
Türkiye`de Saat: 10:52 . |