![]() |
Kaş geri dönemedi Beşiktaş´a geri dönmek için haber yollayan İbrahim Kaş´ın kulübü Getafe 1.5 milyon Euro bonservis isteyince anlaşma olmadı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...5FAN08IKAS.jpg 2007-2008 sezonu sonunda Beşiktaş’tan ayrılıp, İspanya’ya giden İbrahim Kaş’ın geri dönmek için haber gönderdiği ancak anlaşmanın maddi sebeplerden gerçekleşmediği öğrenildi. Getafe’de yıllık 500 bin Euro alan 23 yaşındaki oyuncunun, aynı ücret karşılığında Beşiktaş’a dönmek istediği kaydedildi. Ancak İspanyol ekibi, hiçbir bedel ödemediği İbrahim için 1.5 milyon Euro bonservis ücreti talep edince transfer suya düştü. Mavi-Beyazlı ekipte geçen sezon toplam 8 maçta görev alan İbrahim toplam 465 dakika forma şansı buldu. Teknik direktör Michel’in de genç oyuncuyu gelecek sezon 11’de oynatmayı düşünmediği belirtildi. |
kim sana git dedi ibo efendi . |
kendi sucun sürün oralarda |
niye gittin o zaman be adam |
bedava gittin birde üste paramı vericez seni almak için |
allah versin cnm baska kapiyaa |
gtmseydın be ıboo ne guzel burda da oynuodun snn hatan cek cezanı |
kendin ettin kendin buldun! |
Alıntı:
|
geLmesin Daha iyi.. |
son pişmanlık neye yarar |
Kendi etti kendi buldu.Bizmi dedik sana Türkiye'nin en büyük kulübünü bırakıp İspanya'nın düşmemeye oynayan takımına git diye. |
Başa gelen çekilir.Kaybettin bizi... |
Ya beyler adamlar profesyonel.. Elimizde stoper alternativi yok gelmesi cok iyi olur.. Tuncay Turkiyede yildizken Mboro gibi siradan bir takima gitti. Besiktas Ibrahim Kasa kontrat uzatma teklifi yapmadi oda Getafaya gitti.. Bazileri gibi rakibimize gitmedi ya!! Valla cok sacma dusunuyorsun, o gelmesin bu gelmesin. Kim gelecek ya Ferdinand mi? |
Kulüpten kimse görüşmezse gelen teklifi değerlendirebilir. Başta bende kızdım ama bu adam sonuçta ismi lazım değil takımlardan birine gitmedi.. Türkiye'deki hayalimi gerçekleştirdim Beşiktaş'ta oynadım şimdi sıra Avrupa'da dedi. Olmadı. Milli takımda da şans buluyor çağırılıyor en azından. Eren Güngör olmazsa ki sanmıyorum bence dönmeli İbrahim Kaş. |
kendi etti kendi buldu |
giderken pek bi havalıydın ne oldu yok beşiktaş klubü benimle konuşmadı şöylede böylede |
Tam cıkısa gectin gittin yazık ettin |
nası gittin öle gel ibooo |
Bu cocuk degilmiydi daha 3 mac dogru dürüst oynamadan giderken "Besikats ta bize deger verilmiyor"diyen?? Bazilari sözlesme uzatma teklifi yapilmadi denmis ama benim bildigim verilen parayi begenmedi de gitti,menejerinin hgazina gellip. Gelme Ibo gelme biz burda sana deger vermiyoruz sana kim deger veriyosa orda kal ve basarili ol.Yetistigi kulübe 5 kurus kazandirmadan gitmenin bir karsiligi olsun bakalim.. |
Insaalah gelmez. Hic iyi oynamiyor, yonetim daha guzel transfer yapmali. |
topçu falan deil bu ya kesinlikle gelmesin fb ye gitsin :) |
buna para verlmez kendi gtti, alcaksak edizi ya da eren güngör ü alalm |
adam olcan olum kimse bjk yi bırakıp gidemez hemde para kazandırmadan |
İbrahim Kaş’a veto Yıldırım Demirören, Denizli ile yaptığı görüşmede tekrar Beşiktaş´a döneceği konuşulan genç futbolcu için de net konuştu: Altyapımızdan yetişip, bedelsiz ayrıldı. Onu istemiyorum. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...brahimkasw.jpg Son günlerde gündeme gelen İbrahim Kaş da, Demirören-Denizli görüşmesinde konuşuldu... İspanyol basınının, Beşiktaş’ın Nihat’tan sonra İbrahim’i de tekrar formayı giydireceği yönündeki iddiaları için Başkan tavrını çok net ortaya koydu. Siyah-Beyazlılar’ın hocasının, “İbrahim Kaş konusu nedir başkan?” sorusuna Kartal’ın patronu şu yanıtı verdi: Menaceri gelip ‘İspanya’da iyi tecrübe kazandı. Evet derseniz hemen yarın gelir’ dedi. Ancak kendisine olumsuz yanıt verdim. Gidişi hiç de hoş olmamıştı. Altyapımızdan gelip, bedelsiz olarak ayrıldı. Sizin önerdiğiniz Rıdvan’ı alarak en azından kadroya zenginlik kattık.” ‘Ülkesine dönmek istiyor’ Bu arada Marca Gazetesi, dün İbrahim Kaş’ın bir sezonda bin dakikayı geçemeyen futbolcular arasında olduğunu belirtip, “Türk futbolcu ülkesine dönmeye kötü gözle bakmıyor. Çünkü daha fazla süre oynayabilir ve milli takımda oynayabilir” diye yazdı. |
Kaş geri dönüyor http://www.fotomac.com.tr/2009/06/28...E9C9C3E21x.jpg Marca Gazetesi, Beşiktaş'ın Getafe'ye sattığı İbrahim Kaş için İspanyollara teklif yaptığını yazdı. Yönetim bunu doğrulamadı. Yeni hedef İbrahim Kaş İspanyol spor gazetesi Marca, Beşiktaş'ın İbrahim Kaş'ı geri almak için Getafe kulübü ile görüşmeye başladığını iddia etti. "Nihat Kahveci'yi alan Beşiktaş'ın yeni hedefi İbrahim Kaş" diye yazan gazete, Getafe'nin 1.5 milyon euro'ya İbrahim'i bırakabileceğini savundu. Kötü performans Marca Gazetesi, http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D İbrahim Kaş'ın ilk sezonunda sadece 9 maçta 558 dakika oynadığını ve bu kötü performans nedeniyle hem futbolcunun ayrılmaya, hem de kulübünün onu bırakmaya sıcak baktığını iddia etti. Beşiktaş yönetimi ise, bu haberi doğrulayan herhangi bir açıklamada bulunmadı. http://www.fotomac.com.tr/i2/logo.gif |
yokya gelmesin ihtiyacımız yok kaşa |
Türkiye`de Saat: 18:59 . |