![]() |
"Gökhan Zan kaç maçta forma giydi ki?" Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, sürpriz bir şekilde Galatasaray'a transfer olan Gökhan Zan'ın Beşiktaş için bir kayıp olmayacağını söyleyip, ilginç açıklamalar yaptı. Radyospor'da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Levent Erdoğan, Galatasaray'a giden Gökhan Zan'ın kendileri için bir kayıp olmadığını söyleyerek, "Gökhan Zan Beşiktaş'a hizmet etmiş bir futbolcu. Gidişi abartıldığı gibi biz rahatsız etmedi. Gökhan Zan'a "tukaka" deme derdinde değilim, sakatlıklarla boğuşan bir futbolcuydu. Beşiktaş'ta kaç maçta forma giydi ki! Galatasaray'a hayırlı olsun, kendisine başarılar dilerim" diye konuştu. "ZAPO KALMALI " Tomas Zapotocny'in takımdan gönderilmek istenmesine de değerlendiren Erdoğan şöyle konuştu: "Bana kalırsa Zapo yeterince şans bulamadı. İyi bir futbolcu olduğunu ve Beşiktaş'ta kalması gerektiğini düşünüyorum. Son kararı teknik heyet vercek." "BOBO'NUN FİYATI BELLİ" Brezilyalı futbocuları Bobo'nun fiyatının belli olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bobo'nun fiyatı 7.5 milyon Euro. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Bu fiyata yaklaşan takımlar var. Eğer bu parayı veren olmazssa Bobo bizde kalacak biz Bobo'dan memnunuz" dedi. 25.06.2009 Kaynak : Sporx.com |
Kaptan Boşuna oLmadı Heralde Bu Adam , Hemen Hemen Her Maçta Forma giydi. |
sadece bu sene hemen hemen her maçta forma giydi geçen senelerde bunun çeyreğini giymedi |
Evet bu sezon çoğu maçta forma giydi , eksiklerin yerini kısmende olsa doldurdu diyebiliriz ama bi Metalis maçını hatırlayın saç baş yoldurdu hepimize.Sırık kadar boyu var ama maç başına kaptığı hava toplarına bakın nerdeyse hiç yok.Gelen topa dan dun vurur gelişi güzel.İyi ki de gitti bu senenin en önemli transferi arasında . |
Fazla abartmış sanki? Zan oynayınca kaliteli olduğu her halinde belli oluyordu.Yalnız bana koyan,para kazanamadan satmış olmamız.Ondan en az 1.5-2 Milyon kar edebilirdik. Hatta bir ara Arsenal istemişti de vermemiştik...Hey gidi Allah'ım. |
Galatasaray ilk antremanında rijkaard la tanışan gökhan zanın tokalaştığı sırada omuzunun çıktığı öğrenildi.:dancing2::dancing2::dancing2: |
Levent Erdoğan'ın takımdan haberi yok heralde, Gökhan Zan hemen hemen her maçta oynadı bu sezon..saçma bir açıklama olmuş.. |
Türkiye`de Saat: 04:40 . |