![]() |
istersek yolda yürürken imzalatırız size laf düşmez... |
sezon bitmeden feneri şampiyon ilan etmişti bu tuğrul.fenerin o kadar zor deplasmanları varken.tuğrul yenidoğan ki 100.yıl belgeselini hazırlayan kişi.beşiktaşlı ama bu yıl demediğini bırakmadı.önemsemiyorum artık TDyi. |
kaldı ki feneve küfür etmek için stada gitmeyede gerek yok.ben feneve küfür ediceğim zaman yer makan seçici deilim direk ediveriyorum içimden geldiği gibi.. |
Yapılabilir.Gayet doğal birşey. Diğer forumdaşlarımında dediği gib : Sadece febe mi yapıyor stadda imza törenini |
şimdi soruyorum tuğrul yenidoğana bu ezikler bizim marşlarımızı taklit ederken veya bim ilk yaptığımız bir olayı kendileri yapmış gibi ortaya cıkarken de aynı şeyleri neden yazmamış sen kendi işine bak beşiktaşın ne yapacağı seni ve gazeteyi ilgilendirmez senin görevin sadece yapılanları yazmak yorum yapmana gerekyok senin yerine biz yaparız zaten yorumu herkes haddini bilsin |
hiç alakası yok.hadi ilk fenev böyle bişey yapmış olsa anlarız ama bi çok klüp bunu yapıyo o yüzden bi sakıncası yok bence.küfüre gelince küfür eden er yerde eder biz aklı başında(!) beşiktaş taraftarı olarak böyle bişey yapmıcağımız için sorun olmaz. |
bütün transferlere imza attıralım haftaya beklesinler biraz daha ne farkeder :D |
ne saçmalıktır ya taraftarı tahrik etmek için yapıyolar sadece imza törenini statda fenev mi yapıyomuş o zaman dünyanın en büyük kulüpleri fenevi taklit ediyor.. |
bence attırsınlar bütün statta fuul dolsun |
bence gayet doğal ve normal bişeydir |
Türkiye`de Saat: 12:20 . |