![]() |
Adidas'tan işbaşı http://www.fotomac.com.tr/2009/06/25...D9F73271Bx.jpg Yapılan sözleşme sonrasında Adidas, futbol ve basketbol takımının forma ihtiyacı için 500 bin dolarlık bedelsiz hizmet kotası koyacak. Yeni bir sayfa Ödemeleri geciktiren Umbro firması ile yollarını ayıran Beşiktaş, Adidas ile yeni bir sayfa açıyor. Adidas, futbol ve basketbol takımlarının yanı sıra tüm altyapıların forma ihtiyacını karşılayacak. Bunun için 500 bin dolarlık bedelsiz hizmet kotası koyulacak. Satışı 84 lira Yapılan sözleşmede ayrıca http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D Adidas forma dizaynı Beşiktaş'ın çizgisine yakışır olacak. Adidas, Kartal Yuvaları'nda satılmak üzere yapılan formaları maliyete yakın fiyata verecek. Formaların Beşiktaş'a 84 liraya kâr getirecek şekilde satılması bekleniyor. http://www.fotomac.com.tr/i2/logo.gif |
84 lira bu kriz de çok para be . |
oh bea adam gibi marka olsun su güzelim formamin üstünde |
yanılmıyorsam dandik umbro forması alt yapıya forma vermiyordu bedava iyi oldu adidas nede olsa dünya markası |
hadi bakalım güzel kaliteli formalar bekliyoruz:) |
birde önündeki şu hiç sevmediğim reklamdan kurtulsa tam olacak |
Alıntı:
|
Nike veya adidas gerisi yalan ya pumaymıs umbroymus Nike olsa daha iyi olurdu ama :P |
nike da iyiydi ama olsun adidas sonuçta bir dünya markası.Bekliyoruz formaları. |
Çok güzel formalar olacak Adidasın en iyi ürünleri siyah-beyaz olanlar zaten |
Oh be kurtuluyoruz kalitesiz kumaşlı formalardan.Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına. :) |
eski formalar gibi olsunda isterse 100 olsun.puma ve reebock ın yaptığı gibi |
Satış patlaması yaşanabilir bu sezon.Her alanda ...Forma-kombine...:) Adidas üsütne düşeni yaapcaktır. |
ya 84 tl ye forma çok pahallı.bu ekonomik krizde nasıl alacak insanlar.sonra da neden forma satılmıyor diyorlar. |
biraz pahalı değil mi yaa uzayda mı yaşıyor bu fiyatı belirleyenler, Türkiyede insanların nasıl geçinmeye çalıştığını görmüyor mu ? |
adidas'la anlasmamız cok iyi oldu |
84 TL çok değiLmi :/ |
Haberde ne yazıyodu ''kâr'' elde edebileceğimiz fiyattan satıcaz diye ama yinede biraz pahalı :D Fiyat:19.03 tl olmalı :D |
84 lira çok para...korsan bu fiyatlarla bitirilemez... |
84 çok değil mi :s |
kalitesiz kumaş diyenler umbroya kesinlike çok büyük hata içindeler umbro kalitesiz bir marka değildir kalitesiz bir kumaşıda yoktur. ama futbol forması olarak adidas kadar yaygında değildir.haricinde iyi bir markadır umbroda kalite açısından. bide hangi adidas forma 84 milyon olmuş ki Beşiktaş forması 84 milyona satılsın.pek inandırıcı değil |
adidas tam isabet olmuş. |
adidas için 84 fazla degl çok güzel formalarmz olcak bu sene |
Adidas, Beşiktaş’ın Resmi Sponsoru Oldu http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?a...adidas_logohbr adidas, Beşiktaş’ın Resmi Sponsoru Oldu 26.06.2009 14:32 Kulübümüz, adidas ile 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarını kapsayan 2 yıllık teknik sponsorluk anlaşmasına imza attı. Başkanımız Yıldırım Demirören ile adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, yaptıkları yazılı açıklamada, önümüzdeki iki sezon için teknik sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirttiler. Açıklamada Başkanımız Yıldırım Demirören, “Dünya çapında spora, özellikle futbola yıllardır büyük katkı sağlayan adidas ile yaptığımız teknik sponsorluk anlaşmasını sizlere duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Dünyanın en iyi spor kulüplerine sağladıkları ileri teknik özelliklere sahip ürünleriyle bizleri de destekleyecekleri için Sayın Haluk Özmutlu nezdinde tüm adidas ekibine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki sezonda adidas’la birlikte yeni şampiyonluklara imza atacağız. Anlaşmamızın hem Beşiktaş camiasına, hem de adidas’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ise, “adidas olarak Türkiye’de ve Avrupa’da önemli başarılara imza atmış köklü bir spor kulübü olan Beşiktaş ile teknik sponsorluk sözleşmesi imzalamanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Beraber çalışacağımız süre içerisinde adidas Türkiye olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü futbolcuları için performanslarını artıracak ürünler sağlayacak olmamızın Beşiktaş ve adidas’ın başarılarını pekiştireceğine inanıyoruz. İmzalanan teknik sponsorluk sözleşmesiyle; iki sezon boyunca Beşiktaş Futbol A takım ve alt yapılarının tüm maç, kamp ve antrenman malzemelerini tedarik edeceğiz. Anlaşmamızın adidas ve tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olmasını diliyor, bu değerli işbirliğinin ortaya çıkmasındaki katkılarından dolayı Sayın Yıldırım Demirören ve emeği geçen Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Beşiktaş ekibine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Ayrıca yeni sezon formalarımızın Temmuz ayı sonunda taraftarlarımızın beğenisine sunularak, adidas ve Kartal Yuvası resmi satış noktalarında satılmaya başlanacağı bildirildi |
hayırlı olsun bu paralarıda harcamasınlarda boş yere |
süper =) |
Insallah Umbro 'nun Ürettikleri gibi oLmaz :/ |
hayırlısı olsun |
Konular Birleştirildi. |
84 tl çok fazla indirim bekliyoruz |
bencede çok pahalı formalar:( |
modern hatlara sahip formalarımız olacaktır adidasla, bu yanı sevindirici... |
valla ne olursa olsun en az 2 forma alacagim kendim icin bu sezon iki tanede cocuklarim icin umarim iyi formalar yaparlar |
Türkiye`de Saat: 16:11 . |