![]() |
Geldiği gibi gidiyormu http://www.haber1903.com/Resimler.asp?Resim=2685-10-100 Beşiktaş`ın Karşıyaka`dan transfer ettiği genç yetenek Rıdvan Şimşek, formayı giymeden gidebilir. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl`ın, İsmail Köybaşı`na karşı istediği futbolculardan birinin genç Rıdvan olduğu öğrenildi. Kızıl Beşiktaş`lı yöneticilere ``Ben Rıdvan`ı transfer edebilmek için 3 aydır uğraşıyorum, Karşıyaka`ya bu oyuncuya karşı 3 futbolcu ve 600.000tl önerdim olmadı. Siz alınca bütün planlarım altüst oldu. Rıdvan`ı takasta istiyorum`` dediği öğrenildi. Beşiktaş cephesinde ise Denizli`nin Rıdvan`ı vermek istememesi, Beşiktaş`lı yöneticileri düşündürüyor. Son karar Denizli ve Başkan Yıldırım Demirören görüşmesinden sonra verilecek. Rıdvan`ın Gaziantepspor`a verilmemesi durumunda, Kırmızı siyahlılara para veya başka bir oyuncu teklif edilmesi bekleniyor. HABER1903 Yok artık daha neler ya. Kayseri ile antep bu işi iyce ticarete dökmüş valla ya. |
yok daha neler ezik medya coştu yine |
aslında bu rıdvanıda koz kullanmak ıcın aldık basına gore. basın iyice uctu :D:D |
Kolpa Basın.. |
yuhhh bu kadarda sallanmaz!!!!!!!!! |
sıkma haber |
Çüşş.:) |
yuh ya öle şey mi olur |
böyle bir ihtimal söz konusu değildir ve de olmayacaktır... |
Oha artık kolpa medyaya daha nedenir bilemiyorum.Biz transfer ettiğimiz oyuncuları direk antep'e aktaralım nedersiniz? :D |
Beyler kolpa basın diyorsunuz ama haberin kaynağına bakımıyorsunuz galiba. Rıdvanın beşiktaşa transfer haberini ilk kez bu beşiktaş sitesi verdi. |
gorende macıon aldıkk macıon d,rıdvannnnnnnn |
Ayıp olcak ama ohAAAA |
Yuh artik ne yuh!! Bu anadolu takimlari cok olmaya basladi yaa!! Veya kolpa medya atmaya basladi yine!! |
Yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaan habeeeeeeeeeeeeer ...... ezik medyaaaaa ........ |
böle bi mantık yok bizimkilerde kolpa haber |
olamaz boyle bırsey |
:D:DGülermisin ağlarmısın bu basına |
bu çok saçma ama ya böyle bişeyin düşünülmesi bile komik.gerçekleşirse yne bi şekilde tarihe geçeriz artık ama yazık olur... |
ya bırakın bu işleri ya =))) saçma salak haberler... |
buna gülünür :D:D:D |
arkadslar bıraz kibar olun yhaaa höstunz basın :D |
G.Antep kulübünün Rıdvan'ı istediği yalan değil. Ancak bizimkilerin saçmalayıp da olur diyeceğini sanmıyorum zira Demirören dün pek dikkat çekmedi ama iyi transfer yaptık dedi kendisi hakkında. Takip edilip transfer edilen bir futbolcu olduğu için en fazla kiralık gider. |
Yuuuhhhh!..Söyleyecek kelime bulamıyorum ya... |
çüüşşşşş artık ! aştınız iyice:D |
Kiralık verilebilir.. |
cidden yuh :D |
yani hep aynı tepki verilmiş ama harbiden kocaman bi OHA :D:D böyle haber de böyle medya da olmaz olsun |
kiralik olarak gonderilebilir bence |
Türkiye`de Saat: 23:51 . |