![]() |
Beşiktaş'ta 'lan' krizi ! Beşiktaş'ta Demirören'in "Lan boş sayfa getirmişsin" sözleri bombanın fitilini ateşledi. 27 Haziran 2009 Cumartesi 11:19 Ertunç Soğancıoğlu'nun "Özür dilemezse, asbaşkanlığı bırakırım" dediği öğrenildi. Mustafa Denzili'nin imza töreni sırasında sözleşme krizi yaşandı. Gazete Habertürk'ün haberine göre, konuşmaların ardından mukaveleyi isteyen Başkan Yıldırım Demirören, gelen dosyanın içinde beyaz kağıdı görünce yanınında bulunan Asbaşkan ve Mali İşler Sorumlusu Ertunç Soğancıoğlu'na çıkıştı. Demirören'in canlı yayında "Lan boş sayfa getirmişsin" sözleri salonda buz gibi bir hava estirdi. Hızını alamayan başkan, "Böyle saçmalık olur mu, ben bunu imzalamam" derken, daha sonra durumu "Bu boş kağıt hocamızın bize olan güvenini gösteriyor. Bir lira diye yazacağım hocam" şeklinde toparlamaya çalıştı. Bu arada Soğancıoğlu'nun yüzünden kızardığı gözlenirken, başkan da hocanın elini sıkıp kürsüden indi. Başkanın sözleri karşısında şaşkına dönen Ertunç Soğancıoğlu'nun üzüntüsü, töreni televizyondan izleyen iş arkadaşlarının telefonuyla ikiye katlandı. Siyah-beyazlı yöneticinin, "Başkan bu yanlışı düzeltmezse, gereğini yaparım. Böyle çocuk azarlar gibi söylemler gerçekten beni çok üzdü. Gerekirse yetkilerimi bırakır, sadece yönetici kalırım" diye konuştuğu öğrenildi. Soğancıoğlu'nun özür beklediği, aksi halde asbaşkanlıktan istifa edebileceği öğrenildi. Soğancıoğlu, konuyla ilgili olarak HABERTÜRK'e, "Başkan da bu tip imzaların boş sözleşmeye atıldığını biliyordu. Neden böyle tepki verdi anlayamadım. şaka yoluyla olduğunu sandım. Ama ciddi gibiydi. Buna çok üzüldüm. Herhalde o klime ağzından kaçtı, ama çıkmaması gereken bir kelimeydi" açıklamasını yaptı. |
ULAN Medya İlla Bi HuzursuzLuk Çıkartıcaksın .. |
LANNNNNNNNNNNN Ertunç Soğancıoğlu ilk once sen ozur dile bos sayfayi getiren sen degil misin ....... istifa et zorla tutacak degiliz ya hadi bekliyoruz zaten sizin gibi birsey bilmez yoneticiler yuzunden besiktas baskani zor durumlara kaliyor .... |
Hayret bişey ya başkan makara yaptı takıldı medyada büyüttü işi yav ulan medya ulan ezik medya ulan azize nin medyası çek kirli elini BEŞİKTAŞIMIN üstünden . |
ya o şaka maksatlı bişeydi bu medya herşeyi abartıyorr |
Valla medyanınm her zaman yaptığı şey bu...Ortada bir eşy yokken bile karıştırmakta üstlerine yok.:( |
uzatılmaması gereken bir konu bence Baskan Kötü niyetle öyle bişi demedi |
bence şaka amaçlı sölemiştir |
Pireyi deve yapıyolar hep sorun vra gibi göstermeye çalışıyolar acizler. |
Aralarında bir gerginlik var ise bu boyutta olduğunu sanmıyorum Medyanın abartmasıdır |
yürü git lan burdan |
ya sölerken demirören cddi degldi ki gülüodu, şaka olarak söledi büyütüolar herşeyi |
Medya buLaşmaya devam ediyor yine.. |
ay allahım ne kadar kırılganlar ya... geçin bunları da işinize bakın etunç bey koca klübün önmli bi yerindesiniz.ufak tefek şeyllere takılacağınıza nerde olduğunuzu hatırlamaya çalışın:@allahım yaaa... |
medyanın gereksiz işleri işte ezik bunlar nerden ne çıkaracağını bilmeyen insanlar |
medya hakikaten güldürü sınırlarını zorlamaya başladı, ufak espriyi neresinden almışlar... |
Şaka yapmış LAN şaka :D:D Bu lafdan alınan bir millet önce alınmadıklarına bir geri dönüp baksın, en azından tarihine örfüne adetine sonra alınsın LAN ! |
Alıntı:
moruuk adamımsın yaaa :D:D:D:D:D kopardın LAN bizi :D:D |
yok beyler ben canlı izledim harbi adamı azarladı hiç geregi yoktu... |
bence medyanin abartmasi böyle bisey yoktur kesin ama sayet varsa sayin asbaskan istifa edebilir bi beceriksizden kurtulmus oluruz |
harbiden ya uLAN medya... bırakın bizle uğraşmayı ya =)) |
Medya olayı çok abarttı evet başkan orada kötü niyetli değildi onada eminim ama Beşiktaş başkanı bu kelimeyi kullanmamalıydı bence. Hiç hoş değil. Ne maksatla olursa olsun sen orada canlı yayında kameraların önündesin çocuk gibi davranmanın bir alemi yok. Medya arkasında kameraların arkasında ne yaparsan ne şakası yaparsan yap. Bilmiyor musun bu medya zaten çamur atmak için pusuya yatmış durumda. |
of medya yeter |
İStifa etsin. Yönetimin yenilenmesi gerekiyor. Bazıları çok aciz. |
Bu adam ne zaman Beşiktaş Başkanı vasfını tam anlamıla yansıtacak..? Bu ne rezalettir yaw..Canlı yayında As Başkana "Lan" diyecek kadar basit miyiz biz yaw? Şaka fln hikaye..Beşiktaş Başkanısın sen.."Lan" kelimesini kullanacağın yerin canlı yayın olmadığını bilmiyon mu? Hey Allah'ım yaw..Ne amatör insanların elindeyiz.. |
gülelim eğlenelim haberleri :D fiko çok güldü :Dhatta bi tarafıyla güldü :D...bu habere :D ve onu yapanlara :D... |
e$$ein $eine su kacırıoLar :) |
artık beşiktaş camiasından biri böcek öldürse katil diye haber yapıcaklar :) |
ya bi kere demirören lan diye arkadaki çocuklara söyledi. adi medya buldu fırsatı dururmu şerfsizler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yav boş sayfa getiriyor adam başkan tabii takılcak şaka yapcak ne özürü ne gerginliği özürlü olan medyadır onları bi gün gerecek olan da bjk taraftarıdır devam etsinler oyunalrına ... |
o degil besiktas baskani ne olursa olsun dememesi gereken bi kelimeyi canli yaynda soyluyor millette burda utanmasa savunacak besiktas baskani asbasanina canli yayinda lan demez kardesim demez |
ulan medyaaa |
Alıntı:
bnce de bu saygı gerektiren bi ortamda söylencek şey değil... |
Uzatılmaması gereken bir konu..Başkanla Ertunç Soğancıoğlunun ne kadar samimi olduklarını herkes biliyor..Medya tarafından huzursuzluk cıkarılması amacıyla art niyetlice boyle bir yorum ve haberin yapıldığına inaniyorum.. Ortada sıkıntı yaratacak birşey yok.. |
Türkiye`de Saat: 00:04 . |