![]() |
bırak beni rafa Beşiktaş"ın peşinde olduğu Yossi Benayoun resmi olarak Rafa Benitez"le görüştü. Gergin geçen görüşme sırasında Yossi, Beşiktaş çok ciddi ve ben niyetliyim. Parasal teklif ,İstanbul ve taraftar beni büyülüyor, bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Ya aynı parayı siz de teklif edin veya makul bir bonservis bedeliyle bırakın gideyim, dedi. Kendisinden çok memnun olduğunu söyleyen Benitez, parasal konularda kulüp yetkilileriyle görüşeceğim, ancak Beşiktaş"ın sana teklif ettiği paraya yaklaşmamız lazım biliyorum, dedi. Ancak senin gibi değerli bir oyuncunun bonservisi ucuz olmaz, seni isteyen kulüpler bedelini ödemeye hazır olsun.. Bunun üzerine Benayoun Liverpool"un teklif edeceği maaşını veye istedikleri bonservis bedelinin belirlenmesini istedi. Bunun üzerine ikili önümüzdeki hafta tekrar görüşmek üzere ayrıldılar. HABER 1903 |
bırak lannn :D |
sakin birakma rafa gozunu seveyim bize yarar bi adam degil bu boboya yazik olacak |
Liverpool Bu Adami birakirsa mükemmel transfer oLur.. |
Delgadonun yerine güzel olur |
Eğer Benayoun haberi doğruysa ve gerçekleşirse ki uzak bir ihtimal değil gerçekten süper olur. |
kolpa habere benziyor |
Super Olur.. |
liverpoll bi oyuncuyamı bağlıya bırakın gelsin bize |
Bıraksana lannn adamı! Adam bize gelmek istiyor işte:D iyi transfer olur |
delgadodan daha fazla güç katıcağı kesin delgadoyu yollayında alın şu adamı alıcaksınız |
yılın transferi işte bu olur :) |
büyük itimal yalan.. |
Bu adamı alacak gücümüz var, yaptığımız transferlerden bunu gördük en azından, bu oyuncuya 8-9 milyon € verebiliriz...Ama ondan önce gönderilmesi gereken oyuncular gönderilecek mi o var...Bobo'ya da adam gibi bi teklif gelmedi, geleceğini de sanmıyorum artık, Delgado'yu da kimse almaz, böyle devam edeceğiz herhal... |
zuhaha yapmayin yaa :D Liverpooldan Besiktasa mi gelecek adam :D |
Alıntı:
|
walla alınırsa nihattan sonra çok büyük güç olur beşitaşımız adına |
| Türkiye`de Saat: 12:02 . |