![]() |
'Ernst benim yedeğimdi!' Trabzon´un yeni transferi Tjikuzu da, FANATİK´i seçti. İddialı konuşan Namibyalı, taraftarlara umut saçtı: Türkiye´de yere göğe sığdırılamayan Ernst, Werder Bremen´de yedeğimdi. Trabzon´u kupa kaldırmak için seçtim http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...4TJI-C-BBB.jpg Almanya kariyeri kelimenin tam anlamıyla müthiş. Hansa Rostock, Duisburg ve Werder Bremen gibi kulüplerin formasını giyen, ardından Türkiye’ye Çaykur Rizespor için gelen Tjikuzu, şimdi yine bir Karadeniz temsilcisinde kariyerine başarı halkası eklemek için mücadele edecek. İstanbul Belediyespor’dan transfer edilen Namibyalı futbolcu, Isparta kampı öncesinde FANATİK’e konuştu, birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Öncelikle transferde emeği geçen Trabzon Başkanı Sadri Şener, yönetici Mahmut?Aksu, menacerlerim Yüksel?Demir ve Egemen Adatepe’ye teşekkür ederek söze giren deneyimli orta saha, “3 yıllık imza attım. Amacım Trabzon’da şampiyonluklar yaşamak kupalar kaldırmak. Kariyerime böyle iddialı bir takımda devam etmek için Trabzonspor’u seçtim. Umarım bana güvenenleri yanıltmam” ifadesini kullandı.Daha önce Rizespor’da oynadığı için Trabzon’da uyum sorunu yaşamayacağını da sözlerine ekleyen Tjikuzu, “Bu transferi kendi adıma geç kalmış bir transfer olarak değerlendiriyorum. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...8FAN4MURAT.jpg ‘Pizzaro, Ailton ve Frings’le oynadım’ O nedenle en kısa zamanda kendimi kanıtlayıp formamı garanti altına almak istiyorum” dedi. Zor bir mevkinin oyuncusu olduğunu ama bunu kaldıracak kapasitesinin bulunduğunu söyleyen yeni transfer, “Büyük takım atmosferini biliyorum, kendime güveniyorum. Ayrıca bir şeyi daha hatırlatmak isterim. Werder Bremen’de oynarken, geçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta harikalar yaratıp alkış alan Ernst benim yedeğimdi. Pizzaro, Ailton ve Frings gibi isimlerle aynı takımda oynadım” mesajlarını yolladı. Hugo Broos’u da tanıdığını belirten Tjikuzu, “Zaten kaliteli bir kadro vardı. Şimdi bir kan değişimi yapıldı. Bunun olumlu yansıyabileceğini düşünüyorum” diye konuştu. |
kupa yerine papazı bulursun sen ancak orada :) |
valla doğrumu yalanmım bilemem ama bu adam cidden çok iyi çok kaliteli bir topçu hamsilere çok büyük güç katacaktır |
güldürme allah aşkına ya sana bunları kim söyle dedi acaba |
Ee sonra? |
o kadar iyi topçuydun da werder bremen'den çaykur rize'ye ne alaka? :D trabzon'da alacağın en büyük kupa japon pazarlarında satılan çay kupalarıdır..başka bir şey alamazsın 10 sene de kalsan :D |
belli kimin yedek oluğu oynadığın takıma bak önce hamsikuzu :D:D |
ernst'm schalke'nin 2.kaptanı sen rizenin oyuncusuydun dişikuzu ya :D |
Geçmişe değil.şimdiye bak |
ne kadar salliyo bu adam ya!! Ernst simdiye kadar oynadigi HER takimda banko oynuyordu, vazgecilmez adamdi Bremen'de... Bu Tjikuzu'nun her dedigine kanmayin, bu adam türk bir kadinla evliydi ve siddet kullanmaktan hapise girecekti nerdeyse! Bosu bosuna türkiye'ye gelmedi yani... Tjikuzu kendini Ernstle kiyaslayamaz bile, Fabe'nin yaptiklarina bakin bu sezon, bide bu kuzu'nun yaptiklarina! Cekemeyenler cogaliyo iste... |
Fabian Ernst ilk sezon Shalke 04 'in her maçına ilk 11 ' de başlarken sen hangi takımın ilk 11'inde başlıyordun onun cevabını ver önce ezik hamsisporlu seni ! |
yorumsuz...! :D:D |
arkadaslar bu adam hayvanat bahcesinden kacmis olmasin mi :D saka bi yana ama ernste kimse laf atamaz hele hele hamsilerin bir futbolcusu lan manyak ernst seni ham yapar rengin sariya doner luganoya benzersin |
yürü git işine tijikuzu ya snden 2 tane 1 tane ernst yapmaz |
İnsan ne oldum değil ne olacam demeli. |
bu adam ne dediğini bilmiyor bence |
tabi , tabi .. :biggrin: werder bremen kucuk geldi galiba sana .. C.rize'yle sampiyonlar ligini mi alcaktin lenn.. he bide ailton'la oynamis .. ovunuyo.. lan bizde de vardi o .. gorduk ne oldugunu .:biggrin: |
Ernstin yedeği muhabbetini bilemem ama türkiye ligini kaldıracak bir oyuncusun |
her medyaya cikan besitasa saldiriyor anasini satim |
olum bu adam içmişte vermiş bu röportajı dalga geçiyo fanatikle sen kimsi lan ernst den daha iyi olcak sen nabimya da oynarken adam shalke kaptanı ve almanya milli takımında ooynuyodu |
puhahaha :D kafası güzel herhalde |
Ben Barca nın altyapısında oynarken Messide beni yedeğimdi nolcak şimdi:D:DDe get yaff |
tjikuzu kim ? futbolcumu |
kıs kıs tjıkuzu kıs kıs yallah tjıkuzu yallah :D |
nee :D |
ozamanlar ernst alman milli takımında oynuyodu ama tjikuzu alman olmadığından alman olmamak da ernst e kıyağıdır kendisinin ..şaka bi yana tsl de en beğendiğim oyunculardan cok güçlü ,ayağına hakim ofansı mükemmel değilsede oyunu cift yönlü oynayan bi adam ernst gelmeden önce cok istemiştim |
şu anda durum ne sen nerdeyse bank asyada oynayacaksın ona bakarsan ardaya da çalım atmayı serdar özkan öğretmiş şimdi durum ne? |
Sen Ernst'in kramponunun bağcığı olmazsın zavallı..Ernst Schalke'de banko oynarken sen kovulup 2. lige düşen Rize'de oynuyordun.İyi oyuncu olsan 7rabzon gibi mahalle takımına gitmezdin.Birde kupalar kaldıracağım demiş, rüyanda bile kaldırmazsın ezik 7rabzon'da o kupaları..Biz bunu devre arasında almadık diye afkuruyor işte, yalvarıyordu beni Beşiktaş'a alın diye.Belki 7rabzon'a yararlı olur ama bu tip açıklamalarla antipati topluyor. |
ama şimdi sen nerdesin o nerde..boş konuşma hadee !! |
eee sonuç?.. |
Fanatikten okudumda yorumları:D:D Hamsi kafalılar bayaaa bir havaya girmiş:D:D Tjikuzu 1 numara-süper-olağanüstü-ernst kim-2.sınıf kalitesiz vs... Hamsileri coşturmuş:D:D |
Mal :D sen orda anca baLon kaldırırsın 61. dakkikada :D |
Arkadaşlar o kadar adamı yerden yere vurmayın.:) Fakat doğruluk payı var.Eskiden kesmişliği var.Eskiden. |
RahmetLide sollardı derim ben buna :D |
o değilde ben tjikuzuyu beğenirim ama ernst çok kaliteli yanndan geçemez çalıştığı teknik adamda iş yokmuş yapacak bşy yok :) |
Hamsi'lerde Hüseyin Cimsir'in pozisyonunda oynuyacak , bakaLım neler yapicak |
messi de benim yedeğimdi. ne günlerdi bee. |
Ya hu şimdi yazıcam bişeyler ırkçılık mırkçılık diyecekler. Behey lavuk geldin o aç karnını doyuruyon sessiz sedasız futbolunu oyna aç kalma. Doğrudur Ernst sakatken filan ya da önemsiz bir kupa maçında yedek beklemiş olabilir. Yapme be hamsikuzu |
Efenim kendisinin kariyerine bakıldığında Almanya Bundesliga'da üst düzey takımlarda Hansa Rostock !!,Duisburg !! ve WERDER BREMEN'de oynadıktan sonra Türkiye'de adını Patagonya'dan bile duyuran ÇAYKUR RİZESPOR'da harikalar yaratmıştır..Hatta Tjikuzunun transferinden sonra rizesporun forma satışları patlamış ve dunya çapında bir takım olma yolunda emin adımlarla ileriye gidilmiştir.. :):) Bırakın bu işleri allah aşkına yaa..Son oynadığın takım Bremen sonra gittiğin takım Çaykur Rize..Gülerler adama bee... |
ernst nerde sen nerdesin tjkizu |
Türkiye`de Saat: 00:40 . |