![]() |
Çıldırmışlar! "Nihat'ın transferindeki uygulama dünyanın neresinde görülmüş. İsmail'i duyunca kulaklarıma inanamadım". Ne yapılıyor!.. Beşiktaş'ta Süleyman Seba döneminin önemli isimlerinden Metin Keçeli, siyah-beyazlıların transfer politikasına verdi veriştirdi. Keçeli "Kontrolsüz bir transfer dönemi yaşıyoruz. Yönetim ne yaptığını bilmiyor. Nihat evladımız, dönmesine sevindik ama dünyanın neresinde yıllık 3 milyon euro'yu bulan bir maliyetle 4 yıllık http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Danlaşma yapılır" diyerek tepkisini gösterdi. Kaosa sürükler Keçeli şunları söyledi: "Kendini kanıtlamamış İsmail'e verilecek 6.5 milyon euro ve Serdar'ı duyunca kulaklarıma inanamadım. Çıldırmış olmak lazım. Takımın Şampiyonlar Ligi için sadece 1-2 takviyeye ihtiyacı var. Transfer maliyeti şimdiden 20-30 milyon euro'yu buldu. Ayağın yorgana göre uzatılması şart. Yoksa Beşiktaş kaosa sürüklenir." |
Daha iyi ve ucuzunu bulduysan getir bize sayın Keçeli Bazı şeyler için fedakarlık yapmamız gerekiyordu.İsmail de bunlarda biri Artık avrupada başarı istiyoruz! Şu anki futbol transfer piyasası böyle |
bir açık buluyımda laf söliyimde... gerek yok keçeli biraz destek olun yada susun işinizi yapın icraat görelim bizde mutlu olalım boş konuşmayla olmuyo bu işler |
halep oradaysa arşın da burada, dışarıdan konuşmak güzel de elini taşın altına sokan tek bir adam çıkmadı 2 seçimdir muhalefette, sizleri yönetimde de görmek isteriz... |
Türkiye`de Saat: 16:07 . |