![]() |
hayalet adam michael fink http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...N09FINK423.jpg Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon orta sahasının en önemli oyuncularından biri olacak olan Michael Fink, önceki gün kimseden habersiz sessiz sedasız bir şekilde İstanbul’a geldi. Herkesin dün gelmesini beklediği Siyah-Beyazlılar’ın Frankfurt’tan transfer ettiği Fink, gelişini bir gün öne alarak Türkiye’ye ayak bastı. Beşiktaş’ın yeni yıldızlarından olan Alman futbolcunun, Atatürk Havalimanı’ndan Kara Kartal’ın Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’ne geçtiği öğrenildi. Geçici olarak burada kalacak olan tecrübeli futbolcunun, tesislerden çok etkilendiği ve takımla birlikte olacağı günü sabırsızlıkla beklediğini yakın çevresine söylediği öğrenildi. |
Hoşgeldin Fink! |
hoşgeldin finkk eminim çok yararlı olucaksınn |
fink inşallah cisseyi aratmazsın |
HosgeLdin KartaL Yuvasına :) |
bence kotu olmus en azindan kucuk bir karsilama yapmak isterdik |
hoşgeldinz fink ;) |
Cisse'nin görevini üstLenecek , İnsallah ondan daha iyi yerlere gelir. |
İşallah istenen oyun sende mevcuttur. |
hoşgeldinn inşallah Cisse'den iyi bir futbolcusundur:) |
bu adam cisseden daha mı iyi bilmiorum ama daha istikrarlı olacağına eminim. profesyonellik anlayışı ile de pek çok futbolcuya da örnek olacak. frankfurtta oynadığı dönemde 2 maçını izlemiştim, elbette o dönem transfer durumu olmadığı için pür dikkat izlememiştim ama çok disiplinli oynuyordu yani tipik alman... ileriye de çıkıyor ve her savunma hamlesinde yerini alıyor. cisse kötü futbolcu değildi ama o adam hiç bir zaman beşiktaşlı olmadı sanırım biraz da o yüzden isteksizdi...ben umutluyum bu adamdan...şamp.liginde faydalı olur mu?...neden olmasın? şamp. ligine katılan her takımın 100 tane yıldızı da yok...bu tip adamlar da pekala başarıyla oynuyor... |
hadi fink ernste ayak uydurursan yasadik demektir |
cisse gibi sahadada hayalet gibi olmazsın inş fink.. |
yapılan yorumlar cissenin performansının üzerinde bir oyun oynadığını belgeliyor..İstatistikleri de bu yonde..Karakartala Hoşgeldin Fink.. |
hosgeldin senin dsiplinin bile bu ligde yildiz olmana yeter alman takimlarinda gosterdigin disiplinden vazgecme yeterki kesinlikle faydali olacaksin bunu adim gibi biliyorum |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |