![]() |
daha iyi bir holosko geliyor http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...OLOSKO4233.jpg Özellikle ligin ikinci devresinde ortaya koyduğu performansla hem lig şampiyonluğu hem Türkiye Kupası’nın kazanılmasında önemli rol oynayan Holosko, bu sezon kendini aşacağına inandığını söyledi. Holosko, “Beşiktaş’a transfer olurken, kendime önemli hedefler koymuştum. Bunları bir bir gerçekleştiriyorum. Ama ben sürekli kendini geliştirmek isteyen biriyim. Amacım Siyah-Beyazlı ekipte daha büyük başarılara imza atmak. Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli” dedi. Slovak yıldız geçen sezonu 10 gol, 5 asistle tamamlamıştı. |
holoskonun daha iyi olmasını hem beşiktaş için hemde onun için istiyorum çok seviyorum holoyu :) |
hadi holo görelim seni:) |
şuan en sevdiğim oyuncusun başarılı olup kartalımızı uçur bakalım |
Gerçektende çok iyi bir beşiktaşlı bu holosko. Hem oyuncu olarak hem de Beşiktalı olarak Açıkçası takımda en çok güvendiğim kişilerden birisidir Teşekkürler |
biz seni senden bizi çok seviyorsun holo ve seninle daha çok büyük işler yapacağız buna inancımız çok... |
Adam Beşiktaşlı yaw..Wallaha 1 numara benim için takımda..Rakibe tekme atsa, kavga fln çıkarsa, elini şortuna soksa Pascal'dan da deli olur..:) Ama efendi adam aynı zamanda..Bu da çok önemli..Tertemiz bir insan..Beşiktaş'ta olmasına en çok sevindiğim futbolcu.. Geçen sezon istediğimiz Holosko'yu tam anlamıyla izleyemsek de bu sene daha iyi olur umarım..Gerçi adam napsın..Sağ açıkta anca bu kadar oynayabiliyor..İleri 2linin 2. forveti olarak görev verilseydi ozaman gerçek Holosko'yu izlerdik rahatlıkla..Ama bu da imkansız şu aşamada..Artık şağ açık mevkine alışmasını bekleyecez ondan..Alışmış gibi duruyordu son haftalarda..Umarım devam ettirir..Süpriz koşularıyla, sıfıra inip yerden kesitiği toplarla, attığı güzel gollerle katkısını maximum seviyeye çeker bu sezon.. Güveniyoruz Holosko'ya..Seviyoruz onu.. |
holosko hep 2. yarılarda açılıyor onu ilk yyarıdada yapabilse inanılmaz katkılı olur umarım onu başarır |
Geçen sene son 7 maçta atmaya başladı golleri geldi şampiyonluk.Holosko,bu takımın gerçek yıldızlarından.Efendi adam.:) |
HolosGooooL :) Seviyoruz seni be |
Geçen sezonki Performansından daha üstün oLmasi normaLdir. bu Moralle dahada yükseLtir insallah performansını |
inanıyorumki holosko daha çok büyük işler yapıcak:) |
bu taımda daha en az 3 yıl oynarsın inş.holosko |
inşallah her geçen gün dahada yükselr performansn çok iyi bir oyuncu holosko |
holosko bu sene cok can yakacak :D |
seviyoruz seni Holosko:)çok başarılı olacağına inanıyoruz... |
Senin iyi oynayacağından hiç şüphem yok zaten:) |
yapar ... |
Aslinda yabancilarini Holosko gibi Turkiyeden alacaksin.. Hem uyum saglamasi kolay oluyor hem Besiktasin nekadar buyuk bur kulub oldunu onceden biliyor.. |
seviyoruz seni holosko yürüüüüüüüü be kim tutar seni :D:D |
Holommm Seni Seviyorummmm :-) |
bu takımında sana daha çok ihtiyacı vaz holosko!... sana güveniyorunm ;) |
bu adam mütis ya kendini daha cok gelistirirse bu adami zor tutariz bjk da |
Türkiye`de Saat: 00:48 . |