![]() |
İlhan Mansız futbola geri dönüyor Beşiktaş'ın eski futbolcularından İlhan Mansız, antrenmanlarına çıktığı 1860 Münih kulübünde futbola dönme hazırlıkları yapıyor. NTV Spor Güncelleme: 19:53 TSİ 30 Haziran. 2009 Salı Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre futbola ara veren yıldız futbolcu, yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor. 2004 yılının başında Beşiktaş'tan ayrılan İlhan Mansız, kısa süreli Japonya macerasının ardından Almanya'ya transfer olmuş, Ancak burada da sakatlıklardan dolayı kariyerini bitirme noktasına gelmişti. 2005 Temmuz'unda Ankaragücü'ne imza atan Mansız, 2006 yılında Almanya'da geçirdiği trafik kazasının ardından futbolculuk kariyerine uzun süre ara verdi. Bu dönemde çeşitli televizyon şovlarında boy gösteren golcü futbolcu, bugünlerde Almanya 2. Ligi takımlarından 1860 Münih forması altında futbol dönmeye çalışıyor. Yaklaşık 1 yıllık rehabilitasyon ve tedavi sürecinin ardından kendini iyi hissettiğini ifade eden İlhan Mansız, Münih ekibinin internet sitesinde yer alan açıklamalarında yeşil sahalara dönebileceğinin sinyalini verdi. 33 yaşındaki futbolcunun sakatlığına rağmen büyük direnç gösterdiğini belirten 1860 Münih Teknik Direktörü Eward Lienen de, golcü futbolcuyu bir süre daha antrenmanlarda deneyeceğini ve durumuna göre kadroya dahil edebileceğini açıkladı. 2002 Dünya Kupası'ndaki performansıyla dünya futbol kamuoyunun dikkatini üstüne çeken İlhan Mansız, Beşiktaş'taki başarılı futboluyla siyah-beyazlı taraftarların kalbinde taht kurmuştu |
ilhanı kaybeden beşiktaştı |
ilhanı satmasaydık şuan hala bizde olurdu :(:( |
Ilhan Acısından Hayırlı oLsun , İnsallah eski performansını aratmaz |
insallah hayirlisi olur ilhani severim onun mutlu olmasi benide mutlu eder |
hee bidaha gelse. . Ilhan - Nihat .. forvette :D:D |
ilhan göndermek buyuk hataydı |
ahh be ilhan keşke gitmesetdin :Sşimdi ne gzl yerlerde olurdun |
beşiktaş hayatının hatasını yaptı ilhanı satmakla ilhan için hayırlısı olsun:) |
ilhanin degerini bilmedik yaa! :/ |
Bize gelsene İlhan ya : :( |
ben yönetimin yerinde olsam ilhanı bjkye transfer ederdim çünkü çok hırslı belki bjk de top oynamicak ama kadroda bulunması tüm futbolcuları ateşler ve daha hırslı yapar ilhana yeniden bjk forması giydirmek lazım diye düşünüyorum |
ilhan bitmiş okeye dönüyor ne işi var futbolla bence yakışmadı ilhana yok diziler yok taksiler yok reklamlar beşiktaş ruhunu kullanamadı harcadı kendini |
Beşiktaşımız ilhanı göndermekle hata yapmadı arkadaşlar..İlhanın sakatlığı o dönemde zaten biliniyordu ve o haliyle İlhan çok iyi bir bonservis bedeliyle gönderilmişti.. Ama şunu biliyorum ki İlhan her zaman bizim için çok değerli bir isimdir azmi hırsı ve Beşiktaşa olan bağlılığıyla hiçbir zaman unutulmayacak isimlerdendir... Tekrardan futbola dönmek istemesine de çok sevindim umarım ilerde bir gün yine her ne sıfatla olursa olsun Beşiktaşımızın başarısı için bir görevde yer almasını çok isterim... |
ilhan asi ruh geri dönn bee ne güzel olur gelsen..nkaragücü maçında gol atıpta sevinmmişti yaa şimdi hatırlıyorum gözlerim dolmuştu ilhan...eminim orda gol kralı olursun..sende yanlış yaptın be ilhan dünya kupasında attın golü şöhrets eni savurdu kendine gelemedin..ama hala yakışıklısın hala beşiktaşlısın pascalı ve seni unutmayacagız |
ilhan mansız futbola geri döndü Eski yıldız İlhan Mansız futbola geri döndü. Mansız, Almanya Bundesliga II takımlarından 1860 Münih ile deneme antrenmanlarına çıkacak... İlhan Mansız futbola döndü! 1860 Münih'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, uzun bir sakatlık döneminden çıkan İlhan Mansız'ın 1860 Münih ile deneme antrenmanlarına çıkacağı ve beğenilmesi durumunda takımda kalacağı açıklandı. http://www.tumspor.com/photos-inner/404565950.jpg Kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki İlhan Mansız'ın futbol kariyeri hakkında bilgiler verilirken, bir dönemin yıldız futbolcularından olduğunun da altı çizildi. http://www.tumspor.com/photos-inner/723199184.jpg İlhan Mansız'ın dayanıklılık çalışmasından oldukça başarılı olduğunu söyleyen Ewald Lienen, tecrübeli futbolcuyu salı günü de teknik ve takım idmanlarında değerlendireceklerini söyledi. http://www.tumspor.com/photos-inner/139947825.jpg İlhan Mansız'ın yanı sıra bonservisi elinde olan Jean-Christophe Vergerolle ve Vincenzo Verhoeven'i de denemeye alan 1860 Münih bu üç futbolcuya da ilk olarak cuma günü oynanacak hazırlık maçında forma verecek |
ilhan gel bizde dene. ne işin var başka takımlarda. yada orda kendini ispatla bizde 1 sene daha oyna da ruh görsün insanlar. özledik sizi. |
zor hemşerim zor |
ilhan buraya geri dön :D carlos seni özlemiş :D |
33 yaşına geldi İlhan Ve büyük sakatlık gecirdi bu saatten sonra cok zor Futbol oynaması en fazla 1 2 sezon 20 maç yapar |
umarım basarır... |
ins futbola geri doner pascali ve ilhani hala unutamiyorum bunlar efsane |
kesinlikle bize gelmesi lazım diye düşünüyorum çok özledik seni gel bizim takıma kaptan ol nihat-ilhan mansız müthiş olur kesinlikle gelmesi lazım |
Bu saat ten sonra senden geçti i.mansız bırak artık başka işe bak . |
başaracağını sanmıyorum ama hakkında hayırlısı |
geçti artık ilhandan.Başarılı olabilse bile ne kadar olabilirki |
Alıntı:
|
Alıntı:
katılmamak elde değil.. |
umarım başarılı olur,tekrar yeşil sahalara doner..Beşiktaş'ımda olmasa da İlhan Mansız klasını futbolda izleyebilecek olmaktan ötürü kendimi şanslı hissediyorum.. |
para suyunu mu çekti ilhan |
ilhan beşiktaşta parasızda oynar bu arada o kadar dizide oynuyo istese o parayı her türlü bulur |
çok sevindim inşallah toparlar kendisini |
ilhanı o sene para için sattık şimdi ilhan gibi yürekten oynayan takımını seven adamlara ihtiyaç duyuyoruz!... umarım başarılı olur ;) |
ilhan mansızın en çok ruhunu özledik...umarım futbola bir şekilde geri döner |
alsınlar bnce çok az para verip zaten hemen kabul edicektir kalitesi yeter yanii kaliteli bir yedek olur en kötü |
Türkiye`de Saat: 22:58 . |