![]() |
Beşiktaş'a Büyük Şok:Delgado 4 Ay Yok Beşiktaş'ta büyük şok Beşiktaş'ın kaptanı Matias Delgado'nun bir süredir kasığında oluşan ağrılar sebebiyle sıkıntı yaşadığı ve ameliyat olarak bu ağrılardan kurtulmak istediği gündeme gelmişti. Bu isteğini yaklaşık 10 gün önce teknik heyete bildiren Delgado'nun ilk kontrolleri sonrası Siyah-Beyazlı kulübün sağlık heyeti tarafından ameliyat olmasına gerek duyulmadığı açıklanmıştı. Ancak yeni sezon hazırlıklarına 29 Haziran'da başlayan Beşiktaş'ta Arjantinli futbolcu dün yapılan antrenmanlara katılmamış ve moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenmişti. Son olarak Beşiktaş kulüp doktoru Devrim Urgun, Delgado'nun ameliyat olmasına gerek duyulmadığını söylese de Arjantinli futbolcunun akşam saatlerinde yapılan kontrolleri sonrası büyük bir ihtimalle kasık bölgesindeki ağrıları sebebiyle ameliyat olacağı ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.Matias Delgado'nun en geç 2 Temmuz Perşembe günü İspanya'ya gideceği ve ameliyat masasına yatacağı öğrenildi. Kaynak:Hürriyet Spor. |
kaç yıldır yatıyosun 4 ay oynamasan ne olucak delgado ya yeter bonservisini fesh edin 2.1milyon euroya yazıktır 7milyon bonservis bedeli olsa nolur ya |
olamaz ya ... |
al işte olacağı buydu..!! |
Heeh Yandık Şimdi .. Artık Satamayız da Sakat Adamı Kimse Almaz ... ULan Ne Şans Bu Bee. |
Yeter ya delgado iyice başımıza bela oldun senden ne umduk ne bulduk . |
neLerLe uura$ıoruz.. |
Bu gercekten kötü oldu.. |
hürriyet spor + Beşiktaş haberi = ismail er.. |
ahhhhhhhhhh delgado aaaaahhhhh sinirlerim zipladi gece gece yaa :( |
Hic üzülmedin,her oynadigi macda 10 kisi mücadele ediyor O yatiyor. |
Habere pek inanmıyorum Ama keşke gerçek olsa. Delgado 4 ay değil 4 yıl falan sahalardan uzak kalsa çok hayırlı olur Beşiktaşımız için forza Yusuf |
yok artık :S |
Sakatlık haberleri transfer haberleri gibi kolpa çıkmıyor maalesef. hakikaten büyük şanssızlık...pek matah bişiymiş gibi geçen sene colaturkadan bonservisini alma kararı veren yönetimi de bu sinir bozukluğuyla tekrar kutluyorum. |
Yuh ya. |
Eğer beşiktaşa faydalı olmak istiyorsa hiç olmazsa sözleşmesinin dondurulmasını kabul etmeli.... |
kaptanlık ve insanlık namına beklenir tabi de hiç zannetmiorum sözleşmeyi dondurtacağını...ücretinde indirim yapılmasını istese, ona da razıyız... bonservisinin elimizde patlamasına mı yanılır, verilen ücretlere mi, sağlaması muhtemel katkılara mı? bu sene kupalardan, şamp.liginden ve ürün satışlarından gelecek paralar resmen savruluyor ki önceden saçma transferlere harcananlar da cabası...yazık yaf, hakkaten yazık... |
Ya adam ilk sakatlandinda ameliyet olsaydi suan bomba gibi olacakti ama bizim doktorlar ameliyet gerek yok demis.. Simdide ameliyet olmasi gerek diyorlar.. Ayhan Opturu yolluyanlar utansin!! 00oo00o MatiasSs Delgadoo00oo |
oyuna katki saglayamadigi gibi bide tam transfer döneminde sakatlaniyor, bu adam elimizde patladi beyler |
Alıntı:
|
delgado ne zaman vardıki... |
delgadonun sözleşmesini fesh etsinler dondursunlar parasını elden versinler ne yapıyorlarsa yapsınlar ama yerine lucho gonzales gibi bir oyun kurucu alsınlar. artık giden paraya yanmayalım arkadaşlar, iyi bir adam 1 maç kazandırsa cl de gelecek para delgadonunkini öder. |
Delgado ameliyat oluyor Gönderilmesi düşünülen bir başka isim Kaptan Matias Delgado´da da şok bir gelişme yaşandı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...OK-BU42333.jpg Delgado’nun bir süredir kasığında oluşan ağrılar sebebiyle sıkıntı yaşadığı ve ameliyat olmak istediği gündeme gelmişti. Kulüp doktoru Devrim Urgun, ameliyata gerek olmadığını söylese de Arjantinli’nin büyük ihtimalle yarın İspanya’ya gideceği ve ameliyat masasına yatacağı öğrenildi. Delgado ameliyat olursa yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacak. [IMG]file:///C:/Users/Enes/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
bu delgado adamı delirtir ya kovun gitsin şu adamıda kurtulalım sabah sabah adamı sinirlendiriyo.sövücem kendimi zor tutuyorum.... |
4 ay sonra Delgadonun acıklaması ; Sakatlık sebebıyle takımıma destek veremedım ama sakatlıgım gectı kendımı cok ıyı hıssedıyorum bomba gıbı gerı donuyorum yeter artık sıkıldık bu sakatlıklardan her sene aynı sahneler !!! sakatlık sonrası muthıs bır donus yapcagını soyluyor ama bız goremıyoruz bu muthıs donusu yonetım geregını yapsın artık ! |
püffff:( |
Geçmiş olsun. |
askıya alınsın sözleşmesi |
yani ne söylenebilir ki..Delgado ,Cam adamı da geçti..İnsan durup durup sakatlanır mı yahu..Nasıl oluyor bu sakatlıklar anlamıyorum..ordan ameliyat olsa eminim 2 ay sonra başka bir yeri sakatlanır..yeter artık ya..yazık günah 2.1 mil.euro veriyoruz bu herife..Yatmaktan başka bir şey yapmadı..neyse bonservisi versinler,fes etsinler gitsin bu nedir ya..saçmalık |
ahh delgado nedir senden çektiğimiz off yaa |
Alıntı:
Kesinlikle Abi.Bundan güzel iyilik yapmış olamaz.Devre arasında isteyene verilebilir yada kiralanabilir.Umarım sırf bu yüzden Zapo'yu göndermez Mustafa Hoca. |
Haberin gerçek olduğuna inanmıyorum.hürriyet spor servisi de çok sallıyor eğer gerçekse sözleşmesi dondurulabilir |
artık şüphelenmeye başladım zan gibi nefes alıp veriyoken sakatlanıyo heralde.. delgado git nolur.... |
sağlam olupta oynayacağına(malum denizli nobe ve delgado ve gökhan zanda cok ısrarcıydı gökhan gitti cok şükür)sakat olup yatması takım için daha iyi çünkü bu adamı naeh satarız |
| Türkiye`de Saat: 10:00 . |