![]() |
Besiktas kalbimde yaşıyor Beşiktaş'ın 100. yılındaki şampiyonluğunda büyük payı olan Daniel Pancu, Türkiye'yi unutamadığını söyledi. Rusya Süper Ligi'nde Grozny Terek'te forma giyen Pancu, "Beşiktaş'ın şampiyonluğuna onlar kadar sevindim. Beşiktaş'ın her şeyi kalbimde yaşıyor" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Vay be Pancu.. heLaL.. Sende bizim kaLbimizdesin. |
sende bizim kalbimizdesin kadiköy panteri |
Ah Kadıköy Panterim yaa,o kadar zaman oldu takip ediyo demek ki hala,gönderildiğinde ne çok ağlamıştım... Sen de bizim kalbimizdesin Pancu,trabzona attığın gol,Valenciya ya gollerin...vs nasıl unutulur?Pancu tişörtünü hala giyiyorum.En unutamadığım futbolcu Pancudur diyebilirim,keşke tekrar Beşiktaş formasıyla görmek nasip olsa.İnşallah böyle kaliteli bi adam ilerde Beşiktaşta başka görevler alır... |
sende bizim için unutulmazsın pancu |
Ne adamdı ya! Eyv pancu.Bizde seni unutmuycaz! |
her fboş maçında ilk akla gelenlerdensin senide biz unutmadık |
son yıllarda gelmiş en verimli yabancılardandı...bir iki sene daha takımda kalsaydı, türk statüsüne de geçerdi eminim ki...yazık oldu... |
Beşiktaş tarıhe altın harflerle adını yazdıran yabancı futbolcularımızdan bırısi Pancu. İsmını bızım torunlarımız bile soyleyecek. Emeklerin için bir daha tesekkurler |
pancu seni seviyoruz snde bizim kalbimizdesin |
Bu adam en az Nouma kadar değerliydi gözümde..Chelsea istemişti de vermemiştik o zamanın 5 milyon'u na..Sonra da düşüşe geçti zaten..Ama nolursa olsun Türkiye onun gibi bir hücumcu zor görür..Teknik, hız, yaratıcılık, gerekirse pivotluk, şut, asist...Herşey vardı adamda..Ne olduysa birden durdu..Çok büyük oyuncuydu ama..İyi insandı.. |
Kalp kalbe karşı derler be Pancu :) |
Bizim seni unuttuğumuzu mu sandın???? |
Kadıköy Panteri Teşekkürler hersey için bizde Seni unutmadık pancu |
pancu:besiktası özledim beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu, oynadığı Rusya 1. Lig ekiplerinden Terek Grozni ile Davraz'da kampa girdi. Terek Grozni'nin kamp çalışmalarında etkili performans sergileyen Pancu, Beşiktaş'ı özlediğini belirtti. Beşiktaş'ta oynadığı futbol, attığı goller ve Fb derbisinde Cordoba'nın oyundan atılmasından sonra kaleye geçerek “Kadıköy Panteri” lakabını alan Pancu, “Beşiktaş'ı özledim, şampiyonluğuna sevindim, yeni sezon için de başarılar diliyorum” dedi. Rusya takımının başarısı için ter döken Pancu, kamp yaptıkları Davraz'ı da “muhteşem” olarak değerlendirdi. Türkiye'ye yabancı olmadığını, ancak Isparta'ya ilk defa geldiğini belirten Pancu, Davraz'ın da kamp merkezi için ideal bir yer olduğunu kaydetti. Rusya 1. Lig ekiplerinden Terek Grozni takımının Isparta Davraz'daki kampı 4 Temmuz'da sona erecek. Terek Grozni'nin, 3 Temmuz'da İnter Bakü ekibiyle Isparta'da özel bir maç yapacağı bildirildi. |
;) sende kalbimizde yaşıyosun... |
Konular birleştirilmiştir.. |
Kadıköy panterim:D:D |
Türkiye`de Saat: 12:43 . |