![]() |
Ferrari sağlam transfer olmuş.Hayırlı olsun.Ama ferraride çok isimli bir yıldız sayılmaz.Ben merak ediyorum hala.Bize yıldız transfer sözü verilmişti.Yine mi üstüne yatacaklar acaba?Yoksa nihatı mı dünya yıldızı diye aldılar? |
şükür |
ferrari konusunda bazı çekinceli yorumlar yapılmış, tavsiyem izlemeyenlerin pek yorum yapmaması, ferrari'yi iyi bilen biri olarak söylüyorum ki bu adamın zago'dan farkı yok, o geldiğinde 35'indeydi, ferrari ise 29-30 yaşında, ideal yaş savunma oyuncusu için, bazı arkadaşlar gökan zan'la da kıyaslamış ama zan'la ferrai kıyası futbolun matematiğine ihanettir, izleyince zaten kafanızdaki şüpheler kalkacak, çok iyi bir iş çıkardık bu transfer bittiyde... |
hayırlı olsunn..Kartalım modelini yükseltti işte..Son model ferrarii :) |
Alıntı:
|
arkadaşlar iyi güzelde zapo gittimi de geldi ferrari |
Alıntı:
|
Kaçıncı yabancı oldu bu yaw 10. heralde |
çok iyi bir transfer gerçekleştiridk hayırlısı olsun inşallah takıma uyumu çabuk atlatır çok iyi bir oyuncu ferrari defansımız çok sağlamlaştı zapo gittimi diyen arkadaşlar var evet gitmedi daha ama heralde bu saatten sonra kalcam diye diretmez yanii |
zannedersen bizim Zago tarzı bir oyuncu ama çok iyi oldu |
adamın menajeri hala beşiktaştan teklif almadık diyo:D:D |
vayy yıldız futbolcu diye buna derim !... |
süper bir kadromuz var ya bu yıl ortalıgın tozunu atacaz en iyi transfer gökhan zanın gitmesi... |
Alıntı:
|
zapodan iyi olduunu sanmıyorum açıkçası ben.... zapo sadece sinan engin transfer etti die yollanmaya çalışıılmıyodur umarım!!! |
Alıntı:
bu nasıl bir yorum öyle yaa harikasın canım :D:D |
iyide kontenjan doluyken bu adami nasil aldik ben onu anlamiyorum nasil aldik yalandir bu haberde bence |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla sana guvenmekten baska caremiz yok o zaman ramazan cunku harbiden duymadimda izlemedimde herifi :D |
rahat ol abi sen..bana güven :D |
sana guveniyorum gerci adamin adi yeter :) dur biraz istatistiklerine bakim sunun neleri varmis :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:04 . |