![]() |
Süper Kupa 2 Ağustos'ta Olimpiyat'ta Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının 2 Ağustos´ta Olimpiyat Stadı´nda oynanması hemen hemen kesinlik kazandı. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...upaaa14233.jpg Futbol Federasyonu’nun karşılaşmayı Almanya’ya almak için temaslarda bulunduğu, ancak Alman Futbol Federasyonu’nun geçen seneki finalin bitiminde yaşanan saha içi olayları nedeniyle ‘ret’ yanıtı verdiği öğrenildi. Konu hakkındaki resmi açıklamanın bugün yapılacağı kaydedildi. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...1KUPAA4233.jpg |
ne işimiz var almanyada anlamıyorum Gurbetçi vatandaşlarımız için iyi olur ama böyle bir organizasyonun burada olması daha mantıklı koca bir sezon trübün kovalayan insanlar nasıl gider ta oralara zar zor biilet parası denkleştirirken şu devirde |
Ben Çok sevindim Kendi Adıma olimpiyat Stadı Bana 10 dakika uzaklıkta |
izmir de olsaydı keşke ege de kupaları 3lerdik bu sene :D |
iyi ya ne güzel giderim inş (: |
istanbulda olsunda gıdelım maca :D |
2 istanbul takımını kupa maçını istanbulda yapmasını istemezdim ama olursada gideriz |
çok iyi olmuş böylesi :) |
yani Almanya da olacağına İstanbul da olsun olmazsa da Adana da olsun:) |
İzmir'de oynanması en mantıklı.:) |
Ne işimiz var Almanya'da zaten... |
Alıntı:
Aynen:D:D Gantepte olur:D |
choqta thın:D:D bizde burda oynarız iki durmdada ezikler ezilecek nası olsa:D:D hem daha çok trftr gelir.. |
arkadaslar bence denizli buna karsiydi ama neyse bu macta hakemlerden cok cekecegimiz var |
Keske Avustralya'da olsaydi :) |
sibirya ya da :D daha otantik olurdu:D:D |
Alıntı:
|
neden mac yapacğımızı bitürlü anlamıyorum 2 kupayıda biz aldık ozaman neden kupa finalistiyle oynuyoruz lig ikincisiyle değil cok sacma süper kupa direkt bize verilmeliydi |
bu ne bencillik ya kocaeli'de olsun!kendim için istiyosam n olym Pendik'e yakın o bkmdan:D:D |
Alıntı:
|
walla almanyada olsaydı planlar ona göre yapılmış iyi olucaktı ama olmadı yapıcak bşy yok beşiktaşım kaldırsın kupayıda |
güzeL oLdu :D Gel Fenerim Gel :D |
Bu bence büyük bi manyaklık.Fortis kupasıyla lig şampiyonunu karşı karşı getirmesi gereken kupa beşiktaşla fb yi nasıl karşı karşıya getirir anlamış değilim.O kupayı fb alırsa bunun açıklamasını kim yapar.Hangi sıfatla kupayı kaldırmış olacaklar.Madem kupayı beşiktaşa vermemek için diretiyorlar 34 hafta alnının akıyla mücadele eden sivasspor niye almıyor kupayı.Ben takımıma güveniyorum ancak şu durumda federasyonun yaptığı çok büyük yanlış.İllaki bir derbi ve beşiktaş için zor bir maç yaratmaya çalışıyorlar.Futbolculara düşen tek şey onları yine eze eze yenip kupayı almaktır.Eğerki kazara fener kupayı alırsa o zaman nasıl sevinecekelr çok merak ediyorum... |
bnce bu bi kural ama dediğin gibi rakp olmayı sivas daha çok hakediyordu.ispanya da nasıl oluyo bi bilgisi olan var mı orda da barça bizim durumumuzda bilbao yla mı oynicaklar?? |
bu ne saçma bir durum anlayabilmiş değilim hem şampiyonuz hem kupa sahibiyiz fenev bu maçı oynamaya nerden hak kazandı iş olsun torba dolsun gereksiz bir maç |
emeksiz yemek olmaz arkadaşlar.su ezikleri bi daha gömcez sahalara 10-0 olsun bizim olsun:D:D |
arkadaşlar yeni kurallara göre süper kupa finalini şampiyon ve kupayı alan takımla lig 4.sü oynayacakmış;) kural işte yapacak bişi yok...bu arada skor tahminim 2-1 alır kartalım maçı... |
Süper Kupa Olimpiyat Stadı'nda! Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulu, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek TFF Süper Kupa`nın 2 Ağustos Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanmasını kararlaştırdı |
Konular Birleştirilmiştir. İyi Forumlar. |
Bu ne kardesim yaa?!! Takimimizin TEK 1 macina gidebiliyorduk bütün sezon boyunca, bunu da elimizden aldilar!!! Almanya'daki Türkleri adamdan sayan yok ki, hay allahim küfür ettirecekler bana simdi ya!! Helal olsun Federasyona... |
nerde oynanacağı önemli değil bence Almanya'da oynanıp kupayı kaçırmakda var...kupayı kazanalım gerisi mühim değil...3 yıldızla kendini birşey sanan eziklere 3 kupayla cevap verelim yeter:);) |
Benim icin cok önemliydi bu mac, haftalardir bekliyodum macin nerde oldugunu ögrenmek icin... Biraz olsun bizi düsünmeleri gerekiyo, güya Alman Federasyonu izin vermemismis... Sanki esnaf, civardan gelen taraftarlardan para kazanmiyacak! Bos laflar bunlar, bence en önemli etken Or...u Azize'nin Sampiyonlar ligi ön elemesini bahane etmis olmasidir, adamin dedigini hic geri cevirirlermi?? Olur mu hic?! KAFAYI YICEM YAW, bizim basimiz kel sanki... Senede en azindan bir kere görebilsem oyuncularimizi yakindan, gam yemicem!! Insallah Inönü nasip olur ilk kez eylül ayinda... |
ßrda oLursam kacırmam.. |
FANATIK: Spor basının lideri Fanatik, yine en doğru haberleri vermeye devam ediyor. Gazeteniz, önceki gün Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa müsabakasının, 2 Ağustos’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağını duyurmuştu. Dün de Türkiye Futbol Federasyonu, haberimizi doğruladı. TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yönetim Kurulumuz, Süper Kupa’nın İstanbul’da, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılmasına karar verdi. 2 Ağustos Pazar günü, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında yapılacak karşılaşmanın başlama saati ise daha sonra açıklanacak” |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:05 . |