![]() |
Serdar: Keşke joker olmasaydım... Gaziantepspor´a transfer olan Serdar Kurtuluş, Radyospor´a konuştu. http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...9SERDAR423.jpg Siyah-Beyazlılar’a kırgın olmadığını belirten Serdar, “Beşiktaş’a çok şey borçluyum. Ancak joker olmak yerine belli bir mevkiide oynasaydım daha başarılı olurdum. Örneğin Beşiktaş taraftarı beni önliberoda çok beğeniyordu. Orada devam etseydim, çok iyi olurdu” dedi. Kırmızı-Siyahlılar’la 3 yıllık sözleşme imzaladığını belirten genç futbolcu, “Tigana’nın bendeki yeri çok özeldir. Onun sayesinde milli takıma kadar yükseldim. Ayrıca müthiş taraftarı da unutmamak gerek. İnönü’nün atmosferi gerçekten muhteşemdi” diye konuştu. |
başarılar sedar yeni takımında bigün bize geridöneceksin bunu unutma |
futbolculuğuda iyiydi adamlığı daha da iyi idi bir kez olsun hakemle diyaloğunu hatırlamam yerdeki rakip oyuncuya hep elini uzatmıştır.adam gigi adamdı kısacası başarılar yeni takımında |
sakatlık bitirdi adamı ya inş. başarılı olur. |
insallah yeni Takımında cıkısa gecersin |
daha yaşın da genç bir daha bize dönmen dileğiyle serdar |
Hayat bu belli mi olur,yine dönersin.Fakat asıl yanlışı ön liberodan dönerek yaptı.Başarılar Serdar . |
keşke daha çok çalışsaydın serdar seni beklicez... |
seni seviyoruz serdar sen elinden geleni yaptın...yuvana kendini geliştirip dönmen dileğiyle... |
Bu adam önliberoda devam etseydi şimdi Fink'e fln ihtiyacımız olmazdı..Ertuğrul'un en büyük yanlışı bu adamı tekrar sağa çekmek.. |
Türkiye`de Saat: 16:40 . |