![]() |
Korsana hayır ! formalara hücum bu sene adidas ile anlaşmamızla birlikte daha kaliteli forma giyeceğimiz için çok sevinçliyiz ilk bunu belirtmek istedim :) inönü stadının dolmabahçeden sarayından itibaren yol da satılan formaları lütfen almayalım arkadaşlar maddi gücümüz varsa tek seferlik formalarımızı kartal yuvasından alalım camiamıza katkı yapalım beşiktaşlılar KORSAN ALMA ALDIRTMA ! |
çubuklu'dan vazgeçmem çıksa da alsak |
Yeni formaların tasarımları güzel olur inşallah...Kartal Yuvası olmayan yerlerde Adidas mağazalarından temin edilebilir herhalde formalar. |
Valla Umbro'dan fazla satacağı kesin gibi.Nihat formaları rekor kırabilir.:) |
gerçek BEŞİKTAŞlı korsana karşıdır zaten BEŞİKTAŞIM SENİ BEN DEĞİŞMEM HİÇBİR ŞEYE TAT VERMİYOR İNAN SENSİZ GEÇEN HER SANİYE |
Alıntı:
|
çArşı korsana kArşı Lütfen arkadaşlar korsan ürün almamaya özen gösterelim Bir forma belki 80-90 TL ama korsanına 20-25 vereceğine forma yerine bir sweet alabilirsin. |
fiyatlar muhtemelen yüksek olur, parasına değecek bir tasarım olur umarım |
nihat Yada Ferrari'nin Formasını Alırım Eğer Başka Bir yıldız gelmezse |
ya korsan almaktansa tişört alın . Formalar 80 tl olur diye düşünüyorum 20 -25 tlye tişört var onları alın . Yalnız şöyle birşey var Kartal Yuvaları çok az her yerde yok mesela ezikrumlar heryerde mantar gibi otosanayide bile var ama bizim semtin çevresinde KartalYuvası yok ( 4.Levent - Emniyetevler tarafı ) |
Türkiye`de Saat: 07:10 . |