![]()  |  

Korsana hayır ! formalara hücum  bu sene adidas ile anlaşmamızla birlikte daha kaliteli forma giyeceğimiz için çok sevinçliyiz ilk bunu belirtmek istedim :)  inönü stadının dolmabahçeden sarayından itibaren yol da satılan formaları lütfen almayalım arkadaşlar maddi gücümüz varsa tek seferlik formalarımızı kartal yuvasından alalım camiamıza katkı yapalım beşiktaşlılar  KORSAN ALMA ALDIRTMA !  |  

çubuklu'dan vazgeçmem çıksa da alsak   |  

Yeni formaların tasarımları güzel olur inşallah...Kartal Yuvası olmayan yerlerde Adidas mağazalarından temin edilebilir herhalde formalar.   |  

Valla Umbro'dan fazla satacağı kesin gibi.Nihat formaları rekor kırabilir.:)  |  

gerçek BEŞİKTAŞlı korsana karşıdır zaten   BEŞİKTAŞIM SENİ BEN DEĞİŞMEM HİÇBİR ŞEYE TAT VERMİYOR İNAN SENSİZ GEÇEN HER SANİYE  |  

Alıntı:  
  |  

çArşı korsana kArşı  Lütfen arkadaşlar korsan ürün almamaya özen gösterelim Bir forma belki 80-90 TL ama korsanına 20-25 vereceğine forma yerine bir sweet alabilirsin.  |  

fiyatlar muhtemelen yüksek olur, parasına değecek bir tasarım olur umarım   |  

nihat Yada Ferrari'nin Formasını Alırım Eğer Başka Bir yıldız gelmezse    |  

ya korsan almaktansa tişört alın . Formalar 80 tl olur diye düşünüyorum 20 -25 tlye tişört var onları alın .  Yalnız şöyle birşey var Kartal Yuvaları çok az her yerde yok mesela ezikrumlar heryerde mantar gibi otosanayide bile var ama bizim semtin çevresinde KartalYuvası yok ( 4.Levent - Emniyetevler tarafı )  |  
| Türkiye`de Saat: 13:31 . |