![]() |
Pancu: Beşiktaş'ı özledim Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu, oynadığı Rusya 1. Lig ekiplerinden Terek Grozni ile Davraz'da kampa girdi. Terek Grozni'nin kamp çalışmalarında etkili performans sergileyen Pancu, Beşiktaş'ı özlediğini belirtti. Beşiktaş'ta oynadığı futbol, attığı goller ve Fenerbahçe derbisinde Cordoba'nın oyundan atılmasından sonra kaleye geçerek “Kadıköy Panteri” lakabını alan Pancu, “Beşiktaş'ı özledim, şampiyonluğuna sevindim, yeni sezon için de başarılar diliyorum” dedi. Rusya takımının başarısı için ter döken Pancu, kamp yaptıkları Davraz'ı da “muhteşem” olarak değerlendirdi. Türkiye'ye yabancı olmadığını, ancak Isparta'ya ilk defa geldiğini belirten Pancu, Davraz'ın da kamp merkezi için ideal bir yer olduğunu kaydetti. Rusya 1. Lig ekiplerinden Terek Grozni takımının Isparta Davraz'daki kampı 4 Temmuz'da sona erecek. Terek Grozni'nin, 3 Temmuz'da İnter Bakü ekibiyle Isparta'da özel bir maç yapacağı bildirildi. |
bnm memleketimde canım yaa:D:D bizde seni özledik pancu... |
100. Yil bir baskaydi yaa.. |
kaLbimizdesin PANCU.. |
o zmn kı performansnı sergılceksen sanada kapımız acık pancu |
besiktasda en sevdigim futbolcuydu gittiginde nekadar cok üzülmüsdüm bu takimi katkin süphesiz büyükdü heleki uefada oynadigin maclar bir baskaydi her bölgede oynayabilecek bir futbolcuydun bu takim icin ruhuyla oynayan bir futbolcuydun hayatinda bol sanslar pancum bizde seni özledik |
bütün emeklerin için çok teşekkür ederiz pancu hep kalbimizde olacaksın . |
pancu denildiğinde 4-3lük maç geliyor aklıma bir gün bu klübe geri dönüp bu klüp için bişeyler yaparsın inş |
bizde onu özledik |
Alıntı:
|
Pancu.:)Nerelerdesin Abi yaw? |
bizde seni özledik pancu :( |
nouma yı seni ilhanı çok özledik fenerde seni çok özledi :D |
ne olursan ol yine gel şaka şaka iyi oynucaksen gel ama we love you |
Efsane takımın efsane oyuncularından Daniel Gabriel Pancu bizde seni çok özledikk... |
bizde seni, sizleri özledik...unutulmayacaksınız... |
sadece sen beşiktası değil bizlerde seni özledik kadıköy panteri |
kalbimizde yer ettin pancu :) panterim benim..Umarım futbolu bıraktığında Beşiktaş'ıma hizmet etmek için yine Ümraniye'de goruruz seni.. |
unutuLmaz.. |
"Beşiktaş'ı özledim" |
Türkiye`de Saat: 03:40 . |